Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G5 alabiliyorum TUTMAYIN BENİİİİ

Mino

Öne çıkan mesajlar

İki seneden sonra kamera ve bilgisayar için birikimlerim sonuç verir hale geldi. Bir sinema öğrencisi olarak Video 8 e kısılıp kalmanın nasıl bir şey olduğunu 2 sene çektikten sonra, olası bir işlemenin (render) günler süreceğini bilip 2 sene bilgisayar başında pustukta sonra 3. sınıfa nihayet dolu dolu girebiliyorum.

Sony PD 150 kamera (Mini DV) ve G5 2.0 çift işlemci alabiliyorum. Ya da 2.7 çift işlemci G5. Seçeneğin hangisi olacağını zaman gösterecek.

-Mavi Ekran yok
-Virüs yok
-Render için evden çıkmak yok
-Yavaşlık yok

Ekipmansızlığa SON! :D

*!havalara uçar*

[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.

[Bu mesaj Mino tarafından 26 Temmuz 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mino tarafından 26 Temmuz 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı ola[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Temennileriniz için saolun arkadaşlar galiba kamerayı sonraya bırakıp 2.7 ye uçacağım. Final Cut Pro ile uykusuz geceler beni bekleyecek.

Daha iyisi herkesi başına. :-)[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayirli ugurlu olsun.. Umarim iyi gunlerde kullanirsin...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

MacOS'ta WoW calisiyordu degil mi?
Ben de yeni sistem alicam bu sene, Gebeş mi alsam acaba direk :S
Kaca alcan bu arada?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Temmuz 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.

[Bu mesaj insight tarafından 28 Temmuz 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...