Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babam. . .

Kalitzburg

Öne çıkan mesajlar

onemli olan oda deil insanın babasının bunu dusunebilmesi. . . nası bole igrenc bisey olabilir anlamıyorum. . artık o insanı baba olarak gordugum soylenemez. . elbet birgun cezasını cekecektir. . kimseye guvenmeyin babanıza bile derler ya megersen dogru bi lafmıs. .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir,her zaman mutlaka bi sorunla karsılasıcaz,şimdi %100 garanti veririm ki bütün paticilerin bi sorunu vardır,önemli olan sorunların olup olmaması diil,önemli olan senin bu sorunlara tepkinin nolucagı,yani hemen hayata küsüp küsmeyişin,sinrlenip kırıcı olup olmayışın bunun gibi şeyler,geçenlerde bi arkadasımın kardesi öldü,çocuk daha 14 yasındaydı,arkadasım bu olaya üzülmedi mi?tabi ki üzüldü ama yapacagı bi şey yoktu,o yüzden o da hayatına normal bi şekilde devam etti,bazı insanlar bu gibi sorunlarla başa çıkabilirken ne bu kendine güvensizliğin,titre ve kendine gel,önünde çok uzun bi hayat var sen etrafa kulaklarını kapat ve dogru bildigin yolda hiç bıkmadan,usanmadan yürü,of bea ne yazı yazdım:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalitzburg, 28 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Bi insana babası hırsız derse sizce o kişinin yasaması için bi sebep kalmısmıdır ? durduk yere acımasızca. . . kendimi sawunmama bile gerek yok babam bile bana hırsız dedikten sonra. . .

vicdanin rahatsa gerisini sitir et hesap wercek bi yer war ordanda eminsen ,bosweeeer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...