HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 +1 diyorum Kurban konusunda...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hymn'e +1[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 müzik , kalitesiz işler yapmak değildir bana göre...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eee bende onu diyorum işte..?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya kurbanın sadece bi şeyini seviyorum oda basscısı.Çok hayvan herif ya.Keremcan ı kim kaparsa gruba şanslı baya...Herif çok güzel slap combolar yapıo :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlatmak istediğim şeyi tam anlatamadım sanıım çünkü tekrar tekrar okudum , neyi anlamadınız ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben kurbanın herşeyini seviyorum abisi...yorumlar gözümdeki değerlerini ne kadar parçalamış olsada... tamam kabul bir yerden sonra bayıyor olabilirler ama bence iyi bir gruptur kurban...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Trail arkadasın yorumuna katılıyorum ..Bunun dısında kurbandakı begendıgım tek sey erutanında dedıgı gıbı basscısı..[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: BonePART, 30 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: işte sorun orda muzik adına hiç bişi yapmıyolar dunyada duydugum en salak muzik turevi reklam cıngılı benzeri sacmalıkları uretip genc bunyeleri zehirliyorlar işte o yuzden hiç bidestek felan vermem ne yapıyor bu vatandaşlar peki? sana göre salakça olabilir ama ülke piyasasınaki birçok grupttan daha fazla emek,çok daha fazla müzikalite olan bir gruptur kurban. kim üretio ''akıllı'' müziği ki... biraz daha mantıklı yorumlarla neden ''salakça'' olduklarını açıklarsan sevinirim. eleştriosanızda ''lan bunlar zibidi,salah lan bunlar'' şeklinde olmamalı. sevmiyebilirsiniz ama bu insanların sizin sevmediğiniz şeyleri dinlememesi anlamına gelmez. saygılar sevgiler falan filan...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 rockn cokeya muse fln gelıo dedler kolpa cıkıt :) ki adamlar yeni album cıkardı cok iyi bi cıkıs yaptıalr ole dan die ayrılcaklarnı umma ayrıldılarsa 1 kiş ayrılır dagılmazlar yerine baska bi eleman alırlar..[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ha ayrıcaaaa; albüm peynir ekmek gibi satiomuş,bi dahaki albüm için gitaristi atıp yerine başka bi eleman alıcaklar(mış)..mış mış ...mış mış da mış mış..;öle duydum.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yalan dostum aşk diye bir şey yoook benim için kurban bu şarkıdan ibaretti öyle de kaldı dağılaiblirler ama önce istiklal marşını söylesinler öyle dağılsınlar pazartesi tekrar bir araya gelsinler kırmızı kaplı iş defterlerini de getirsinler[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 desteklemek zorunda olduğunuzu söylemedik zaten ama saçma yorumlarda bulunmak yerine daha tutarlı bir şekilde eleştrilebilir. dinlemezsin,tarzın değildir,işin olmaz vs vs... çok bayıldığım falan yok kurbana ama türkiyede zilyon tane abidik grup içinde kendini öne çıkartabilmiş,''iyi'' gruplardan biri ''benim'' için.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 soyle destekleyelim boyle yapalim diyen abiler; boş konusmakla olmaz bu işler. destek vermek icin once ALBUM SATIN ALINIR. mp3 unu indirip bi kere de konsere gitmekle destek olunmaz. TUrk gruplarından sevip dinlediklerimin cd lerini alıyorum... ama gene de %70 dl ediyor ve destek mestek diyorlar bir de.... BU ülkede kurban, mor ve otesi, duman gibi grupları sallayacak bir suru grup var [whats up, blues express, soul staff, flu vs...] ama kimse album icin kasmıyor. Cunku para kazanmak mumkun degil. Cunku album almıyor kimse...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hele ki ayna fln demis birisi. kusmak istiyorum yaaaa! duman ı bi canlı dinleyin allah askina. kayıtta detone olan bir vokal den bahsediyoruz![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ha Burak sufer elemandır candır iyi davulcudur. nerede olsa calar...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yazık oldu yaw :([signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Trail, 30 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: ..Dıgerlerı pıyasa olmus ..Sanat ıstıyosan metal,Piyasa olucam diyosan diger dallara kayıcan.. Enteresan bi düşünce tabi... Hoş..çok hoş... (!)[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: BonePART, 30 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: işte sorun orda muzik adına hiç bişi yapmıyolar dunyada duydugum en salak muzik turevi reklam cıngılı benzeri sacmalıkları uretip genc bunyeleri zehirliyorlar :yapma: :yapma: :yapma: :yapma: arkadasım canlı kanlı gördünmü adamları,türkiyede bukadar iyi entrumanlarına hakim olan öyle basscı öyle davulcu gördünmü ve bukadar göz önünde,bukadar tanınmış insanlar gördünmü!! ve türkiyede caldıkları parcaları her konserlerinde farklı tonlarda ve/veya değiştirerek çalan kaç grup gördün!! ........................... ................................ ayrıcana ve bilirmisin hücümkediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 anathema-kurban eyw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 neler saçmalanıyo burda ya!!! böyle yok dağılsın çok güzel olur,yok darısı duman .... gruplarının başına .nasıl bir zihniyettir bu?tamam sevmiyo olabilirsiniz dinlemeyin,niye böyle beddua okur gibi söylüyorsunuz....[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Erutan, 30 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 30 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki: sevin veya sevmeyin , şu ülkede müzik adına ne yapılıyorsa destek olmanız lazım... işte gerçek Yorum budur.Türkiyede Hala elektro gitar Gürültü olarak görülüyor.Bunu atmak için böyle saçma sapan grupların çıkıp belli bişeyleri oturması lazımki... Sonra Laf atabilelim türk Alternatif müziğine. çok doğru katılıyorum..rocka çok büyük katkıları oldu..bi çok gence sponsor oldu..turkrockın gelişmesinde çok büyük rol oynadı..athena,kıraç falan bunlar rock mı ya yeni albümüne bi bakın adamlar yeteneklerini sergilemişler..Kimi dioki sözler saçma ..system of a down,korn falan dinliceine bunu dinlesin onlarınki daha saçma ..bayıldığımdan yazmıyorum ama çok yazık olcak..arebesk lazım bu millete arabesk..hala gürültü olarak görlüosa..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 @BonePART bi sorum olcak.. genel anlamda "rock" ı seviyo musun? ..punk,alternative falan faketmez.. yada şöle söliim genelde ne tarz müzik dinliosun..eğer club techno falansa..dinleyenlerin çoğuna rahatsız edici geliyodur...benimde öleydi zamanında..yani grubun çalamamasından falan değil..Burak türkiye nin en iyi bateristlerinden biri seçilmiş bu arda..eski blue jean de yazıyodu..ne kadar doğru bilmem ama[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kurban dağılmaz.. bence iyi gruptur ilk albümleri çıkmadan önce tanıdım hala da dinler severim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Ryan, 30 Haziran 2005 14:26 tarihinde demiş ki: baya iyi olmuş ya darısı duman , mor ve ötesi , athena ve türevlerine.. Aferin. Ya sev ya terk et anlayışının müzikal versiyonu bu olmalı herhalde...[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar