Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Merhabalar, Mayıs ayı içersinde HEDİYECELL 'den bir adet cihaz ve ücretsiz konuşma talebinde bulundum. İlgili kişi işlemleri yaptıktan sonra tarafıma bir onay mesajı geleceğini söyledi.Fakat gelmedi.Daha sonra tekrardan arayıp durumu sorduğumda hediyemin hala onay beklediğini ve stoklardaki problemler yüzünden elime geçmediğini söyledi. 1 ay boyunca defalarca kez hediyemin durumunu sorguladığımda hep çelişkili ve tutarsız cevaplar aldım ve " lanet olsun , eksik olsun hediyesi " diyerek bu işten vazgeçtim. Fakat 20 Haziran gibi FirstClass müşteri hizmetlerinden bir bayan beni arayarak bana bir kampanyadan bahsetti ve onay vermem durumunda hemen bana hediyemin yollanacağını söyledi. Bende kabul ettim. Fakat yine malum senaryolar başladı ve bugün ( 11.07.2005 ) tarihi itibarıyla hediyem hala elime ulaşmadı. Geçen hafta görüştüğüm yetkili hediyemin kargoda olduğunu söyledi.Sabah FirstClass ilgi servisinden bir yetkili ile görüştüm ve hediyemin durumunu sordum. Aldığım cevap ise gerçekten traji komik. " Hediyeniz sistem tarafından iptal edilmiştir. " Artık ne yapacağımı gerçekten şaşırdım. Kendi verdiğiniz hediyeyi ( benim kazandığım puanlarla ) kendi sisteminiz iptal ediyor. Hayatımda bu kadar tutarsız ve amaçsız işleyen bir sistem daha görmedim. Ne yapmak istediğinizi kendiniz bile bilemediğiniz için benim sizi anlayışla karşılamamı beklemiyorsunuz umarım. Son olarak şunu söylüyorum , bu işi bugün içinde neticelendirip hediyemi bugün içinde elime ulaştırmaz iseniz hakkımı daha değişik yerlerde arayacağım. İlginize teşekkür ediyorum... NOT : Şu anda ( saat 10:49 ) bu metni size yazarken cep telefonuma bir mesaj geldi. " Hediyecell den seçmiş olduğunuz hediye için puaniniz yeterli değildir." P.S : TurkceLL'e gönderdiğim mesajdır yukarıdaki. Hayatımda böyLe ahLaksız bir kurum daha görmedim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 beni aradılar böle böle dediler tamam yollayın dedim 1 hafta içinde elime geçti. illa olur heryerde böle şeyler. ama şu ana kadar türkcell'de hiç bi aksaklıkla karşılaşmadım[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aaa mave L'Leri küçük yazmış. bu anı bir yere not etmeLiyim :) onun dışında geçmiş oLsun, haLLoLur umarım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki: aaa mave L'Leri küçük yazmış. bu anı bir yere not etmeLiyim :) onun dışında geçmiş oLsun, haLLoLur umarım. lol[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 umarım kısa sürede alırsın , çalışanlardan biri hacı yapmış olabilir :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gecmıs olsunda arada boyle bınde 1 de olsa denk dusebılıyor kı o musterı hızmetlerındekılerın cogu bılgısız elınde sana bıseyler soylıycek senı tatmın edıcek bılgılere sahıp kısıler degıller yanı o da adamın canını cok sıkıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 İşin daha da komik oLan yanı her teLefonu açışında karşına çıkan kişinin bir önceki iLe aLakasız cevapLar vermesi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok kastırdıysa www.sikayetimvar.com veya sikayetvar.com Buralara bir yaz, Turkcellin ifadesini alsınlar.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 geçmiş olsun. avea'ya gel en kralı.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 t-cellden daha hiç sorun yaşamadım ama böyle bişi çıkarsada karşına affetme söte söke al[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gecmis olsun.. hakkını aramaya dewam et derim.. ben hic sorun yasamadım turkcell de ama senin durumunda olan bikac arkadasım daha war..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mave nin gözünde turkcell kadar değerimiz yokmuş adamlara L leri gayet normal yazmış :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 lol[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Temmuz 2005 11:03 tarihinde demiş ki: aaa mave L'Leri küçük yazmış. ....haLLoLur .... hehe lol=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 üzücü ve sinirlendirici bi hikayeimiş neyseki cok asabi deilmissin benim basima gelseydi hırpalardim brz türkcelii üzerine gidince herkesin havasi söner[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 stokta yoktur herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yoğun teLefon görüşmeLeri sonunda beni Nokia 6610i ye ikna ettiLer ve dedikLerine göre bu haftaiçinde tesLim edecekLer. BakaLım hep beraber göreceğiz neticeyi. Ama hayatımda hiç böyLe bir hediye aLmamıştım. Hediye dediğin şey insanı mutLu etmesi Lazım. Bu ise bana uzun bir ızdırap yaşattı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyla alakası yokta Mave birşey sorucam Hediyecell puanı neye göre belirleniyo ? Babamın faturalı hattında 1952 puan birikmiş mesela baya kullanıyo telefonunu ama sen ne kadar kullandında o kadar puan kazandın ?[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hatırLadığım kadarıyLa TurkceLL'den TurkceLLi arayınca dakka başına X puan , TurkceLL'den sabit hat arayınca dakka başına Y puan , TurkceLL'den başka GSM arayınca dakka başına Z puan aLıyordun. X > Y > Z idi oran. Tani en çok TurkceLL den TurkceLL arayınca kazanıyordun. Hatta yurtdışı ararsan hiç puan kazanamıyordun. Ben 1 sene boyunca ayda ortaLama 25-30 saat görüştüm.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bugünde geLmedi hediyemiz , kaLdı 2 gün[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 geçmiş olsun. turkcell gibi bir kurumda bunun yaşanması ilginç. zaten sevmiyordum turkcell'i, iyice bir soğudum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 firstclass ta yaşanması ilginç ama bazen kargo esnasında hediyeler zarar görebiliyor. o zaman yenisi fln geliyor süre uzuyor birde 25 bin abonesi olan bir şirket hediye puanlarında bu sene son olduğu düşünülünce yoğunluğu siz düşünün. turkcell yaptığı işe önem veren bir kurum. kaliteli hizmet sağlıyor.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 toplam kaç puana verdiler o telefonu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 TeLefon 100.000 puanLıkmış. Benim 62.000 puanım vardı , üzerini TurkceLL tamamLadı[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 baya bir birikmiş senin puanlar :) o zman[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar