Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genelde arkadaşlar çok yavaş indirdiklerini söylüyorlar, benim indirdiğim linkten 30KB/s hızla indiriyodum. İngilizce bilmeyen arkadaşlara yardımcı olsun diye 5 tane resim koyuyorum [spo1=adım 1][/URL[/spo]] [spo2=Adım 2][URL=http://www.imageshack.us][/spo] [spo3=Adıım 3][/spo] [spo4=Adım 4][/spo] [spo5=Adım 5][/spo] Hızlı download edebileceğiniz link budur... PS: Bu arada MYko' da KE değil KA ( Knight Ascension ) var. Tahminimce KO ile KE arası bi versiyon. Emin değilim, tekrardan araştırıcam. Edit: Myko'yu download edip yüklemeye başladığınızda sizden bir şifre ister. İşte şifre MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT [signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time [Bu mesaj Murtaza tarafından 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
tower Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 saolasın walla[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 knight ascension editlenmiş, hem bbazı extraları hemde baı çıkartılmış bölümleri olan, çıkartılan bölümlerine gerekli eklemeler yapıldıktan sonra patchlerle yavaş yavaş eklenen bir ke versiyonudur...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Murtaza çok büyük bi riske giriyon biliyon di mi? Ben de o gösterdiğin yerden 4 kez indirdim.4'ü de bozuk çıktı :P Şu anda da imzamdaki yazıdan nerden indirdiğimi anlayabilirsiniz :P[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dracula orada murtaza nın gostermedigi şey orada kafana gore tıklamayacaksın... orada aşagıda serverlaırn numaraları yazıo mesela almanya için 14, avusturalya icin 1 gibi gidip avusturalyayı secersen tabi 5-6 kb ile yukleyeceksin gidip almanyanın serverını sececeksin ki benim gibi paşa paşa yukle 26-27 ile...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Valla ben şuan 26,5KB ile indiroym[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 siz indirin o 25 kb lar ile bakalım sizin de elinizde patlayacak mı o serverlardan hangisinden indirirsen indir bozuk çıkma ihtimali çok yüksek. Benim indirdiklerimin hepsi bozuk çıktı oralardan. en iyisi 5kb lık olan.[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben indirdim , malezya telekomdan dolayı ara sıra girememe ragmen cogu zaman girip oynayabiliorum....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su anda malezya telekomunda sorunlar yasandigi için girememeniz normal ara sira :P ben ko oynamiyorum ama malezyadan bazi oyunlar oynuyorum ordan biliyorum :) 1 haftadir filan patlak telekomu malezya nin[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu sorunlar daha ne kdr surer acaba :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla telekomu çalisiyormus ama 1 hafta daha sürer yurt disi çikislari yanmis öle dedi ark bana feci patlamislar... bazen hiç hat veremiyorlarmis...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 vay be bizimkinden de kötü telekom varmı$ demek ki rofl.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hehehe :) aslinda normalde öle deilde bir sorundan yangin çikmis (ark öle dedi iste) çalisiyorlarmis :P bence bizimkisinde öle bi yanma olsa interneti unut sen :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Beyler şunuda belirteyim.Bende 26 Kb ile indirdim o siteden bozuk çıktı.5 kb lık e-games sitesinden indirdim.Biraz uzun sürdü (2 gün :D) ama sorunsuz çalıştı.Hatta benim makinamda bu şey sorunsuz çalıştıysa sizin makinada uçar bea. (Haşat makina Version 1.2 kullanıyom ehuehue)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben direkt olarak Internet Explorer' dan indirdim. Herhangi bir yardımcı program kullanmadım. Nasıl bozuk çıkar anlamış değilim...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben fileplanet allmanya düsseldorf sunucuyla yardımcı prog kullanmadan 26-27 ile cektim sorunsuz calısıo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eger yardimci programla çekiyorsaniz wipleri veya dosyayi birlestirirken zarar görüyor olabilir. Çünkü o programlar parçalara bölerek çekiyor oyunlari... Programsiz çekerseniz hata çikmaz... (program örn : flashget..)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
bedhan__ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya beyler kusura bakmayın bu indirme olayı ne işe yarıyo anlamadım net bişey yazarmısınız ne işe yaradığını pls
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çok sağol murtaza abi :D valla ha indiremiyordum konu açacaktım saol sen ayrıntılı şekilde anlatmışssın bu arada orc assasian im aranıza alacakmısınız? [Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Temmuz 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi ben programsız çektim yine hata werdi bi yardım edin pls[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aşamadığın olay package programının şifre ile oluşturulduğu olsa gerek knight i nerden indirdiysen aynı soruyu oraya da sorarsan çözülebilir bi problemdir herhalde :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT sitede yazıordu :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Beax polemiğe girmek istemiyorum ama caps lock açık yazı yazarsan tepkileri üzerine toplarsın. Önce bi caps lock kapalı yaz. Ondan sonra cevaplar gelecektir. Dipnot: Hiç bir şekilde bana hitaben bir mesaj atma konuyla ilgili. Pm de istemiyorum. Sadece olması gerekeni söylüyorum.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @bedhan__ : Arkadaşım usko client ile myko sunucularına bağlanamazsın. Haritalar bile farklı myko'da çünkü. O yüzdendir ki myko sunucularına bağlanmak istiyorsan mutlak suretle myko clientı indirmen lazım. Murtazanın anlattığı yolu izlersen de hiç bir sorunla karşılaşmazsın (Galiba yani heralde.)(Şaka bi yana %99 çalışır. % 1 ihtimal de o sırada elektriklerin kesilmesi yada bilgisayarında virüz/trojan vb. zararlı maddelerin bulunması ihtimali) Unutulmaması gereken şey: Asla ve asla yardımcı program kullanmayın. İnternet explorer kendisi kendisine yüklesin. :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
911911 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadasım ßenım ınt. cafemde suan her makınede USko iLe myc aynı anda çalısabilior.. Hem usko serverı Hem de myco servera Ama Giriş yerleri farkLı tabii...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:30k
Öne çıkan mesajlar