Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Klasik gidiyor böyle konular ama bir sorum olacak (gene :) ) Arkadaşlar şimdi benim skillerim; Master Rifleman - Master Combat Medic - Novice Creature Handler (bunu sormayın neden diye :) ) şimdi kendi bağımsız cantina'mi açacağımı söylemiştim (rp olsun diye :) ) .Onun için Chef kasmak istiyorum. Şimdi bendeki template ile CH yi düşüreceğimi fark edersem Artisan x43x - Chef 1xxx oluyor. Kısacası kasacaksam bunu rifleman ve ya cm den vazgececeğim.Hangisinden vazgeçmeli nasıl düşürmeliyim :) Sürekli quest yapan birisi olarak Rifleman'i düşürmek istemiyorum ama Combat'i da düşürmek istemiyorum özelliklerinden dolayı kaldık yanı ortada :)= Nasıl olmalı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kantin kurmak için master chef olman gerekiyor.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok onu biliyorum zaten işte hangisinden vazgeçmeli :) Ayrıca ben normal bir large house alıp cantina gibi kullanmak istiyordum daha doğrusu işte bar vs. rp açısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 MASTER RIFLE 4000 CM quest adamına bu kadar yeter ama eer cm e hiç gerek kalmiosa rifle dan atacan ama unutma heal siz olmaz cu dan sonra[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Her ne kadar Upgrade'den sonra uzak mesafeli mesleklerden daha iyi template olsada ben sana gene de benim gibi yakın dövüş templatei öneririm. Seçim senin ama.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende melee taraftariyim herkesin kötü dedigine bakmayim melee gercekdende güçlüdür ben sana melee olcaksan doc4000+mswordsman+mpikeman tkm önermiyorum çünkü tkmnin defensi armorsuzken geliyor ne kadar iyi bilmeiymcem ama improved center of being falan var iyide defansi var diyorlar eger bir katar vibro knucklari bulursan tkm+sw0034+pikeman0040+4000doc tavsiye ederim cok kullanisli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet tkm kasmayı düşünüyordum ama şimdi benim sorduğum :) Master Chef yapsam ya rifle'dan ya da cm'den vazgeçeceğim.Ya da Cantina açmayacağım direk istediğim tkm'yi rifle yerine kasacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Grupla avlanıyorsan cm kalsın.Solo takılıyorsan riffle kalsın cm yi 4xxx yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya şimdiki charım ile cantina açmaktan vazgeçtim.Total Exp alıp 2. acc'de kasmayı düşünüyorum :) Şimdi Rifle'i düşürüp Pikeman kasacağım tahminen ama 1 ay daha tatildeyim off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar