RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaşlar Patice belli bir Mmorpg belirleyelim (Free yada Ücretli fark etmez) Orda Ciddi bir Pati Loncamı desem Guild mi desem,Clan falan Kuralım .. Şimdi Diceksiniz Biz Zaten bi yerde oynuyoruz,Kimisi Daoc kimisi Wow kimileri Lineage falan oynuyor ''Ben zamanımı harcayamam kusura bakmayın Siz buraya gelin'' FalanDa Diyebilirisiniz ama Bir Mmo Bulalım ve Orda Oynayalım.. Sizcede Güzel Olmaz mı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ;) Kaos cıkar bence.Direk yok dofus a gelin yok mu rullaz yok Ko rullaz Bence böyle kalsın.Boşta olanlar için süper bi düşünce ama.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ozaman biz Boşta kalanlar belirli bir Mmorpg belirleyip oynayalım ..? Gelmek isteyenlerde Tabiki gelebilirler ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ozaman şöyle bişey Olsun.Oyun geniş bişey olsun. Mesela Helbreath olabilir.Ama yok o paralı.. ya Crafting sistemi falan olsuın. Şey olsun Dragon Raja.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hepimiz aynı yerde olduktan sonra Oyunun Önemi yok,Ama Lvl sistemli olursa Güzel olur ve Magician Class ları olan ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 wow a bekleriz :)[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya Aslında paralı olmaması daha iyi olur oynucamığız Mmo'Nun ... Belki aramızda Para vermek istemeyenler olabilir, Hadiyin Ultima Oynayalım :D , Hmm Knight Online nasıl sizce?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Wow u geçin :) Knight ıda geçin Uo yuda geçin Farklı bişey oynayalım Bence Second Life olabilir. 7 günlük denemesi var ama.. Şöyle sims turevi bişey olsa AHA BULDUM! Project entropia hem bedava hemde para kazanabiliyorsunuz. ben indiriyorum vallaha hemide 80k ile :horace: [signature][hline]Köylüler Rullaz... [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 işin içinde para olmayınca profesyonellik olmuyo ozamanda boku çıkıyo işin bu güne kadarki free UO serverlarında bunun örneklerini görebilirsiniz[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Second life ve Project entropia Nasıl bir oyun,bilgi verirmisin Erutan veya Ss'de varsa güzel olur ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 wowa gelin yada ogame olabilir. orada paticik ittifakı kurarız[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 .. yazıcam bekleyin. [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Wow a gelin ben size 44 druid satiim burning legion da[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yürekten destekliyorum bende gelirim ama parasız olursa :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sanmıyorum patide herkes farklı telden çalıyor ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 BeIlow bizde ozaman aynı telleri toplarız ^^[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dark N Light gelince onu oynamaya başlayın.Oyun hakkında genel bi bilgi edinin ben size isterseniz ayrıntılı bilgi veririm oyun içinden..NDA var biliyosunuz betada olduğunuzu söyleyemessiniz ve bilgi veremessinzi.Ama ben fısıldayabilirim nası olsa hepimiz patimiz, patimiz hepimiz.:P Oyunda karlı dağ zirvesine çıkıp kalkanınızı kızak yapıp kayabiliyosunuz.Böyle bişeyi hangi MMO'da gördünüz siz ya.Çok güzel serbest bişey ve oyun içi grafikleri çok iyi.En azından dünyası mükemmel yapılmış.Oyun %50 keşfetmek ve dünyanın tadını çıkarmak ve sosyallik %50 pvp.Süper bişey olacak, gelecek var bu oyunda.Oyunun bütün dünyasını gezmek 1 haftadan fazla alıyo diyen olmuştu. Şimdiden Most Anticipated oyun olarak seçildi, E3 te de büyük beğeni topladı.E3 videoları sitesinde mevcuttur. Dark & Light[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes [Bu mesaj KahnX tarafından 28 Temmuz 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet dark and light muhteşem geliyor ^^ çok tatlı bir oyun beta test için başvuru yapmıştım ama hala ses yok :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 beleş olduğu sürece her oyuna gelirim.[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ozaman Şuan Dark and Light'Imı bekleyelim yoksa başka bi mmo Araştıralım mı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence bi mmo araştırsak daha iyi olur.çünkü dark and light ın ne zaman gelceği belli değil[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol siz istediğiniz türde bir mmorpg söyleyin araştırma işini ben yaparım merak etmeyin ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sword Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oyun ısmı soyleyın walla hemen gelırım bende cok zevklı olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Benim şöyle bir önerim olsa ^^ ; Ultima Online da bir server ile anlaşma yapsam. Patice gelenler gelse orda bize RP yapmamız için bir yer verilse bizde sadece RP yapsak :P Hem her telden adam gelir, hem RP yaparak zevkli bir UO oynamış oluruz. Tabii sadece bir fikir UO olmazsa başka bir oyunda bulabilirim sadece isteyin yeter ^^ Dofustan bıkıyım yeni oyun aramaya başlıycam :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bellow zaten öyle bi shardımız var. Gm Mavi bu konuda herşeyi yapmaya hazır. Şehir bile kurabilirler bizim için ama rp yapıcaz.Kaliteli oyuncu arıyorlar.Oyuncu doldurmak istemiyorlar. bu yüzden şimdilik can sıkıntısına çare life of legends derim ben. En azından zaman geçer rp yaparız. Üstelik server mükemmel.Ben ilk defa bu kadar kaliteli bi shardda oynuyorum OSI den sonra. Herşeyin ayarı tam çok eğlenceli.Oyuncu kaliteside güzel. Eski Oly gibi =) bence gelin hepberaber orda oynayalım ben şehir kurdururm mavi ye kurar artık eşşek değil dimi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar