tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaslar bu konuyu kisisel e actim cunku en cok burda geciyo bu kelimeler. bazi arkadaslar askin olmadigini surekli dile getiriyo ama cok yannis bakin ; ask kesinlikle gercektir we biyolojik bi olaydir- asik olunca beynin bilmem neresinden biolmemne hormonu salgilanir vucut isisi kalp atislari artar hatta sewiyesine gore titreme falan bile olabilir. o yuzden asik oldugumuz kizla goz goze gelince offf icim bi garip oldu diyoruz ki gercekten kalbimiz sksiyor gercekten deisik hissediyorz ama sevgi bilimsel olarak ispatlanamayan bisiydir sadece beyindedir duygudur yani , ama daha gucludur ask tan cunku askin cidden kisa bi omru wardir hormonlar yawas yawas etkisini yitirir vucut asik olunan kisiye baya bi alistiktan sona artik biyolojik olarak asik olmaz. ama sewgi bitmez sonsuzdur hatat gittikce buyur duruma gore.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aşk yoktur sadece hormonlar vardır. Hormonları da aşk diye bağlamak yanlıştır. O yüzden neymiş aşk yokmuş, hormonlar varmış :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ask bıraz palavradır bırazda asna asna fısna... bu soz neydı ya? aklıma takılmıs ama uydu sankı:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aşk diye bişi yok..sadece filmlerde olur[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ne aşkından bahsediyosunuz ya, o salgılanan hormon testosteron başka bi şey değil[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aşk hakkındaki yersiz esprileri yapmaya zorlamayın insanları...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben buraya 1-2 haftadır üyeyim ama pes yani arkadaşlar..burdaki herkesmi aşk die bişein olmadıından yana..yapmaın..hangimiz sevmedi..yani hangimiz aşık olmadı??tamam ..aşk kısadır sevgiler uzun ama ikiside birer gerçek ve gerçekten insnaın içini acıtıor...nie çekilio onca acılar hele birde karşılıksız AŞK olunca.. hayatta önemli ne varki..aşk yada sevgi... hangisini yaşıosan..bırak hayatını akışına göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 +1 zynp'e[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Herkes çektiği acı,çile..vs.vs gibi şeylerden ötürü aşkı hatırlamak istemiyor (bence) E insanda hatırlamak bile istemediği şeyin tanımını yapmaktan kaçınır..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben hep aşkın acılı kısmını yaşamama rağmen hala aşk denen o şeye inanıorum ama...acıda çekiceksin mutluda olacaksın..ama herşein belirli bi zamanı var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 e cekilen bir ipin sonu vardir .. Asksiz bir sevgi olmaz bunuda unutmayin ...[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: E insanda hatırlamak bile istemediği şeyin tanımını yapmaktan kaçınır.. [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. [Bu mesaj insight tarafından 28 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben daha aşık olamadım bilmiyorum. Umarım bir gün o hissi tadıcam :P ama tadanlar tavsiye etmiyor o hormonları aldırma gibi bir şey mevcutmu dünyada ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aşk bazen çok büyük mutluluklar, bazen çok büyük üzüntüler yaşatır. arada bi bizi üzsede aşk güzel şey ya=)[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaşasın çok sevndm vllh hala aşka inananlar çıktı...aşksız yaşamaın bu hayatı yaaa.bakın bana..karşılıksız olsada acı çekio olsmda yinede zevkini yaşıorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Aşk ve sevgi= elaidi. Sçs canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşk hormonlar tabi:) ama güzel şey eğlenceli sevgi biraz daha ciddi bi konuymuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşk bir sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben dicektim onu fede :(:((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 off ekşisözlükten araklıcaktım bi sürü aşk bir diye arattım 6 sayfa çıktı. şimdi hepsini yazsam dory banı gömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşk yalancıdır sevgi dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oyuncak değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bi de takıntı vardır,elde edemedikce hırs yapılır,karsıdakinin egosuna tavan yaptırılır,bunyeye acı cektirilir,ask sanılır,sanılmasın ,çunku değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşk, ademle havvadan kalan eski bir yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 irin said: bi de takıntı vardır,elde edemedikce hırs yapılır,karsıdakinin egosuna tavan yaptırılır,bunyeye acı cektirilir,ask sanılır,sanılmasın ,çunku değildir bu aralar yaşadım böyle bişey aşk sandım,doğru demişsin,değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar