Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şağlık gibi bir bölüm olmadığından (ya da bulamadığımdan buraya açıyorum) bazen beynimin bir kısmı karıncalanıyormuş gibi oluyor bir kaç saniye sürüryor. Nöroloğa da gitmiştim galiba bir iki şey yapmıştı yok demişti bir şeyin ama hala devam ediyor bu normal mi? Aranızda da böyle bir şey yaşayan var mı? Bir kaç arkadaşıma sordum ahah evet aynısı bana oluyor dedi :D yoksa bu çağımızın hastalığı mı :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kanın damarlardan gecerken yaptıgı etkı dıye bılıyorum ben o olayı.yanı ne hastalık ne de zararlı bı$ı ama rahat edıceksen ba$ka bı doktora gıt derım.zira ben ne tıp ogrencısıyım ne de bı$ı eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok ben onla yaşamaya alıştım da doktor a da gittim niye oluyor merak ediyorum sadece...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Peki sana olur mu bu Pyro ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bana oluyo ölürsek ikimiz ölürüz iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o zaman zaman olabilir, çok normal bir şey, bilgisayar başında oturmaktan boynun hareketsiz kaldığından beyne yeterince kan gitmez ve karıncalanma olur, arada bir boyun jimnastiği yap, bi şeyin kalmaz[signature][hline]Çok pis tımarlarım [Bu mesaj TimarliSipahi tarafından 28 Temmuz 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Banada oluyor..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sağolun "yandaşlar":D bir de dikkatimi çekti yorgun olunca da oluyor neyse normal bir şeymiş sağolun....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Forseti, 28 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Peki sana olur mu bu Pyro ? ewt arada sırada.dedıgım gıbı kötu bır yanı veya etkısı yok dıye bılıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Durun ben pedere sorim yarin kendisi beyin cerrahi :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bana şu ana kadar hayatım boyunca sadece 4-5 kere oldu sanırım en fazla o da yoksa 2-3tür. Siz söyleyince düşünmeye kasmasam farketmezdim bile tahminen.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Beynin bir kismi karincalaniyor mu Kafayi buluyorsun yani bir kac saniyeligine, guzelmis vallahi... Bana olmuyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 auzahhaa[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 beyin yiyolar , limonu bas sirkeyi çal[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar