Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adım adım Myko client Download' u

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Genelde arkadaşlar çok yavaş indirdiklerini söylüyorlar, benim indirdiğim linkten 30KB/s hızla indiriyodum.

İngilizce bilmeyen arkadaşlara yardımcı olsun diye 5 tane resim koyuyorum

[spo1=adım 1][/URL[/spo]]

[spo2=Adım 2][URL=http://www.imageshack.us]
[/spo]

[spo3=Adıım 3][/spo]

[spo4=Adım 4][/spo]

[spo5=Adım 5][/spo]

Hızlı download edebileceğiniz link budur...

PS: Bu arada MYko' da KE değil KA ( Knight Ascension ) var. Tahminimce KO ile KE arası bi versiyon. Emin değilim, tekrardan araştırıcam.

Edit: Myko'yu download edip yüklemeye başladığınızda sizden bir şifre ister. İşte şifre MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT

[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time

[Bu mesaj Murtaza tarafından 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
saolasın walla[signature][hline]Name: ReViVeD
Nation: El-Morad
Clan: ::ToweRs:: (Leader)
Job: Şimdilik aRCHERY
Lvl: 4x
Server: ares
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!!
Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
knight ascension editlenmiş, hem bbazı extraları hemde baı çıkartılmış bölümleri olan, çıkartılan bölümlerine gerekli eklemeler yapıldıktan sonra patchlerle yavaş yavaş eklenen bir ke versiyonudur...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
dracula orada murtaza nın gostermedigi şey orada kafana gore tıklamayacaksın... orada aşagıda serverlaırn numaraları yazıo mesela almanya için 14, avusturalya icin 1 gibi gidip avusturalyayı secersen tabi 5-6 kb ile yukleyeceksin gidip almanyanın serverını sececeksin ki benim gibi paşa paşa yukle 26-27 ile...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
ben indirdim , malezya telekomdan dolayı ara sıra girememe ragmen cogu zaman girip oynayabiliorum....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
su anda malezya telekomunda sorunlar yasandigi için girememeniz normal ara sira :P ben ko oynamiyorum ama malezyadan bazi oyunlar oynuyorum ordan biliyorum :) 1 haftadir filan patlak telekomu malezya nin[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
valla telekomu çalisiyormus ama 1 hafta daha sürer yurt disi çikislari yanmis öle dedi ark bana feci patlamislar... bazen hiç hat veremiyorlarmis...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
hehehe :) aslinda normalde öle deilde bir sorundan yangin çikmis (ark öle dedi iste) çalisiyorlarmis :P bence bizimkisinde öle bi yanma olsa interneti unut sen :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
Beyler şunuda belirteyim.Bende 26 Kb ile indirdim o siteden bozuk çıktı.5 kb lık e-games sitesinden indirdim.Biraz uzun sürdü (2 gün :D) ama sorunsuz çalıştı.Hatta benim makinamda bu şey sorunsuz çalıştıysa sizin makinada uçar bea.
(Haşat makina Version 1.2 kullanıyom ehuehue)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Mesaj tarihi:
Ben direkt olarak Internet Explorer' dan indirdim. Herhangi bir yardımcı program kullanmadım. Nasıl bozuk çıkar anlamış değilim...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
ben fileplanet allmanya düsseldorf sunucuyla yardımcı prog kullanmadan 26-27 ile cektim sorunsuz calısıo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
eger yardimci programla çekiyorsaniz wipleri veya dosyayi birlestirirken zarar görüyor olabilir. Çünkü o programlar parçalara bölerek çekiyor oyunlari... Programsiz çekerseniz hata çikmaz... (program örn : flashget..)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
Çok sağol murtaza abi :D valla ha indiremiyordum konu açacaktım saol sen ayrıntılı şekilde anlatmışssın bu arada orc assasian im aranıza alacakmısınız?

[Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Temmuz 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aşamadığın olay package programının şifre ile oluşturulduğu olsa gerek
knight i nerden indirdiysen aynı soruyu oraya da sorarsan çözülebilir bi problemdir herhalde :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_
clan leader _Miqrop_13ruatily
server diez
Mesaj tarihi:
Beax polemiğe girmek istemiyorum ama caps lock açık yazı yazarsan tepkileri üzerine toplarsın.
Önce bi caps lock kapalı yaz. Ondan sonra cevaplar gelecektir.

Dipnot: Hiç bir şekilde bana hitaben bir mesaj atma konuyla ilgili. Pm de istemiyorum. Sadece olması gerekeni söylüyorum.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
@bedhan__ : Arkadaşım usko client ile myko sunucularına bağlanamazsın. Haritalar bile farklı myko'da çünkü.
O yüzdendir ki myko sunucularına bağlanmak istiyorsan mutlak suretle myko clientı indirmen lazım.
Murtazanın anlattığı yolu izlersen de hiç bir sorunla karşılaşmazsın (Galiba yani heralde.)(Şaka bi yana %99 çalışır. % 1 ihtimal de o sırada elektriklerin kesilmesi yada bilgisayarında virüz/trojan vb. zararlı maddelerin bulunması ihtimali)

Unutulmaması gereken şey: Asla ve asla yardımcı program kullanmayın. İnternet explorer kendisi kendisine yüklesin. :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
arkadasım ßenım ınt. cafemde suan her makınede USko iLe myc aynı anda çalısabilior.. Hem usko serverı Hem de myco servera Ama Giriş yerleri farkLı tabii...[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:30k
  • Yeni Oluştur...