Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Britney'de bitti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resimlerle oynanmış yazılanlara göre

yine de "yeni yaşam tarzından" dolayı yıprandığı kesin[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
vah zavallı britney,ne hallere gelmiş:)
gece görsem tırsarım be bu ne hal böyle.bide hamlie olcak bu fosur fosur içiyo sigaraları.uşağı sorunlu doğsunda görsün gününü aman banane be.
ps=kocasıda fıstıkmış yani:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 27 Temmuz 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
britney ne zaman başladıki bitsin

Hey adamım, lafı koyup arkasını dönüp batan güneşe doğru yürüyen kahraman karizması yapmışsın ;)[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:

kalbimizdesin şirin britney....

[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 Temmuz 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
resimlerle oynanmis sanki:P sevmedigim biri zaten ama o sivilceler falan normal o kadar makyajla az bile o sivilceler:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
kizi cekemeyenler yapiyo bunlari biliyorum ben :p , güzeldir o , inanmayin. :)[signature][hline]Normal ?

[Bu mesaj daverc tarafından 28 Temmuz 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hadi optun diyelim birden bi bakiyorsun ki katman gitmis suratin bi tarafi bi katman asagada boyle İYYY diyorsun

ne diyorum la ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
açıklamsı yapılmış

biz böyle kabul ediyoruz, sende bize katıl

gel bize katıl bize
hem oyuna hem söze
şarkı söyleyip lay loy
oynayalım looy loooy
[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Ya ben genede inanmiorum cocuklumun yildiziydi ya

acimasiz dünya valla ama aptal kadin sigara içio hamileyken oda ayri konu[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
  • Yeni Oluştur...