Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurban dağılıyormuş!

enesene

Öne çıkan mesajlar

ben kurbanın herşeyini seviyorum abisi...yorumlar gözümdeki değerlerini ne kadar parçalamış olsada...

tamam kabul bir yerden sonra bayıyor olabilirler ama bence iyi bir gruptur kurban...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 30 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
işte sorun orda
muzik adına hiç bişi yapmıyolar
dunyada duydugum en salak muzik turevi reklam cıngılı benzeri sacmalıkları uretip genc bunyeleri zehirliyorlar

işte o yuzden hiç bidestek felan vermem

ne yapıyor bu vatandaşlar peki?
sana göre salakça olabilir ama ülke piyasasınaki birçok grupttan daha fazla emek,çok daha fazla müzikalite olan bir gruptur kurban.
kim üretio ''akıllı'' müziği ki...
biraz daha mantıklı yorumlarla neden ''salakça'' olduklarını açıklarsan sevinirim.
eleştriosanızda ''lan bunlar zibidi,salah lan bunlar'' şeklinde olmamalı.
sevmiyebilirsiniz ama bu insanların sizin sevmediğiniz şeyleri dinlememesi anlamına gelmez.

saygılar sevgiler falan filan...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

rockn cokeya muse fln gelıo dedler kolpa cıkıt :)
ki adamlar yeni album cıkardı cok iyi bi cıkıs yaptıalr ole dan die ayrılcaklarnı umma ayrıldılarsa 1 kiş ayrılır dagılmazlar yerine baska bi eleman alırlar..[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

yalan dostum aşk diye bir şey yoook

benim için kurban bu şarkıdan ibaretti öyle de kaldı dağılaiblirler ama önce istiklal marşını söylesinler öyle dağılsınlar pazartesi tekrar bir araya gelsinler kırmızı kaplı iş defterlerini de getirsinler[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

desteklemek zorunda olduğunuzu söylemedik zaten ama saçma yorumlarda bulunmak yerine daha tutarlı bir şekilde eleştrilebilir.
dinlemezsin,tarzın değildir,işin olmaz vs vs...
çok bayıldığım falan yok kurbana ama türkiyede zilyon tane abidik grup içinde kendini öne çıkartabilmiş,''iyi'' gruplardan biri ''benim'' için.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

soyle destekleyelim boyle yapalim diyen abiler;

boş konusmakla olmaz bu işler. destek vermek icin once ALBUM SATIN ALINIR. mp3 unu indirip bi kere de konsere gitmekle destek olunmaz. TUrk gruplarından sevip dinlediklerimin cd lerini alıyorum... ama gene de %70 dl ediyor ve destek mestek diyorlar bir de....

BU ülkede kurban, mor ve otesi, duman gibi grupları sallayacak bir suru grup var [whats up, blues express, soul staff, flu vs...] ama kimse album icin kasmıyor. Cunku para kazanmak mumkun degil. Cunku album almıyor kimse...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trail, 30 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
..Dıgerlerı pıyasa olmus ..Sanat ıstıyosan metal,Piyasa olucam diyosan diger dallara kayıcan..

Enteresan bi düşünce tabi...
Hoş..çok hoş...
(!)[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 30 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
işte sorun orda
muzik adına hiç bişi yapmıyolar
dunyada duydugum en salak muzik turevi reklam cıngılı benzeri sacmalıkları uretip genc bunyeleri zehirliyorlar

:yapma: :yapma: :yapma: :yapma:
arkadasım canlı kanlı gördünmü adamları,türkiyede bukadar iyi entrumanlarına hakim olan öyle basscı öyle davulcu gördünmü ve bukadar göz önünde,bukadar tanınmış insanlar gördünmü!!
ve türkiyede caldıkları parcaları her konserlerinde farklı tonlarda ve/veya değiştirerek çalan kaç grup gördün!!
...........................
................................
ayrıcana ve bilirmisin hücümkediyi
Sosyal ağlarda paylaş

neler saçmalanıyo burda ya!!! böyle yok dağılsın çok güzel olur,yok darısı duman .... gruplarının başına .nasıl bir zihniyettir bu?tamam sevmiyo olabilirsiniz dinlemeyin,niye böyle beddua okur gibi söylüyorsunuz....[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 30 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 30 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
sevin veya sevmeyin , şu ülkede müzik adına ne yapılıyorsa destek olmanız lazım...

işte gerçek Yorum budur.Türkiyede Hala elektro gitar Gürültü olarak görülüyor.Bunu atmak için böyle saçma sapan grupların çıkıp belli bişeyleri oturması lazımki... Sonra Laf atabilelim türk Alternatif müziğine.

çok doğru katılıyorum..rocka çok büyük katkıları oldu..bi çok gence sponsor oldu..turkrockın gelişmesinde çok büyük rol oynadı..athena,kıraç falan bunlar rock mı ya yeni albümüne bi bakın adamlar yeteneklerini sergilemişler..Kimi dioki sözler saçma ..system of a down,korn falan dinliceine bunu dinlesin onlarınki daha saçma ..bayıldığımdan yazmıyorum ama çok yazık olcak..arebesk lazım bu millete arabesk..hala gürültü olarak görlüosa..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

@BonePART bi sorum olcak.. genel anlamda "rock" ı seviyo musun? ..punk,alternative falan faketmez..
yada şöle söliim genelde ne tarz müzik dinliosun..eğer club techno falansa..dinleyenlerin çoğuna rahatsız edici geliyodur...benimde öleydi zamanında..yani grubun çalamamasından falan değil..Burak türkiye nin en iyi bateristlerinden biri seçilmiş bu arda..eski blue jean de yazıyodu..ne kadar doğru bilmem ama[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

kurban dağılmaz..
bence iyi gruptur ilk albümleri çıkmadan önce tanıdım hala da dinler severim..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...