Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Siz olsanız hangi oyunun müziklerini değiştirmek isterdiniz yada ne biliyim hangi bölümlerine hangi müzikleri koymak isterdiniz... Ben şahsen ; NFS U2 Nightwish - The Siren Deftones - (Hangisi olduğu farketmez)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 battlefield - O şimdi asker[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pop 2 de savaş sırasında yer yer orphaned land-ocean land atılırsa leziz olabilir.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 NFS:U-Rammstein|Moskau BF2-Slipknot-Pulse Of Maggots[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gta'da bon jovi - it's my life dinleince güzel oluodu =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 warcraft : kaçalım kaçalım kaçaalımm seen ve beeen KAÇALIM KAÇALIM KAAAÇAALIMM (micro yapmamı hatırlatır)[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 diablo 2 lod(mutos ile multiplayer oynarken) - mavi sakal civilization 3 - cem karaca şarkıları ...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 quake 2'nin soundtrackleri süper sonic mayhem ftw![signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 rainbow six : rogue spear müzükleri gazdır... zamanında az CS oynamadım onlarla eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cs falan tarzı aksiyon bi oyun oynarken alkol+thrash metal süper gidiyo heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mount&blade Conan the barbarian soundtrack[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 GTA-Coolio Gansta Paradise süper gidiyor :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 doom 3'e müzik koymak hl2'deki müzikleri de daha uzun sürdürmek.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet ya doom3 menudeki müziin başları süfer mesela :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eskiden Uo da guildce savasirken Mehter Marsi remix dinlerdik. iyi gaz veriyo :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 leuisure suit larry veya singles - nirvana -smells like teen sprit :D :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar