Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 boşverrrr takma kafana eziğin biri işte ne diyebilirsinki[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Clanı : KanKardeşliği peah![signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sen ne dedinde öle dedi??[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Aleyküm Selam dedi Bende ne dicek diye merak ettim ; ??? What dedim Oda başladı...[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eheh aklıma tt ile abyss maceramız geldi.elemanın bırı bır adamla kavga edıodu,turkce ana bacı kayıodu.pm atttım adam gıbı konu$ dıye,bu sefer bana etmeye ba$ladı.adam ol brz dedım;direk prdn abı sana degıldı o dıger adamaydı fln lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Geçen bir topicte yazıklarımı okuduysanız bu oyundan neden nefret ettiğimin 4 sebebini yazmıştım. Özellikle büyük harflerle yazdığım bir bölüm vardı.TÜRKLER diye. Oyunu sadece Türkler oynuyormuş gibi gören zeka özürlü insanların yabancılara küfretmesi.Yazlığa gideceğiz diye SWG hesabımı dondurdum.Ama ertelenince 3-4 günlüğüne para vermeyeyim diye Knight 'taki eski charıma bakım dedim silinmişti (doğal olarak aylar geçti :) ) Neyse yeni acc açtım girdim milletin diyalogları ; -Selam Aga parti pls -What - parti diyiyorum pls -i not speak your launge -ok -----bu gene iyi bazıları------ -Party Piliz -Full Sorry man -at birini lvl 59'um (mekanda piana werewolf spawnları) -i not speak your launge ! -**** ----- gidiyor böyle.başka bir tane---- -aga ne keseceğiz -what -----eşya satmaya çalışanlar----- -asa var elimde istermisin -what ? trade eder ve vendordan alınma bir WoodenStaff gösterir.ve yazar. -Fiyatı 500k.istermisin ? - i not speak your launge -s..tir oradan (yarım saat küfür etti) ------------- Bu tip zeka özürlülerin oynadığı bir oyun oynanmaz.Adam gibi oynayan Türklere lafım yok helal olsun.Oyunun gerçek amacında en iyi şekilde yürüyorlar oynuyorlar. Ama hala artık dupe yapılmıyor mu diyen geri kafalı tipler olduğu sürece oyundan bir şey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sen burda ing. konuşmaya çalışan mı oluyosun yoksa digeri mi? çünkü bana 2side gerizekalı gibi geldi.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abicim ingiliz taklidi yapmayın eninde sonunda falso verirsiniz küçük ı ve büyük i lerle yada farklı bişiden Adam n00bsa sende alamam de kapa konuyu konuşma fazla. baktın olacak gibi değil block pm küfür ederse etsin isterse ana bacı kaysın ne tınlıyorsun sanki yapabilecek[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu bişi mi ya üstümde para yok adamın teki mesaj atıyor abi alsana diye para yok cidden dedim paara yok adan hadi lan sende para olmasmı diyo küfrediyo milleti bi garip[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 böyle türk olmaz olsun deyince bana diyosun sandım(sayemde bugün 2 kez öldü) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ingilizce bilmiyosan ingiliz taklidi yapma..[signature][hline]California Here We Come.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu arkadasi ben bizzat tanirim, boyle cevap verdiyse kesin bi nedeni vardir... Arti klani da cok efendi bi klandir, kings of chaos'ta 1. olup bazi haksizliklardan sonra klanca hesaplarini topluca silen onurlu bi klandir soylemek istedim :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Siz ne kadar haklı olsanızda yine sizi banlarlar :S ama yinede clanda iyileride var :P bu arada üstünde KanKardesligi yazması bi anlama gelmiyor çünkü sizin üstünüzdede noobz yazıyo :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ares de en guzel yabancı taklıdı yapan boberttir: ben:hi bobert:Hİ ben:can i ask something? bobert:YES YOU ben:why cant i see ur name in ranking list? (tarzı bişey sordum) bobert: COOSE (because yazaktı herhal) İ NOT İN CLAN ben:hmmm where are u from? bobert: İ FROM US. garip ve gusel bi dialogdu ztn onun için turk