jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 simdi oncelikle selam :P retru ya 31 verdim Improved Blessing of Might Rank: 5/5 Two Handed Weapon Specialization Rank: 5/5 Deflection Rank: 5/5 Vengeance Rank: 5/5 Seal of Command Rank: 1/1 Precision Rank: 3/3 Consecration Rank: 1/1 Conviction Rank: 5/5 Blessing of Kings Rank: 1/1 geri kalan 20 yi nasil alalim diyorum holy mi yoksa def. mi defend agirlikli Improved Devotion Aura Rank: 5/5 Redoubt Rank: 5/5 (tabi bu shieldsiz ise yariyorsa) Toughness Rank: 5/5 Spiritual Focus Rank: 5/5 (holyden) holy agirlikli Spiritual Focus Rank: 5/5 Improved Holy Light Rank: 3/3 Illumination Rank: 5/5 Divine Favor Rank: 1/1 Improved Devotion Aura Rank: 5/5 (defendden) Redoubt Rank: 1/5 (tabi bu shieldsiz ise yariyorsa) -------------------------------------------------------------------------------- LVL 42 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence _Eru_ Üye - ? 20 Temmuz 2005 16:47 -------------------------------------------------------------------------------- retrubıtıon benımle aynı bence tam olması gerektıgı gıbı protectıonda devotion aura 5/5 blessing of protection 2/2 (bence cok onemlı cooldownun 3 dk olması ınctancelarda cok hayat kurtartıo) redoubt'a sahsen vermıom cunku two handed kullanıoyrum holy lay of hands 2/2 revelatıon 2/2 spiritual focus 5/5 holy lıght 3/3 divine favor 1/1 lay of hands ve revelatıona vermedıgını goruyorum eger lay of handsı normalde hıc kullanmıosan bence kullanmaya basla pısman olmassın bir tek ark yeteri kadar cevap verebilmis baska yardim edebilecek var mi acep[signature][hline]LVL 42 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence [Bu mesaj jonywayt tarafından 21 Temmuz 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Selam Defend al derim ben, ama bi şekilde holy shield de alsan işe yarar doğrusu. Pvp serverında sık sık rogue larla karşılaşıyorsunuzdur ve tek el silah ve kalkan holy shield ile rogue lere karşı etkili olur çok. Yada birkaç yaratığa lkarşı savaşırken . Blessing of sanctuary ile beraber iyi gider. Benim talentler aşağıdaki gibi olacak, ama oynama yaparak blessing of king li bi versiyonunu da yapabilirim. Holy : 4 Spiritual focus 4/5 Protection : 26 Rebout 5/5 toughness 5/5 shield specialization 5/5 improved blessing of freedom 4/5 blessing of sanctuary 1/1 holy shield 1/1 reckoning 5/5 retribution : 21 benediction 5/5 improved seal of the crusader 5/5 seal of command 1/1 veangence 4/5 deflection 5/5 consecration 1/1 Eratul 55 Paladin Sİlvermoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yav niye her seferinde 1 kisi cevap veriyor tiye alinmiyoruz galiba[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne yap et holy de divine vafor ve illumination combsunu yap. yani 11 holy ver. Birde heal büyülerinde dmg alınca 70% ihtimalle geri atmamasına sağlayan talent a da verirsen 11 holy sana holy ağacı için yeter de artar...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Defence in ilk talent larından biri var,icon unda kalkan vardı hatta onu kesin al.Rogue çıktığı an karşına,eline kalkanını al hemen,o talent hayat kurtarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 pek bi onemi yok talentlerin holy olucaksin her halikarda. ileri duzey isntancelarda gidipte aha onixya 2 tane vuriim ben buna dediin anda kendini if de bulursun bi daa da grup bulamazsin. Paladin = Buff /Cleanse Bot + Healer[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 spiritual focus 5'lememiş bir paladin düşünemiyorum ne pve ne pvp için çünkü paladin dayanıklılığı = heal. hatta ilk alınacak talenttır o. improved blessing of might'ı benediction ile değiştir, 5 talent 2dps bonus veriyor komedi tam. benediction çok mana tasarrufu sağlar consecration kullanırken özellikle. improved devotion aura lvl 60'ta 187 armor mu ne farkettiriyor ki redoubt bırakıp onu aldığıma pişmanım. instance'larda mutlaka kalkan kullanılacak yer çıkıyor çünkü, yeri gelince kalkansız gezeni sevmezler pek. toughness'ı almaya çalış bayağı farkettiriyor.. improved holy light almaya çalış, daha