metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çok garip ama çok sevinilesi bir durum :) biricik twistedemo'cuğum üye oldu mesela çok mutluyum :) var mı bizden başka sevgili pati burda ha?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fedaykin - nartanesi var :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benm eski kız ark. olmuştu yok bu aralar iyikide yok :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Zegna, 13 Temmuz 2005 12:14 tarihinde demiş ki: fedaykin - nartanesi var :) aeh onları da yazcaktım da şimdi bilmediğim için durumlarını yazmayayım dedim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 üzülüyoruz .([signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Güzel olurdu Herhalde[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bir gün...bir gün bende gururla bu başlığa cevap yazıcam[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Aket-Atum, 13 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: bir gün...bir gün bende gururla bu başlığa cevap yazıcam : ) : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 griz - morgana var :) ehehee[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ortalığı biraz kızıştırym :-p[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DynamicK, 13 Temmuz 2005 12:26 tarihinde demiş ki: griz - morgana var :) ehehee az serefsiz diilsin sen :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çok sakıncalı bir durum... Sanal(paticik) alemdeki özgürlüğüne vurulan büyük bir darbe...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 @hellspe biliyorum o konuyu okuyup hediyemi öğrenmeye çalışıyordum da kendi başka birşey bulmuş zaten :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Keyzar, 13 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Çok sakıncalı bir durum... Sanal(paticik) alemdeki özgürlüğüne vurulan büyük bir darbe... kınıyorum... ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 allah kolaylik ve sabir versin diyorum :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wendigo - diab ha bide bonepart- dyna ikilisi var ;)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben istemem olmasını.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dyna ne diyor bu zegna :p wendigo-diab evet unutmuştum tamamen onları bak.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nükbaşlıklı kız ile hunter var[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 twist bak eger bilmiyorsan su metboy un nickinin yaninda bi soru isareti var hani mavi renkli :P ona tiklayarak hangi konulara girdigini görebilirsin baya ise yarar :D :D :D :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 BeIlowcuğum, karıştırmayalım ortalığı :) saklıcak birşeyim yok aeuh. şimdi o kız o merakla boşu boşuna 4000+ mesajı okumaz mı, okur =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 zegna ile herkül var herkül gösterimdem kaldırıldı şu sıralarda ramses oynuyo ozaman zegna - ramses diyebiliriz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet aslında güzel olabilir. Forumda çok güzel jestler falan yapabilirsin;) Ama ben yinede buraya takıldığımı söylemem. Sonra her msj ımdan sonra arayıp neden böyle dedin! sanane alalemin aşkından! bırak intihar ederse etsin sen benle ilgilen, ırak mı benmi?! fasdfsadf vs vsvsvs...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hmm evet düşünsene foruma güzel bi kız gelcek ve rahat rahat asılamıcaz fln üye olmaması daha iyi :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: SteelBB, 13 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Evet aslında güzel olabilir. Forumda çok güzel jestler falan yapabilirsin;) Ama ben yinede buraya takıldığımı söylemem. Sonra her msj ımdan sonra arayıp neden böyle dedin! sanane alalemin aşkından! bırak intihar ederse etsin sen benle ilgilen, ırak mı benmi?! fasdfsadf vs vsvsvs... ben bu dediklerini yapmaya üşenirim be : ) ırak mı ben mi de çok komik ayrıca : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar