Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss de il 2. oldu diye babasından dayak yedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce babam geldi bi haberim var dedi..
gülşah varya (Şirketteki bi şöförün kızı ) il 2.si oldu dedi..

türkiyede'de ilk 300 e girmiş dedi ..ben çok mutlu oldum şahsen maddi durumları çok kötüydü kız harıl harıl çalışıyodu hayatını vermişti resmen..bide gittiği okulu görseniz "helal olsun " derdiniz kesin...

bide iyi bi arkadaşım..aramız çok iyi
kötü haberi sonra verdii..(Yanlışım varsa düzeltin şu ilk 1000 e girene devlet para yardımında bulunuyomuş) bide ili ön plana çıkartan öğrenciye altın vs vs hediyeler veriyolarmış..
neyse babasına mutlu haberi vermişler tabi..babasında tık yok tabi kız demiş " babacım kazandım sonunda" herifte tokadı yapıştırmış aynı anda ...

Nedeni şu ki..devletin verdiği para başarı arttıkça artıyo..bide altın,dolar falan vercek ya dershane daha.. onların daha az miktarda olması nedeni bu..1. olsaymış şu kadar para gelirmiş,borçlar varmış,napıcakmış bu evlenecekmiş falan filan..
tabi şirkette herkes tuttu adamı..çoğu kişi sert çıkmış adama...işten çıkarsalar yeri..

kızın hali perişanmış..kız çalışsın baba cebe atsın varmı böyle bişey ya ayıp ..bu adamın yaptığı tam bi haywanlık...normal bi üniversiteyi tutturdumu insan havalara uçarken bu nasıl bi baba ya ..gerizekalı..babama kızıyorum şimdi adama niye vurmadı diye..umarım işten atılır..dumur vaziyetteyim resmen[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
hayvan demek hayvanlara yazık.. hayvanm dedigin bile yavrusunu koruyo büyütüp beslio...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
Baba olmayı hak etmeyen insanlardan biri işte. Neyse senin arkadaşınsa eğer sen ona destek ol sonuçta ona da hatırlat ve iyice belirt, sevdiği istediği bir bölümü seçsin nasıl olsa artık hayatı o olacak. Ve iyi bir okul ve bölüm ile önü açık bir insan şu an o yüzden üzülecek nedenleri kadar sevinecek nedenleri de var.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
okuzmuş kusura bakmasın kimse.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Yanlız o kızın eğitimi babasının insafına bırakılmamalı kessinlikle, yoksa boşa gider onca emek ve zeka.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
O değilde okutmicakmış babası..
Dedim ya evlendircek die..adam tamamen maddi çıkarını düşünüyo..
dershaneye de biz yazdırdık ayıptır sölemesi..babası hiç destek olmadı..hep insanlar destek verdi..özellikle annesi..
adam için üniversite bi masraf.. off deli oldum şimdi acıyorum kıza ya ..
bide benim halime bak..özellerde okuyoruz ama bi baltaya sap olamadık[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Babanın aile mahkemesinde davalı duruma düşürülmesi ve o kızın o babadan kurtarılması gerekir. Devlet kesinlikle kıza yardımcı olacaktır. Ne olur bu iyiliği biri o kıza yapsın.
Mesaj tarihi:
Ya eğer babası okutmayacağım gibi bir iddada bulunuyorsa ve bu kız üniversiteyi böyle bir başarıyla kazandıysa, ona yardım edecek kurum veya kuruluşlar olmalı. Ayrıca kendiside 18i geçtiyse babası onu alı koyamaz. Buna bir şekilde çare bulmanız lazım, onuda ikna etmelisiniz gerekirse babasından ve evinden kopması gerektiğini, eğitimi için.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
yazık ama ya, şimdiye kadar sahip çıkılmış, şu andan sonra da sahip çıkılsa kıza biraz daha

zaten o evde durabilir mi artık, onu da düşünmek lazım

ne insanlar var ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
o adama bi reçecete yazıorum:
Keltoi yüzü deri maskeyle kapalı gay işkenceci, cellat (/çinli olacka ^^) bide kızılcık sopası ve falaka... bide eşek sudan gelene kadar dovmesinmlerde ............ anladınız siz anladınız.... ne hayvanlık bu bu.. .oyurm yapamıorum buna...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
ya işte adil düzen adil dünya..
Allah'tan Türk insanı yardım severdir, kesin okutturucak birileri çıkar..
baksana sizde yardım etmişsiniz.
bi yardımseverin kulağına gitse tüm masraflarını karşılar..
hatta özel uni seçsin, orada maaşda bağlarla kendi kendini kurtarır mezun oluncada işi hazır olur..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gerçekten böyle babalar var neyse ki benim babam böyle bir tip değil. sessiz sakin (aynı benim gibi) bir tip. gerçekten kıza üzüldüm. iyi bir başarı yakalamış. bence dershane vb. bir yere gidiyorsa kolay kolay peşini bırakmazlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
işten atsınlar hıyar herifi iyice göçsün kız burslarla kendi çaresine bakar pis herif ya sanki kızı senin paranı ödemek zorunda sen babanın parasını ödedinmiki kızından böyle bir şey bekliyorsun? şerefsiz ya[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Yahu yuh, aklım almıyor. Bu kadar gerizekalılık tek bir insanda toplanamaz ki. Bre hayvan naptığını zannediyorsun sen derler adama.

Yok hakikaten o kızı kurtarın ya bi haber kuruluşuna falan söyleyelim, gazeteye bir yere çıksın. Elinden tutacak illaki bulunur. Şurada patiden bile bağış toplanır gerekirse. Okusun şöyle istediği bölümü rahatça kızcağız.

Tepemi attırdı ya "gerçek misin kardeş sen" diyip, girişmek lazım bunlara.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Mesaj tarihi:
benim babam seker bal receldir bu ders koularında, "canın sagolsun bitanecik kızım " der. ama annem, durum tamamen zıttı. ortaokulda neden 100 almıyorsun diye catardı bana, notlarım 5,00ken :D[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]
  • Yeni Oluştur...