önce dediğim gibi paladin dayanıklılığı = heal. pvp için çok gerekli. divine favor ve illumination için birşey söylemem gerekirse, bana çok ahım şahım gelmedi çünkü int veren eşyalara abanmazsan (ki 31 verip retri'ye bunu yapacağını pek sanmıyorum) paladinin crit heal şansı çok düşük. illumination manayı geri veriyor ama gene de mana regen bölünüyor casting'le harcayıp geri aldığın için. hani kötü demiyorum ama redoubt ve toughness daha cazip geldi bana.. ha o onyxia meselesine gelince, 60 olacaksın da eşya toplayacaksın da sonra MC/onyxia grubu bulacaksın, o zaman gelince düşünürsün. şimdiden ona göre vereyim dersen bayar bırakırsın karakteri.. :-p epic setler iğrenç gerçi ne yapacağımı bilmiyorum bundan sonra. tier 2 epic topladıktan sonra zaten işim ne benim orada, resmen saçmalık.. stat oranları LF'ye benzeyen başka bir epic set daha koymaları lazım.. grup pvp'de healing yeteneği kısıtlı paladinin kick/counterspell/silence/earth shock vs nedeniyle, 5500 mana ile ölürsün tek heal atamadan..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 şöyle bir sorun var holy ağacının başıdnaki talentlar haci gersi hiç bir işe yaramaz. ilk 11 talent ı verince hadi olmadı 20 talent ama baştakilere hararsan yeter. retro da imp BOM normal boma göre 2 dps farkettirir. imp devot aura fazladan armor veriyor ama bu fazla armor sana pek yaramıyor ( çok az bir damage reduction farkı var) cloth userlara çok yarıyor. toughness da çok iyi bir set giyersen farkını hissedebilirsin. sonuçta sen en az 11 holy ver lvl 60 da yüksek int e ve heal bonusa sahip şeyler giyersen her türlü pve raid de yer bulursun. Tabi pek melee ye giremezsin...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yav hala tirmaliyorum 1h mi 2h mi :) su tam bi aciklarmisiniz bu lvle geldim surunuyoz hala :P[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tavsiyem 2h kullanman en azından daha kolay lvl kasarsın. Sonuçta ne tek el ne de çift el doğru düzgün dps ye sahip olamaıyacaksın. 2h kullanırsan yavaş bir silahla arada bir soc proclayıp burst dmglarla dpsni yükseltebilirsin. o da mob kesme süreni feci değişken yapıyor. şöle örnek vereyim. lvl 60 ım üzerimde çoğu lightforge ve 1-2 valor elimde de mavi bir silah (53.9 dps) çok süper sayılmam ama lvl 54-54 yaratık öldürdüm dün gece bir quest için. Bazı yaratıkları 20sn bazı yaratıkları da 1.5 dk da öldürdüm aynı yaratıklar ama olay tamamen soc gelip critlemesine bağlı. Hele ki 1h kullanırsan dps daha da düştüğü için mobla kapışırkene tuvalete felan gönül rahtlığıyla gidebilirsin :D (bir kez yapmıştım)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 peki inste flan nasil olay tam olarak 1h silah ne zaman isime yariyabilir instlerde.yanimdada 1h ve kalkan dursun diyorum olabilir mi.[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence [Bu mesaj jonywayt tarafından 25 Temmuz 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 her zaman yanında güzel bir 1h ve kalkan bulundur. Duruma göre değiştir bazen moblar kalbalık gelirse kalkan ile tek el silaha dönebilirsin. Yada aggro sana gelirse yapabilirsin. Ama kimse sana vurmuyorken kullanman gereksiz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 boyle bi atraksiyon dusundum acaba olumlumudur sizce :) gerci bok yok ama yapacaz artik :) Redoubt Rank: 5/5 Toughness Rank: 5/5 Shield Specialization Rank: 5/5 Benediction Rank: 5/5 Two Handed Weapon Specialization Rank: 5/5 Deflection Rank: 5/5 Vengeance Rank: 5/5 Seal of Command Rank: 1/1 Precision Rank: 2/3 Consecration Rank: 1/1 Spiritual Focus Rank: 5/5 Improved Holy Light Rank: 3/3 Illumination Rank: 3/5 Divine Favor Rank: 1/1[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 two hand spec. veriyorsan niye shield talentlarına veriyorsun o talent in vereceği 5% bonus bir işe yaramaz onun yerine imp. seal of the crusader ver daha iyi. Anladığım kadarıyla çoğunlukla 1h dövüşmek istiyorsun.