Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 patch den sonra pek oynayamamıştım.Şimdi devam etmeye başladım.Artık 4 5 lvl düşün moblara bile feign death yedirememeye başladım.Freezing traplara çok nadir yakalanıyor moblar ve playerlar.Var mı bi nerflenme durumu ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Var ama o mevzularda değil. Aspectlerde var nerf[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok güçlüyüz ya düşürüyorlar. Shamanada buff vereceklermiş... neyse ben hala oynamaya devam... ha bu sırada feign death bir falso var. Eğer adama tıklı ise ilmeç (yani saldırma pozisyonundaysan) tutmama olasılığı yükseliyor yani yapmadan önce boşluğa tıkla.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 28 Temmuz 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya o feign deah nedir gecen gun ben yedim onu =)).adam oluverdı kaplanı ddalıo [herhalde fecı krıt vurdum dedım] kaplana daldım bug olmustur dıye adam kalkıverdı benı kestı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 5 dakikalık ölü takliti oluyor. ama yapınca gücün dolmuyor veya heal işlemiyor. Ama kimse 1 adam içinde 5 dk beklemez bence...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Vicious, 28 Temmuz 2005 09:15 tarihinde demiş ki: Shamanada buff vereceklermiş... Kim vericekmiş, ne zaman vericekmiş benim niye haberim yok (: Gerçi vermeleri lasım bi lightling shield le olmas bu iş (: lol[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Vicious, 28 Temmuz 2005 09:15 tarihinde demiş ki: çok güçlüyüz ya düşürüyorlar. Shamanada buff vereceklermiş... neyse ben hala oynamaya devam... ha bu sırada feign death bir falso var. Eğer adama tıklı ise ilmeç (yani saldırma pozisyonundaysan) tutmama olasılığı yükseliyor yani yapmadan önce boşluğa tıkla. zaten makro var bende ölmeden önce targetlar kapanıyor felan.Lvl 50 yim 43 44 lere 3 4 kere yediremediğim oldu[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hunteri 55 de birakmistim valla, bi ara dönüp onu 60 yapayim da 60 olsun dursun diyodum, ama görünüse göre ona bile gerek birakmamislar : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ölü taklidi yüzünden kessemde bi shock atıyorum kontrol için.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 playerlar yemiyor zaten karambol savaşlarda yiyenler oluyor sonrada pişman oluyorlar :)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 FD PvP veya PvEde yakında iseniz %60 ressitleniyor. Ama melee mesafesi dışında iseniz veya tam o anda adam size vurmuyorsa falan işe yarıyorda artık yutan kimse kalmadı. Utanmasa moblarda yakın FD yapanları kesmeye devam edecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bazen moblar uzun süre başımda bekliyor vuracakmış gibi =) bende tırsıyorum haliyle 1 2 dakka :)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bikere bg'de bi huntera 10 kişi fln dalmıştı adam öldü herkez dağıldı, ben "aç insan" para alıcam diye tıklıyorum bnm adam daliyo buneya derken kalkıp kesmişti beni:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hehehe bende 1 kere öyle kestim BGde ama sonra yediler yani FD yaptım bi suru kişi dalarken adamların rush yaptığı sırada bi hunterı gözüme kestirip. Sonra herkes diğeri öldürdü herhalde diye üzerimden geçip gittiler. Ben arkadan CC ile hunterı ayırıp kestim ama arkadaşları da geri dönüp karnıyarık yaptılar benden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 söylendiğine göre bize buff yapacaklarmış sonraki 2 patch de. o yüzden öncekilerde iice nerflerdeler ki ,gelecek patch le güçlendirilince eski haline dönsün.... x-5+5 = hunter isyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :) sıradaki patchde güya hunterda buyuk değişiklikler olacak ama bu nerf veya lovepatch olacak denmedi sadece bütün hunter baştan sonra yenileenecek nerdeyse gibi genel bir laf edildi. Survival ve petlerde değişiklik olacağı kesinleşti. Dead zone içinse birşeyler olacak ama daha belli degil dendi. Bunun dısında hunterın daha rahat team bulması için birşeyler gelecek yani ya grup heali gibi birşey olacak Pet damage karşılığı ya da buff yapabilecek bir stat veya resiste hunter. Kısacası bekliyip göreceğiz Ağustos ayı patchini :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Vicious, 28 Temmuz 2005 11:27 tarihinde demiş ki: 5 dakikalık ölü takliti oluyor. ama yapınca gücün dolmuyor veya heal işlemiyor. Ama kimse 1 adam içinde 5 dk beklemez bence... Doluyor canın feign deathdeyken. Healleniyorsun da. Hatta size bir tavsiye, FD iken aimed shot atın, güzel oluyor. Hunter biraz love alacak bu patch.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bence en guzeli adamlar gelirken sleep ile yere yatıp beklemek yani harala gurele ortamda boşuna FD harcamamış olursunuz. herkes hareketli hedeflere dalarken siz hedef seçin baktınız öleceksiniz FD deneyin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tabi fd bi kere yenir.Bida hayatta yemem[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fd atınca target gidiyor caster lara karsı bir nevi interrupt etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tabi canım hunterlarda talent la alınan kısa menzilli dandik sözde interrupt ımıza destek olsun diye düşünmüş feign death i aslında blizzard feign death ile interrupt.... feign death ile trap... ne hallere düşürdüler hunter ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya bide petimizi biz ayarlıyorduk gibi bir şey vardı agi sini falan biz ayarlayacaktık training pointlerle ona ne oldu[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kullandığım addon sayesinde Hunter FD yapsa bile targetim değişmiyiyor direk anlaşılıyor zaten ;) Spellalert di sanırım adıda.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 e yuh ama =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Malibu, 28 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: kullandığım addon sayesinde Hunter FD yapsa bile targetim değişmiyiyor direk anlaşılıyor zaten ;) Spellalert di sanırım adıda. Bu direk exploit. Bu tip addonlar oyunun tadını kaçırdı yakında adama instant kill çeken addon yapacaklar sanıyorum. Bunu report etmek lazım bir an evvel [signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! [Bu mesaj Pirvan tarafından 28 Temmuz 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar