Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter nerflendi mi son patch de

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

patch den sonra pek oynayamamıştım.Şimdi devam etmeye başladım.Artık 4 5 lvl düşün moblara bile feign death yedirememeye başladım.Freezing traplara çok nadir yakalanıyor moblar ve playerlar.Var mı bi nerflenme durumu ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

çok güçlüyüz ya düşürüyorlar.
Shamanada buff vereceklermiş...
neyse ben hala oynamaya devam...
ha bu sırada feign death bir falso var. Eğer adama tıklı ise ilmeç (yani saldırma pozisyonundaysan) tutmama olasılığı yükseliyor yani yapmadan önce boşluğa tıkla.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 28 Temmuz 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya o feign deah nedir gecen gun ben yedim onu =)).adam oluverdı kaplanı ddalıo [herhalde fecı krıt vurdum dedım] kaplana daldım bug olmustur dıye adam kalkıverdı benı kestı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakikalık ölü takliti oluyor. ama yapınca gücün dolmuyor veya heal işlemiyor. Ama kimse 1 adam içinde 5 dk beklemez bence...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 28 Temmuz 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
çok güçlüyüz ya düşürüyorlar.
Shamanada buff vereceklermiş...
neyse ben hala oynamaya devam...
ha bu sırada feign death bir falso var. Eğer adama tıklı ise ilmeç (yani saldırma pozisyonundaysan) tutmama olasılığı yükseliyor yani yapmadan önce boşluğa tıkla.

zaten makro var bende ölmeden önce targetlar kapanıyor felan.Lvl 50 yim 43 44 lere 3 4 kere yediremediğim oldu[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

Hunteri 55 de birakmistim valla, bi ara dönüp onu 60 yapayim da 60 olsun dursun diyodum, ama görünüse göre ona bile gerek birakmamislar : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

FD PvP veya PvEde yakında iseniz %60 ressitleniyor. Ama melee mesafesi dışında iseniz veya tam o anda adam size vurmuyorsa falan işe yarıyorda artık yutan kimse kalmadı. Utanmasa moblarda yakın FD yapanları kesmeye devam edecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

bikere bg'de bi huntera 10 kişi fln dalmıştı adam öldü herkez dağıldı, ben "aç insan" para alıcam diye tıklıyorum bnm adam daliyo buneya derken kalkıp kesmişti beni:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe bende 1 kere öyle kestim BGde ama sonra yediler yani FD yaptım bi suru kişi dalarken adamların rush yaptığı sırada bi hunterı gözüme kestirip. Sonra herkes diğeri öldürdü herhalde diye üzerimden geçip gittiler. Ben arkadan CC ile hunterı ayırıp kestim ama arkadaşları da geri dönüp karnıyarık yaptılar benden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

:) sıradaki patchde güya hunterda buyuk değişiklikler olacak ama bu nerf veya lovepatch olacak denmedi sadece bütün hunter baştan sonra yenileenecek nerdeyse gibi genel bir laf edildi. Survival ve petlerde değişiklik olacağı kesinleşti. Dead zone içinse birşeyler olacak ama daha belli degil dendi. Bunun dısında hunterın daha rahat team bulması için birşeyler gelecek yani ya grup heali gibi birşey olacak Pet damage karşılığı ya da buff yapabilecek bir stat veya resiste hunter. Kısacası bekliyip göreceğiz Ağustos ayı patchini :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 28 Temmuz 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
5 dakikalık ölü takliti oluyor. ama yapınca gücün dolmuyor veya heal işlemiyor. Ama kimse 1 adam içinde 5 dk beklemez bence...

Doluyor canın feign deathdeyken. Healleniyorsun da. Hatta size bir tavsiye, FD iken aimed shot atın, güzel oluyor.

Hunter biraz love alacak bu patch.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

tabi fd bi kere yenir.Bida hayatta yemem[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide petimizi biz ayarlıyorduk gibi bir şey vardı agi sini falan biz ayarlayacaktık training pointlerle ona ne oldu[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 28 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
kullandığım addon sayesinde Hunter FD yapsa bile targetim değişmiyiyor direk anlaşılıyor zaten ;) Spellalert di sanırım adıda.

Bu direk exploit. Bu tip addonlar oyunun tadını kaçırdı yakında adama instant kill çeken addon yapacaklar sanıyorum.
Bunu report etmek lazım bir an evvel
[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!

[Bu mesaj Pirvan tarafından 28 Temmuz 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...