Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory ve legbra :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 25 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 25 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Bana aday yok mu ya ?

Bursa'lı Istanbullu arkadaşlar bi el uzatın =P

erkekim ben varım

bende bende[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca kalp için topic açtı diyen arkadaşlara hitaben bu kalbi hak etmesi gereken insanlar varsa bence legbra ve dory dir, 2.5 sene kolay bir zaman süreci değil.
ps:Şahsi düşüncem diğer arkadaşlarda alınganlık yapmasın :p
[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 25 Temmuz 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende sefgilimi patiye sokam :) yada vazgeçtim sokmuyorum lol :) sonra burda başına bir sürü bela gelirrr :P terli terli souk su içme filan :d aslında aile şeyide olsun benim babamda patiye giriyor :P gerçi günde 15 dk kadar bakıyor bazen msj atıp çıkıyor ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 25 Temmuz 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
said:
Pyro, 25 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
dory bayan mıydı =P pm den bı kac msjla$mı$tık bır ark. yuzunden(ewt senı benle aldattı) baya erkeksı gelmı$tı ya da a$ırı sıcak kanlı =P

evet pyro kendisi "jaNıMMss" diye takılmayı sevmez.

cnms beni neden aldattın Dory ile :( öldürcem seni cnms... :-P[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Sosyal ağlarda paylaş

kıskanırlar tabi :) 2,5 sene oldu ve devam da ediyor, üniversiteye de aynı şehire gidiyoruz :) ah bir ikna olsa söz yüzüğüne ama, ikna edemiyorum işte tokat yiyorum hep :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...