OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar Star Wars Trilogy dvd sini (5 dvd) almayı planlıyorum..Geç kaldık ama neyse işte bu sette kamera arkası, röportajlar vesaire hariç Episode 4-5-6 tamamen bulunuyor mu? (Ki bulunması lazım 5 dvd olduğuna göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çizgi dünyası ile ne alakası var bu dediğinin :) bölümleri karıştırdın herhalde :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet vizyon varmış...Herkesten özür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 episode 4-5-6 zaten İLK çıkan filmler. ondan dolayı her verde var. daha doğrusu vardı. Star Wars Trilogy box set diye ararsan bulabilirsin. Tabii tükenmiş de olabilir, ama birkaç yerde muhakkak hala vardır. Kutu halinde 3 filmin de dvd'leri var işte.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 trilogy dvd seti 5 dvd değil 4 dvd, 3 dvd malum 4-5-6. bölümler 4. dvd bonus dvd, içinde belgeseller, röportajlar, fragmanlar fln var[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abiler kasmayın episode 3 de çıksın nasılsa aynı şekilde 6sını birden satacaklar,bekleyin onu alın derim ben...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 4 5 6 tek tek korsan olarak satılıyor. onun dışında kamera arkası falan olmadan alamazsın.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kesinlikle almanı tavsiye ederim.Trilogy'nın diğer star warslardan ayrımı nedir ? Öncelikle 4 cd. Episode 4 - 5 -6 ve bonus cd. Bonus Cd'nin içinde ilk üçlemeden değiştirilmemiş gösterimler var.Mesela o zamanki fragmanlar,kamera arkası (varmıydı hatırlamıyorum :) ) vs. Şahsen ben fragmanları çok sevmiştim. Şunu söyleyeyim StarWars ilk üçleme 1990 lı yıllarda yeniden düzenlendi.Kılıçlar renklendirildi,sesler düzeltildi.Trilogy sette ise günümüze göre uyarlandı. Bir kaç kesit silinip , efektlerle düzeltildi.Mesela Obi-Wan'in hayaleti gibi şeyler daha belirginleştirilmiş. Bir önemli farkta şu : Episode 6'nın sonundaki şişman Anakin Skywalker yerine Episode 3'deki Hayden Cristan koyulmuş.Kötü olmuş :) Kesinlikle al bence vereceğim paraya değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Star Wars Rulz[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Star Wars Sixlogy cıkacakmış :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence 6 lı çıkarmazlar bi daha ya da çook uzun zaman sonra.... şimdi episode 3 ün dvd si gelir ondan bi 6 ay sonra 1-2-3 gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar