dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hmm yemeğe gitmem gerekiyor aslında... Vay gomunist vay testi için tıklayın. İngilizce bir test yalnız. Ben "Middle of the road You scored 50 % Communisim!" gibi orta yolcu bişi çıktım...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You scored higher than 60% on Communisim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You scored higher than 0% on Communisim Kahrolsun kominizm.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ehehe well well well... You scored higher than 85% on Communisim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Full blown Commie! You scored 96 % Communisim![signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bende de %60 çıktı..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You scored higher than 71% on Communisim [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 27 Temmuz 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 random cevap at tusu yokmu :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You scored higher than 10% on Communisim fasist dio bana ne alakaysa O_o :)[signature][hline]Neyse o. [Bu mesaj daverc tarafından 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Were you Trotsky in a past life? Power to the people! %94[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You would happily put a bullet in a Commie's head. allah allah iki dakikada faşist muamelesi yaptı bu test bana =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 You scored higher than 85% on Communisim[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 %94 ama ben %100 için kasmıştım ama olmadı..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 You scored higher than 37% on Communisim hmm, noluyo bana ya :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 %42[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Middle of the road You scored 43 % Communisim! Beats facism.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 You scored 76 % Communisim[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 You scored higher than 6% on Communisim bu kadar beklemiodum ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 80 - communist/realist hehe sevimliymiş[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Middle of the road You scored 46 % Communisim! doğru valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: Middle of the road You scored 43 % Communisim! Beats facism. eheh aynısı tamamen.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Your Score: Middle of the road You scored 56 % Communisim! Beats facism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 düzeltme, ya hata olmuş ya ben yanlış yere bakmışım %53 [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 18:19 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 You scored 26 % Communisim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 You scored 16 % Communisim! You would happily put a bullet in a Commie's head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar