Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genelde arkadaşlar çok yavaş indirdiklerini söylüyorlar, benim indirdiğim linkten 30KB/s hızla indiriyodum. İngilizce bilmeyen arkadaşlara yardımcı olsun diye 5 tane resim koyuyorum [spo1=adım 1][/URL[/spo]] [spo2=Adım 2][URL=http://www.imageshack.us][/spo] [spo3=Adıım 3][/spo] [spo4=Adım 4][/spo] [spo5=Adım 5][/spo] Hızlı download edebileceğiniz link budur... PS: Bu arada MYko' da KE değil KA ( Knight Ascension ) var. Tahminimce KO ile KE arası bi versiyon. Emin değilim, tekrardan araştırıcam. Edit: Myko'yu download edip yüklemeye başladığınızda sizden bir şifre ister. İşte şifre MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT [signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time [Bu mesaj Murtaza tarafından 11 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 saolasın walla[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ::ToweRs:: (Leader) Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 knight ascension editlenmiş, hem bbazı extraları hemde baı çıkartılmış bölümleri olan, çıkartılan bölümlerine gerekli eklemeler yapıldıktan sonra patchlerle yavaş yavaş eklenen bir ke versiyonudur...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Murtaza çok büyük bi riske giriyon biliyon di mi? Ben de o gösterdiğin yerden 4 kez indirdim.4'ü de bozuk çıktı :P Şu anda da imzamdaki yazıdan nerden indirdiğimi anlayabilirsiniz :P[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 dracula orada murtaza nın gostermedigi şey orada kafana gore tıklamayacaksın... orada aşagıda serverlaırn numaraları yazıo mesela almanya için 14, avusturalya icin 1 gibi gidip avusturalyayı secersen tabi 5-6 kb ile yukleyeceksin gidip almanyanın serverını sececeksin ki benim gibi paşa paşa yukle 26-27 ile...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Valla ben şuan 26,5KB ile indiroym[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 siz indirin o 25 kb lar ile bakalım sizin de elinizde patlayacak mı o serverlardan hangisinden indirirsen indir bozuk çıkma ihtimali çok yüksek. Benim indirdiklerimin hepsi bozuk çıktı oralardan. en iyisi 5kb lık olan.[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben indirdim , malezya telekomdan dolayı ara sıra girememe ragmen cogu zaman girip oynayabiliorum....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su anda malezya telekomunda sorunlar yasandigi için girememeniz normal ara sira :P ben ko oynamiyorum ama malezyadan bazi oyunlar oynuyorum ordan biliyorum :) 1 haftadir filan patlak telekomu malezya nin[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu sorunlar daha ne kdr surer acaba :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla telekomu çalisiyormus ama 1 hafta daha sürer yurt disi çikislari yanmis öle dedi ark bana feci patlamislar... bazen hiç hat veremiyorlarmis...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 vay be bizimkinden de kötü telekom varmı$ demek ki rofl.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hehehe :) aslinda normalde öle deilde bir sorundan yangin çikmis (ark öle dedi iste) çalisiyorlarmis :P bence bizimkisinde öle bi yanma olsa interneti unut sen :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Beyler şunuda belirteyim.Bende 26 Kb ile indirdim o siteden bozuk çıktı.5 kb lık e-games sitesinden indirdim.Biraz uzun sürdü (2 gün :D) ama sorunsuz çalıştı.Hatta benim makinamda bu şey sorunsuz çalıştıysa sizin makinada uçar bea. (Haşat makina Version 1.2 kullanıyom ehuehue)[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben direkt olarak Internet Explorer' dan indirdim. Herhangi bir yardımcı program kullanmadım. Nasıl bozuk çıkar anlamış değilim...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben fileplanet allmanya düsseldorf sunucuyla yardımcı prog kullanmadan 26-27 ile cektim sorunsuz calısıo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eger yardimci programla çekiyorsaniz wipleri veya dosyayi birlestirirken zarar görüyor olabilir. Çünkü o programlar parçalara bölerek çekiyor oyunlari... Programsiz çekerseniz hata çikmaz... (program örn : flashget..)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedhan__ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya beyler kusura bakmayın bu indirme olayı ne işe yarıyo anlamadım net bişey yazarmısınız ne işe yaradığını pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çok sağol murtaza abi :D valla ha indiremiyordum konu açacaktım saol sen ayrıntılı şekilde anlatmışssın bu arada orc assasian im aranıza alacakmısınız? [Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Temmuz 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi ben programsız çektim yine hata werdi bi yardım edin pls[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aşamadığın olay package programının şifre ile oluşturulduğu olsa gerek knight i nerden indirdiysen aynı soruyu oraya da sorarsan çözülebilir bi problemdir herhalde :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 MYHU4-ERTJU-T6U89-QWERT sitede yazıordu :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Beax polemiğe girmek istemiyorum ama caps lock açık yazı yazarsan tepkileri üzerine toplarsın. Önce bi caps lock kapalı yaz. Ondan sonra cevaplar gelecektir. Dipnot: Hiç bir şekilde bana hitaben bir mesaj atma konuyla ilgili. Pm de istemiyorum. Sadece olması gerekeni söylüyorum.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @bedhan__ : Arkadaşım usko client ile myko sunucularına bağlanamazsın. Haritalar bile farklı myko'da çünkü. O yüzdendir ki myko sunucularına bağlanmak istiyorsan mutlak suretle myko clientı indirmen lazım. Murtazanın anlattığı yolu izlersen de hiç bir sorunla karşılaşmazsın (Galiba yani heralde.)(Şaka bi yana %99 çalışır. % 1 ihtimal de o sırada elektriklerin kesilmesi yada bilgisayarında virüz/trojan vb. zararlı maddelerin bulunması ihtimali) Unutulmaması gereken şey: Asla ve asla yardımcı program kullanmayın. İnternet explorer kendisi kendisine yüklesin. :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadasım ßenım ınt. cafemde suan her makınede USko iLe myc aynı anda çalısabilior.. Hem usko serverı Hem de myco servera Ama Giriş yerleri farkLı tabii...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:30k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar