Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patice bi MMORpg?

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Patice belli bir Mmorpg belirleyelim (Free yada Ücretli fark etmez) Orda Ciddi bir Pati Loncamı desem Guild mi desem,Clan falan Kuralım ..
Şimdi Diceksiniz Biz Zaten bi yerde oynuyoruz,Kimisi Daoc kimisi Wow kimileri Lineage falan oynuyor ''Ben zamanımı harcayamam kusura bakmayın Siz buraya gelin'' FalanDa Diyebilirisiniz ama Bir Mmo Bulalım ve Orda Oynayalım.. Sizcede Güzel Olmaz mı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

Wow u geçin :)

Knight ıda geçin

Uo yuda geçin Farklı bişey oynayalım Bence Second Life olabilir. 7 günlük denemesi var ama.. Şöyle sims turevi bişey olsa AHA BULDUM!

Project entropia hem bedava hemde para kazanabiliyorsunuz.

ben indiriyorum vallaha hemide 80k ile :horace:
[signature][hline]Köylüler Rullaz...

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dark N Light gelince onu oynamaya başlayın.Oyun hakkında genel bi bilgi edinin ben size isterseniz ayrıntılı bilgi veririm oyun içinden..NDA var biliyosunuz betada olduğunuzu söyleyemessiniz ve bilgi veremessinzi.Ama ben fısıldayabilirim nası olsa hepimiz patimiz, patimiz hepimiz.:P

Oyunda karlı dağ zirvesine çıkıp kalkanınızı kızak yapıp kayabiliyosunuz.Böyle bişeyi hangi MMO'da gördünüz siz ya.Çok güzel serbest bişey ve oyun içi grafikleri çok iyi.En azından dünyası mükemmel yapılmış.Oyun %50 keşfetmek ve dünyanın tadını çıkarmak ve sosyallik %50 pvp.Süper bişey olacak, gelecek var bu oyunda.Oyunun bütün dünyasını gezmek 1 haftadan fazla alıyo diyen olmuştu.

Şimdiden Most Anticipated oyun olarak seçildi, E3 te de büyük beğeni topladı.E3 videoları sitesinde mevcuttur.

Dark & Light[signature][hline]what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been be found?
now I know it's teargas in my eyes

[Bu mesaj KahnX tarafından 28 Temmuz 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim şöyle bir önerim olsa ^^ ;

Ultima Online da bir server ile anlaşma yapsam. Patice gelenler gelse orda bize RP yapmamız için bir yer verilse bizde sadece RP yapsak :P Hem her telden adam gelir, hem RP yaparak zevkli bir UO oynamış oluruz. Tabii sadece bir fikir UO olmazsa başka bir oyunda bulabilirim sadece isteyin yeter ^^ Dofustan bıkıyım yeni oyun aramaya başlıycam :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

Bellow zaten öyle bi shardımız var.
Gm Mavi bu konuda herşeyi yapmaya hazır.
Şehir bile kurabilirler bizim için ama rp yapıcaz.Kaliteli oyuncu arıyorlar.Oyuncu doldurmak istemiyorlar.

bu yüzden şimdilik can sıkıntısına çare life of legends derim ben.
En azından zaman geçer rp yaparız.
Üstelik server mükemmel.Ben ilk defa bu kadar kaliteli bi shardda oynuyorum OSI den sonra.
Herşeyin ayarı tam çok eğlenceli.Oyuncu kaliteside güzel.
Eski Oly gibi =)
bence gelin hepberaber orda oynayalım ben şehir kurdururm mavi ye kurar artık eşşek değil dimi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...