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bag agrıtması gıbı oluyor bıraz ama :) gercı dusuncem ıkı elle gıdıp zorda kalınca sheıld acmak ve tabı bonus vermek :) sunu yaptım sadece tek el ıcın nasıl Improved Devotion Aura Rank: 5/5 Improved Blessing of Protection Rank: 1/2 Benediction Rank: 5/5 ImprovedSeal of the Crusader Rank: 5/5 Deflection Rank: 5/5 Vengeance Rank: 5/5 Seal of Command Rank: 1/1 Precision Rank: 3/3 Consecration Rank: 1/1 Conviction Rank: 5/5 Blessing of Kings Rank: 1/1 Spiritual Focus Rank: 5/5 Improved Holy Light Rank: 3/3 Illumination Rank: 5/5 Divine Favor Rank: 1/1 yav bırde ıse yaramayan bır suru buyu var sanırım bunları gosteren bır yer var mı[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Holy Talents (11 points) # Spiritual Focus - 5/5 points # Illumination - 5/5 points # Divine Favor - 1/1 point Protection Talents (10 points) # Redoubt - 5/5 points # Toughness - 5/5 points Retribution Talents (30 points) # Benediction - 5/5 points # Improved Seal of the Crusader - 5/5 points # Deflection - 5/5 points # Seal of Command - 1/1 point # Vengeance - 5/5 points # Improved Retribution Aura - 5/5 points # Conviction - 4/5 points ben boyle bi tree yaptim kendime ilerlemek icin su anda bu sekilde gidicem 60 a kadar tabi ileriye gore dusunemiyorsun bakicaz iste ne yapabilirim yapamam diye :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yokmudur baska dusuncesi olan :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yav en iyisi ben bunu test servarinda deneyeyim.tabi talent verebiliyormuyuz once onu sorayim :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bende 11 holye verip geri kalan hepsini retributiona vermeyi planliyorum.Ayrica seal of crusader e 5 vermek sizce mantiklimi two hunded silahlarin hizlanmasi icin kullanmak istiyorum ama pratikde nasil acaba. Ayrica ben soyle bir combo kullaniyorum bunun gibi degisik combolarda varmi acaba ? seal of crusader+ judgment+ seal of rigthe. seal of crusaderden sonra judgment yapinca dusmanin holy damage almasi artiyor sonra seal of right. a geciyorum ve holy damage alimi artiyor ya da bana oyle geliyor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben de nette yaptigim arastirmalar ve guildimdeki tecrubeli paladin'lerden aldığım fikirlerle soyle bir talent agaci cikardim ortaya. Grup olarak degil de daha cok solo agirlikli dolastigim icin Retribution agirlikli bir talent agaci sectim kendime. Bundan once protection agirlikli bir talent agacim vardi. Tek el kilic ve kalkan kullaniyordum. Aşağıdaki yapıya geçince çift el kılıçla birlikte verdiğim damage radikal bir şekilde arttı. Combat'lar da daha kısa sürdüğü için aldığım damage'ler de cok fazla artış yok. Zaten spritual focus sayesinde 3-4 kisinin arasında bile kendimi heal'leyebiliyorum. Holy Talents 15 Spiritual Focus 5/5 Improve Holy Light 3/3 Revelation 2/1 Illumination 5/5 Divine Favor 1/1 Protection Talents 0 Retribution Talents 36 Benediction 5/5 Two-Handed Weapon Specialization 5/5 Deflection 5/5 Vengeance 5/5 Seal of Command 1/1 Improved Retribution Aura 5/5 Precision 3/3 Consecration 1/5 Conviction 5/5 Blessing of Kings 1/1[signature][hline]Remat Level 39 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life [Bu mesaj remat_lightstone tarafından 26 Temmuz 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 paladinle lvl kasarkene kullancağınız tek şey seal of command dir. Seal of the crusader pek bir işe yaramıyor. Zamanında bugglıyken çok işe yarıyormuş. 30 retro veriyorsan 31. ye de puan çıkarmak lazım. Blessing of kings 5 dk olmasına rağmen çok işe yarayan bir buff... ayrıca lvl kasarkene 2h kullanın 1h shield olayı level kasarkene pek bir işe yaramıyor aslıdna pvp de de elinizde çok süper bir 1h olmadığı sürece işe yaramıyor. (çok süperden kastım en az Quel'serrar) AV ye girerseniz zaten yarım yamalak çalışan ofansif güçlerinizin hiç bir işe yaramadığını farkedeceksiniz (Consecration rank1 etrafınıdaki hide olmuş rogueları çok güzel ortaya çıkartır) warsong da da full support rolündesiniz. o yüzden yüksek sta ve int str ye göre çok daha önemli durumda. Asıl olay raid instancelarda. paladinle oynamaya başaldığımda baştan bir çok hesap yapıyordum ama end game