Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kızlara bu işin detayını anlatıcam hemde bir erkeğin agzından dinlediginizden sizin için daha pratige dökülebilir bilgiler olucaktır yapacagınız iş erkekimize bir bakıyorsunuz gülüyorsunuz erkeğin düşünecegi: oha olm kız bana güldü lan, tmmdır abi bu iş yanına gidiyorsunuz slm diyorsunuz oldu bitti hepsi bukadar, afiyet olsun erkeğimiz böyle ise uğraşmayın tavlanmışı var dedikleri böyle olur direk fast food usulü yiyebilirsiniz böyle ise de bir önceki tipimize göre daha zor görülebilir ama önemi yok en çok uğraşacagınız durum bile 15 bilemedin 20 sn sürecektir.[ [signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Temmuz 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 filmlerde oluo bunlar :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yada gidip erkek bi gurubun yanına "sigarası olan varmıaa " diyosunuz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 haha kim açmıştı buna benzer bişey =) bone mu ne işleri ne kdr kolay tey tey :P[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: nuwanda, 25 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki: filmlerde oluo bunlar :D Yalan. Ben çok arkadaşımı gördüm "Abi kız güldü kesin bana asılıyor" diyen :D Ben genelde bi kız bana gülünce direk üzerimi kontrol ederim "Gene bir haltı ters giydik herhalde" diye :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yalnız bu iş mini eteksiz olmaz söyleyim.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 edik: üstteki mesajıma ediklemem lzm dedi midemde ngelen ses [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Temmuz 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bakıp güldükden sonrası biraz yanlış; bakıp gülüyorsunuz sonra takibe alıyorsunuz. erkek sürekli size bakıyorsa tamamdır. sonra bi şekilde başbaşa kalın ama ilk 1-2 hafta açılmayacaktır o, hemen ıstıosanız siz açılacaksınız[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çok detaylı, harika bir rehber. sticky yapılmalı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 vucudunuza guvenmiyorsaniz , lutfen abuk seyler giymeyin. zira bu sizin dikkat cekmekten cok dalga konusu olmaniza neden olacaktir. ex: etek , straplez(doorumu yazdim),ucgen mayo? su goz etrafina pudrayi fazla surmeyin , xenon farli arabalardan farkiniz olmuyor. ayrica fondotonide yagli boya gibi surmeyin , yarin obur gun optugumuzde suratimiza bulasiyor.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 göz kalemi hariç makyaj yapmayın hatta, 25 yaşından önce makyaj yapanlar bana sadece özenti olduğunu düşündürtür. ojedede mumkunse kullanmayın kullanacaksanızda parlak şeffaf iyidir.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tavlamak istediginiz erkekten daha zeki oldugunuzu belirtmeyin kompleks yapar kacar valla[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Zegna, 25 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki: vucudunuza guvenmiyorsaniz , lutfen abuk seyler giymeyin. zira bu sizin dikkat cekmekten cok dalga konusu olmaniza neden olacaktir. ex: etek , straplez(doorumu yazdim),ucgen mayo? su goz etrafina pudrayi fazla surmeyin , xenon farli arabalardan farkiniz olmuyor. ayrica fondotonide yagli boya gibi surmeyin , yarin obur gun optugumuzde suratimiza bulasiyor. vucuduna guvenmiyorsan erkek tavlaman zor yani iyi bisiden bahsediyosan ztn[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kişisel bölümüne kızlar aktı diye direk bokunu çıkarmışsınız siz de ha[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 boya küpüne dönmüş kadın, kusurunu kapatmaya çalışıyo demektir, kadı kızındada hata olur...demekkiiiii.....kusurunla barışık ol...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehuh hiç bi kızdan yorum gelmemiş yanlız ehuh :D (ironik mi oldu ne?)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sanırım kızların hepsi 20 saniye içinde dynamick'in metodu uygulamışlar[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bende öneri veriyim... vücut ölçülerinizde sorun varsa, heleki 170 / 60kg 160 / 50 kg oranlarının üzerindeyseniz kendinize fazla şans tanımayın... yüzünüz pürüssüz ise +1 yüz orantılarınız burnunuz, çene, ağız ve yanak&elmacık +3 En önemlisi tarzınız, giyim, style bakışlar... +5 yukardakilerde puanlarınız iyi ise heleki 9/7 fln oranında ise, tmmdır seç beğen al yapın :P ve asla erkeği çok beğendiğinizi belli etmeyin, erkekler zor olanı severler... kolay onları etkilemez... biraz dalga geçin erkekle... yaşı ufaksa ufaklık fln diyin, boyu kısa ise bücür fln, onu biraz ezin sizden iyisini bulamıyacağını düşünsün... sonrası aslan kafeste demektir :) istediğiniz gibi yatakta kamçılarsınız :P sizi gidi aslan terbiyecileri... :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Joker & ayri yazilir kelimelerden cumlelerin bas harfleri buyuk olur peh[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 imzayı oku jnm :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bi gülücüğe ve dış görünüşe tav olacak erkek modeli kaldı mı ya? Ne bilim, bi oturup konuşun, muhallebiciye falan gidin. Dakikasında kızın ağzının içine düşerseniz, ekmeğine yağ sürersiniz. bu kadar çabuk tavlanmayın... Ha bu arada Joker, "erkeklerle dalga geçin" demiş... Scene Kız erkeğin masasına bi şekilde yaklaşır, muhabbete girer. Kız:Merhaba Erkek: Selam Kız: Aa sen köse misin? Ayrıca ökkeş kaşların var Erkek: ??? Kız: Sandalyenin üstüne çıkmış olsaydın kulağına söylerdim bunları. Çok kısa boylusun... Erkek: Ne diyosun sen yaa??? Kız: Ya ben paticik.com da bi topic' de okudum bunları, uyguliim dedim... Erkek: Deliysen tımarhane var kardeşim, alla alla...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @Murtaza, valla anlayışına hayran kaldım... nerenle yorumladıysan :) yazdıklarını espiri olarak algılıyorum... tmm mı jnm :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Benim söylediklerimi saçma bulman, kendinle çeliştiğini gösteriyor jnm. Dalga geçin demişsin, ben de ona göre uyarladım bi senaryo... oldu mu jnm? ;-)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe şakacı şey seni :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 erkek tavlamak cok basit bir iş.zahmet istemio açıkcası.ha tabi kızın güzelligine baglı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar