Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek tavlamak

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin

kızlara bu işin detayını anlatıcam
hemde bir erkeğin agzından dinlediginizden sizin için daha pratige dökülebilir bilgiler olucaktır

yapacagınız iş
erkekimize bir bakıyorsunuz gülüyorsunuz

erkeğin düşünecegi: oha olm kız bana güldü lan, tmmdır abi bu iş

yanına gidiyorsunuz slm diyorsunuz

oldu bitti hepsi bukadar, afiyet olsun

erkeğimiz böyle ise uğraşmayın
tavlanmışı var dedikleri böyle olur
direk fast food usulü yiyebilirsiniz

böyle ise de bir önceki tipimize göre daha zor görülebilir ama önemi yok
en çok uğraşacagınız durum bile 15 bilemedin 20 sn sürecektir.[
[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Temmuz 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 25 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
filmlerde oluo bunlar :D

Yalan. Ben çok arkadaşımı gördüm "Abi kız güldü kesin bana asılıyor" diyen :D
Ben genelde bi kız bana gülünce direk üzerimi kontrol ederim "Gene bir haltı ters giydik herhalde" diye :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

bakıp güldükden sonrası biraz yanlış;

bakıp gülüyorsunuz sonra takibe alıyorsunuz. erkek sürekli size bakıyorsa tamamdır. sonra bi şekilde başbaşa kalın ama ilk 1-2 hafta açılmayacaktır o, hemen ıstıosanız siz açılacaksınız[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

vucudunuza guvenmiyorsaniz , lutfen abuk seyler giymeyin. zira bu sizin dikkat cekmekten cok dalga konusu olmaniza neden olacaktir.
ex: etek , straplez(doorumu yazdim),ucgen mayo?

su goz etrafina pudrayi fazla surmeyin , xenon farli arabalardan farkiniz olmuyor.

ayrica fondotonide yagli boya gibi surmeyin , yarin obur gun optugumuzde suratimiza bulasiyor.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

göz kalemi hariç makyaj yapmayın hatta, 25 yaşından önce makyaj yapanlar bana sadece özenti olduğunu düşündürtür. ojedede mumkunse kullanmayın kullanacaksanızda parlak şeffaf iyidir.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 25 Temmuz 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
vucudunuza guvenmiyorsaniz , lutfen abuk seyler giymeyin. zira bu sizin dikkat cekmekten cok dalga konusu olmaniza neden olacaktir.
ex: etek , straplez(doorumu yazdim),ucgen mayo?

su goz etrafina pudrayi fazla surmeyin , xenon farli arabalardan farkiniz olmuyor.

ayrica fondotonide yagli boya gibi surmeyin , yarin obur gun optugumuzde suratimiza bulasiyor.

vucuduna guvenmiyorsan erkek tavlaman zor yani iyi bisiden bahsediyosan ztn[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bölümüne kızlar aktı diye direk bokunu çıkarmışsınız siz de ha[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

boya küpüne dönmüş kadın, kusurunu kapatmaya çalışıyo demektir, kadı kızındada hata olur...demekkiiiii.....kusurunla barışık ol...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende öneri veriyim...
vücut ölçülerinizde sorun varsa,
heleki 170 / 60kg
160 / 50 kg
oranlarının üzerindeyseniz kendinize fazla şans tanımayın...
yüzünüz pürüssüz ise +1
yüz orantılarınız burnunuz, çene, ağız ve yanak&elmacık +3
En önemlisi tarzınız, giyim, style bakışlar... +5

yukardakilerde puanlarınız iyi ise heleki 9/7 fln oranında ise,
tmmdır seç beğen al yapın :P
ve asla erkeği çok beğendiğinizi belli etmeyin,
erkekler zor olanı severler...
kolay onları etkilemez...
biraz dalga geçin erkekle...
yaşı ufaksa ufaklık fln diyin,
boyu kısa ise bücür fln,
onu biraz ezin sizden iyisini bulamıyacağını düşünsün...
sonrası aslan kafeste demektir :)
istediğiniz gibi yatakta kamçılarsınız :P
sizi gidi aslan terbiyecileri... :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gülücüğe ve dış görünüşe tav olacak erkek modeli kaldı mı ya?

Ne bilim, bi oturup konuşun, muhallebiciye falan gidin. Dakikasında kızın ağzının içine düşerseniz, ekmeğine yağ sürersiniz.

bu kadar çabuk tavlanmayın...

Ha bu arada Joker, "erkeklerle dalga geçin" demiş...

Scene
Kız erkeğin masasına bi şekilde yaklaşır, muhabbete girer.

Kız:Merhaba
Erkek: Selam
Kız: Aa sen köse misin? Ayrıca ökkeş kaşların var
Erkek: ???
Kız: Sandalyenin üstüne çıkmış olsaydın kulağına söylerdim bunları. Çok kısa boylusun...
Erkek: Ne diyosun sen yaa???
Kız: Ya ben paticik.com da bi topic' de okudum bunları, uyguliim dedim...
Erkek: Deliysen tımarhane var kardeşim, alla alla...[signature][hline]we r the n00bz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...