e gelince işler değişti. Olay decursive macrosu+buffahoy+heal dan ibaret. arada bir de aura değiştiiyoruz... tavsiyem lvl 60 olana kadar 2h ve retro kasın. Ondan sonra instancelara girerseniz grubun ihtiyacına göre talent değiştirin. Ve str/sta armorların yeirne sta/int +healing ve mana regen armorları tercih edin. tutupda ben pvp yapcam kral olacam hevesiniz varsa şimdiden başarılar diyorum :D şimdi de biraz ağlayayım :D amerika forumlarını okuyorum sürekli. paladinin betadaki halini öğrendim. oyun çıkmadan 1.5 hafta önce paladinin herşeyini değiştirip öyle piyasaya sürmüşler. Sonra ise ufak tefek değişiklikler (genelde bugfix) beta da seal olayı yokmuş onun yerine strikelar varmış. Mana yı defans için değil attack için de harcayabiliyormuş paladinler. Bunun e iyi örneği oyunda scarlet paladinlerini inceleyin. Onlar beta paladinleri ve size strikelarla saldırıyorlar. :D Sonuçta şu anki sistemle paladinler pvp de "0" amerika serverlarında "0" (yazıyla sıfır) paladin test of honor da 1. olurkene avrupa serverlarında "1" (yazıyla bir) paladin birinci olabildi. neyse yeter ağladım. akşama Mc ye girip 5 dk da bir buff atıp parmağımı çatlatmayı planlıyorum :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehu yav saldirmayacaz mi simdi bir bosslara offf :( ben yanlis karakter secmisim o zaman :( diyorum ama palada guzel diyorum devamli buff yane :([signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Divine Intervention Seal of Light Blessing of Light Blessing of Sacrifice yav buyuler ne ise yariyor.[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 divine intervation Çok kullanışlı bir büyü ama biraz riskli... ilk olarak sadeec pve de işe yaradığını belirteyim hatta sadece instancelarda doğdu dürüst kullanılır. Olayı paladin bu büyüyü başkasına attığında paladin kesinlikle ölür (durability kaybetmez) büyüyü attığı kişi ise 30 sn boyunca hiç bir şey yapamaz hareket bile edemez ama aggro su kalkar ve büyü bitene kadar aggro almaz. Kullanımını bir örnekle açıklayayım: diğelim 5 kişi bir instancedasınız ve sonlara doğru yaklaştınız. Birden yanlış bir pull geliyor ve dierkt mage yatıyor. O anda wipe olacağını anlıyorsun ve grubunuzda warlock yok dolayısıyla soulstone da yok. bu büyüyü priest e cast edip. Diğer parti üyelerine 30 sn. içinde ölemelerini söyle. Eğer herkez büyünün etkisi kalkana kadar ölürse moblar büyüdeki priest i yok sayıp eski yerlerine geri dönüyorlar. Priest de herkezi ressliyor. Böylece wipe dan kurtulmuş oluyor grup... ama o 30 sn içinde herkez ölmezse bazı akıllı rogue lar vanish olmayı tercih ediyor ama mob lar çoğunlukla geri dönmüyor o zaman... sonra sı da malum :D seal of light/wisdom: ikisi de benzer şeyler biri hp biri mana sağlıyor. Seal of light açıp rakibine saldırdığın zaman her atağında belli bir hp alma şansın var. çoğunlukla da alıyorsu. Eğer seal of light ı rakibinin üzerine judge edersen o zaman rakibine atacak yapan bütün herkez attack yaptıkça(büyü ve ranged attacklar dahil) hp alıyor. aynı şey wisdom da mana oalrak çalışıyor. blessing of light: attığın kişiye holy light veya flash of light atarsan biraz daha fazla heal ediyor. Ne yazık ki sadece paladinin heal büyüleriyle çalışıyor. Üzerinde blessing of light olan birini priest healladığında aynı şey olmuyor... blessing of saccrifice: Attığın kişiye gelen attack başına belli bir dmg ı sana veriyor. şöle örnek vereblirim. Mage aoe yapıp bir çok uak yaratığın arasına girince hepsininden ayrı ayrı bir çok attack alır ve attack başına da dmg yer. Eğer mage e bless of sacrifice atarsan ona gelen dmg ı nerdeyse paylaşabilirsin. bölece mage hayatta kalır. ama ağır attack yapıp çok dmg koyan moblara karşı savaşırken bu büyü gereksizdir çünkü attack başına çok ufak bir dmg ısana geçririr...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 jaan cim ellerin dert gormesin kardesim :) sagolasin. birde bs varsa ondanda bir taktik alabilirmiyim :) 209a geldim genelde butun itemleri satin aliyorum mine yapmak icin pek vaktim olmuyor[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar