Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: skyly, 26 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki: ben onları çakmak + deodorant kombinasyonuyla yakıyorum. Ama gideceği yöne doğru püskürt alevi yolunun üstüne. Direk üstüne atarsan geride kalıyor biraz :) Sadist herif :D, deodorant deilde daha doğal birşey kullanmak lazım, kurufasulye ye sen :-P[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bende su raid fln kullaniorum ama bi yararini görmedim bozuk mu aldim ne direk gazeteyle artik uzmanlastim valla rüzgari hesaplayip direk öldürücü darbe :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 en iyisi elini kullanmak,bir sallıyorsun elini sinek milek vızzzz :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Spidee, 26 Temmuz 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Boşuna Mr_Hand değilsin yani :) dark city'yi seyretmemişsin sen belli :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
redge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: skyly, 26 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki: ben onları çakmak + deodorant kombinasyonuyla yakıyorum. Ama gideceği yöne doğru püskürt alevi yolunun üstüne. Direk üstüne atarsan geride kalıyor biraz :) bunla ilgili süper bi anım var geçen gün arkadaşlarla aldık raid i sıkıyoz böle alttan çakmakla yakıyoz bu arada biri telefona çekiyo işte ateş falan diye sonra onu yaparken bi baktık arı kovanı arılar kül olmaya başladı bzim bir kaçışımız var arkadaş tel i attı yere hassss arı diye bağırıp koşmaya başladı ne akdar koşarsak koşalım yinede sokulduk ben 2 o 4 yerinden sokuldu arılar tarafından:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bizim evdeki sinekler "stealth mode" da uçuyolar. Sokana kadar duyulmuyor hiçbir şey. Kışın teknolojiye yapmışlar yatırımı demek ki.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 15. kata camdan uçamadıkları için bizim sinekler asansoru bekleyıp ınsan gelınce ıcıne gırıp yukarı cıkıolardı.Gebertemessek eve bile giriodu serefsizler[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benim bacaklarım kollarım falan heryerim ısırık içinde..tablet takıyorum yine geliolar ışıgı kapatıyorum yine geliolar canım istemedigi halde içki içiorm gelmez diye yine geliolar..artık en son care arkadasımı dinledim tütsü yak dedi yaktım yine geliolar ya ben napm artık?!?!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bizim evde de annemi ısırmıyorlar gelip babamla beni ısırıyorlar babam sivriler icin net koydu pencerelere bizim kediyle anlasmıs sivriler kedi netleri soktu tovbe tovbe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 off sinek kovar var ya... hani üstüne sıkıyosun... Onu sineğin üstüne sık kafayı yesin, kendinden nefret etsin :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: karakedi, 26 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: bizimde buna benzer sorunlarımız var. fake üyeler giderek zekileşiyor. eskiden capslock acık nick alırlardı, 10 km öteden tanırdık, sonra nickleri düzenlediler ama isim olarak hala belirli idiler, kukucukedi, areamaztırsaobic gibi. twler geldikten sonra fake üyeler de aşama kaydettiler, artık mesajlarını tek tek inceleyip o şekilde ayrıt ediyoruz. dogal seleksiyon ve evrim mücizesi. imana geldim. tekbir. ahaha:D
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Allah topunu alsın... Onlarla dönecek doğanın ta.... Sinir şeyler ya..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kendim ole gelistirdimki ''hauçaaaa'' efekti ile tekme kullanarak sinek yapistiriyorum duvara.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 28 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ses çıkarmadan napçaklarsa yapsınlar, vız vız çekilmiyor hiç.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 geçen gün uyurken namıssız 2 kere sokmus bi kalktım gece saat 4 gib ifln dolanıyo bu herhalde cok yedim eriteyim turları yapıyordu. gittim yüzümü yıkadım ayıldım fln odaya geldim ve ilginç bir yöntem le sinek duvara yarım metre ötedeyken elimi savurup sinegi tutup duvara yapıştırdım vıcık etti resmen feci kan çıktı :) en güzel yöntemlerden biride yataga yatıp sadece kolunuzu acıkta bırakın ve uyumadan bekleyin sinek yem olarak sundugunuz kola dogr udalısa geçerken korumasız oluyor imha edin acımayın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sinek sorunumu söyle cözdüm, kedimi eğittim :D karada havada sinekleri avlar kendisi...[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 28 Temmuz 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mr_Hand, 28 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: off sinek kovar var ya... hani üstüne sıkıyosun... Onu sineğin üstüne sık kafayı yesin, kendinden nefret etsin :lol: Yarıldımmmmmmmmmmm :D[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kedi gnome male'ye benziyo la[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cevaplar süper :) seviyorum pati halkını[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MartinLGore, 26 Temmuz 2005 03:07 tarihinde demiş ki: ben sivrisineğin zeki çevik ve ahlaklısını severim.. Çok iidi :)
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sivrisineklere deli oluyorum. Dün gece 2 tane vardı kalktım tekini öldürdüm diğerini öldüremedim o sesleri beni deli ediyor.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MartinLGore, 26 Temmuz 2005 03:07 tarihinde demiş ki: ben sivrisineğin zeki çevik ve ahlaklısını severim.. Süpersin abi ya :D[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yanniz kedide cok asil durmus :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: karakedi, 26 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: bizimde buna benzer sorunlarımız var. fake üyeler giderek zekileşiyor. eskiden capslock acık nick alırlardı, 10 km öteden tanırdık, sonra nickleri düzenlediler ama isim olarak hala belirli idiler, kukucukedi, areamaztırsaobic gibi. Ewt artık millet kendini aştı aslında biz türkler olarak aya filan çıkmalıyız twler geldikten sonra fake üyeler de aşama kaydettiler, artık mesajlarını tek tek inceleyip o şekilde ayrıt ediyoruz. dogal seleksiyon ve evrim mücizesi. imana geldim. tekbir. [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla ben dedinden bise anlamadim karakedinin[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
Öne çıkan mesajlar