dienler vardı ben de bu konusma ile anladım oyle olduğunu :)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: ___ (4 kişiyiz listedeyiz) --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 23 Temmuz 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 "İ" hea güzelmiş :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autopsy_table Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gençler eğlensin diye 2 mezelendik hemen forumlara taşınmış :) sen benim türklüğümden şüphe ediyosun sanırım klş peh peh.. Beni afaroz etme olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 iyi de garibime giden o adamın küfüründen çok senın neden ingilizce konustuun turkcen yok mu var e madem turksun türkçe konuş ? neden yani türkçe konuşmaktan çekiniyomusunuz utanıyomusunuz ingilizce denilen g..tü boklu dilden daha önemlidir bence kendi dilim hangisi daha köklü bi dil. ya anlamıyorum bu ingilizce sevdalılarını[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adam neden ingilizce yazdıgını orada yazmış topigi tam okusan görürdün.. illa ingilizce sevdası var die ing konusmuor anlasabilmek icin konusuor köklü olmasada ortak dil ve bi yerde yazılmışdı bu oyunu sadece türkler oynamıyor...[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bana pm gelse S.A. diye ben ona gidip hi yada what? yazamam.. türkçe konusmak tercihimdir.ing. kasıcagıma PM kaparım daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 pm den yazılmamıs resme bakan yok heralde abyss de normal chat ten yazmış buda ne dicek die merak etmiş what demiş..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 23 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: iyi de garibime giden o adamın küfüründen çok senın neden ingilizce konustuun turkcen yok mu var e madem turksun türkçe konuş ? neden yani türkçe konuşmaktan çekiniyomusunuz utanıyomusunuz ingilizce denilen g..tü boklu dilden daha önemlidir bence kendi dilim hangisi daha köklü bi dil. ya anlamıyorum bu ingilizce sevdalılarını Uluslar arası bir server da oyun oynadığını ve uluslarlar arası ana dilin İngilizce olduğunu anlamak zor olmasa gerek. Yani Türkçe kullanmaktan utanmak diye bişi yok. Bunla beraber bana gelen Türkçe PM lerin %99' unu ne yazıkki ingilizce cevaplıyorum, niye diye sorasanız başım arımıyor :) Türkçe PM lerin gene %99' u şöyle Abi parti plssssss Slm clan plssssssss Yavşak git novanı başka yerde at(Abssy' de) Slm 2 milyon versene staff alıcam Stafını ver dupe yapim Hile var 100m ver senin olsun Gibi gibi. Şimdi bunlara teker teker Türkçe pm atsam kafayı yerim en kolayı No Turkish modu. En azından ruh sağlığım yerinde kalıyor. Bu arada bu kadar kokuşmuş bir topluluk Türkiye' de görmedim Usko server larındaki çoğu Türk' ün gerçekten Türk olduğuna inanmak istemiyorum.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:56xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yani hem a..b..cı kalmamaış hemde beni afaroz etme demek biraz garipsedim.... Ztn böyle insanlar yüzünden bize ''DAMN TuRKs'' deniyo:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: SoulCube, 23 Temmuz 2005 16:02 tarihinde demiş ki: iyi de garibime giden o adamın küfüründen çok senın neden ingilizce konustuun turkcen yok mu var e madem turksun türkçe konuş ? neden yani türkçe konuşmaktan çekiniyomusunuz utanıyomusunuz ingilizce denilen g..tü boklu dilden daha önemlidir bence kendi dilim hangisi daha köklü bi dil. ya anlamıyorum bu ingilizce sevdalılarını Devrimci duygularınız kıpraştı herhalde birden :S[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duharin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet herkez bizden neftret ediyor neden derseniz abi Türkler çoğunlukta ve hepsinin nerdeyse ağzı bozuk ve bazen çoğu Türkten nefret ediyorum ve de lütfen hilesiz bir oyun oynuyalım bütün yabancılar Türk görünce partyden çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar