Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bi insana babası hırsız derse sizce o kişinin yasaması için bi sebep kalmısmıdır ? durduk yere acımasızca. . . kendimi sawunmama bile gerek yok babam bile bana hırsız dedikten sonra. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Defend Yourself For Your Life !!![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Karizma hırsızsan ölümüne yaşarsın Thomas Crown'u örnek alıyorum baba kendime de.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 28 Temmuz 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daha geçerli bir neden bul. bahane mi arıyorsun intihar etmek için?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hiçbişey yapmadım dostum anlamıosun galiba. . koyanda o zaten. .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yoo moralim cok bozuk burda belki birileri iyi bisiler der die yazdım. .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 madem hirsizsin diyor kanitlasin sen hirsiz olmadigini kanitlamak zorunda degilsin ki[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kaç yaşındasın ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 onemli olan oda deil insanın babasının bunu dusunebilmesi. . . nası bole igrenc bisey olabilir anlamıyorum. . artık o insanı baba olarak gordugum soylenemez. . elbet birgun cezasını cekecektir. . kimseye guvenmeyin babanıza bile derler ya megersen dogru bi lafmıs. .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nasıl ya? hırsız derken?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 17[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aranizda elbet bi problem olmultur çözülür , senin kavgalar daha yeni başladı galiba ,[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 parası calınıyo ve butun aile bireylerinin onunde sucu bana yukluo anlamıyorum nasıl bi duygudur bu aglasan aglayamazsın. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paran varsa kit bi kasa al Al bunun içine kitle kimseden bulma bişey calınırsa de. Senin vijdanın rahatsa sorun yok.Sen çalmadıgına göre sorun yok.Rahat ol hatasını anlayıp özür dilemeye gelir baban.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 saolun patiler degerinizi bi defa daha anladım. . . :) param yok ama suratına bakmazsam ne demek istedigimi gayet iyi anlar heralde. . .tabi gelipte suratıma bakabilirse. .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tamka kafana baban hatasını anlar eninde sonunda k o para bir yerden geri çıkınca senin sıran gelicek.[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eğer değilsentabiki savuncaksın babanın ne ayrıcalığı varki sonuçta o konuma gelince,sadece sana hakaret eden bi insan.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Takma kafana baba yurei unutur bu olayi yapmatini sanmasida ayri konu ya nese[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yapmadıgını bı kere soyle sonrada sus.savunma bıle yapma! o parada cıkınca babana sole bı bakarsın sonrada hıcbısey demezsın o ona yeter...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayatta daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir,her zaman mutlaka bi sorunla karsılasıcaz,şimdi %100 garanti veririm ki bütün paticilerin bi sorunu vardır,önemli olan sorunların olup olmaması diil,önemli olan senin bu sorunlara tepkinin nolucagı,yani hemen hayata küsüp küsmeyişin,sinrlenip kırıcı olup olmayışın bunun gibi şeyler,geçenlerde bi arkadasımın kardesi öldü,çocuk daha 14 yasındaydı,arkadasım bu olaya üzülmedi mi?tabi ki üzüldü ama yapacagı bi şey yoktu,o yüzden o da hayatına normal bi şekilde devam etti,bazı insanlar bu gibi sorunlarla başa çıkabilirken ne bu kendine güvensizliğin,titre ve kendine gel,önünde çok uzun bi hayat var sen etrafa kulaklarını kapat ve dogru bildigin yolda hiç bıkmadan,usanmadan yürü,of bea ne yazı yazdım:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Kalitzburg, 28 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki: Bi insana babası hırsız derse sizce o kişinin yasaması için bi sebep kalmısmıdır ? durduk yere acımasızca. . . kendimi sawunmama bile gerek yok babam bile bana hırsız dedikten sonra. . . vicdanin rahatsa gerisini sitir et hesap wercek bi yer war ordanda eminsen ,bosweeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue E napim, kimse yapmamis, dayanamadim.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kantıla ya hırsız olmadığını,olmuyosa da zorlama..intihar edilecek bişey mi bu?[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar