Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory ve legbra :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 25 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 25 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Bana aday yok mu ya ?

Bursa'lı Istanbullu arkadaşlar bi el uzatın =P

erkekim ben varım

bende bende[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 25 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
bunların için fesat arkadaşlar msn de canlı kavgalarına şait oldum aman aman :p

tam sopaliksın ama :P[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede?
T. H. Huxley

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Ayrıca kalp için topic açtı diyen arkadaşlara hitaben bu kalbi hak etmesi gereken insanlar varsa bence legbra ve dory dir, 2.5 sene kolay bir zaman süreci değil.
ps:Şahsi düşüncem diğer arkadaşlarda alınganlık yapmasın :p
[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 25 Temmuz 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende sefgilimi patiye sokam :) yada vazgeçtim sokmuyorum lol :) sonra burda başına bir sürü bela gelirrr :P terli terli souk su içme filan :d aslında aile şeyide olsun benim babamda patiye giriyor :P gerçi günde 15 dk kadar bakıyor bazen msj atıp çıkıyor ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 25 Temmuz 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
said:
Pyro, 25 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
dory bayan mıydı =P pm den bı kac msjla$mı$tık bır ark. yuzunden(ewt senı benle aldattı) baya erkeksı gelmı$tı ya da a$ırı sıcak kanlı =P

evet pyro kendisi "jaNıMMss" diye takılmayı sevmez.

cnms beni neden aldattın Dory ile :( öldürcem seni cnms... :-P[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
tebrikler küçük patiçükleri görmek dileğiyle:P[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
ohoooo met daha şimdiden kıskandı uhuahauh:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
kıskanırlar tabi :) 2,5 sene oldu ve devam da ediyor, üniversiteye de aynı şehire gidiyoruz :) ah bir ikna olsa söz yüzüğüne ama, ikna edemiyorum işte tokat yiyorum hep :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
hehe biz twistedemo'yla birbirimizi 11 senedir tanıyoruz (1. sınıfta aynı sınıftaydık) ve 2 yıla yakındır çıkıyoruz, biz de büyük ihtimalle üniversite de aynı şehre gitçez :)

(böyle yarışılır =p)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
bol kalpli bi topic oldu, dikkat edelim tas yagmasın :D
biz 2,5 yıldır birlikteyiz, 4,5yıldır da tanısıyoruz, aslinda biz daha köklu oluyoruz :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede?
T. H. Huxley

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
evet ben anaokulunda gormustum bir kere dory'yi :) eh daha neler[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
sabotajcılar ya! ne işiniz var bizim başlığımızda, hıh kıskanan gelir :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 25 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
hanginiz kiz hanginiz erkek onu anlamadim, mesajlar cinsiyetleri cok karistiriyo

evet arkadaşım haklısın. ben de anlayamadım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
  • Yeni Oluştur...