Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya oluşum çok güzel de, bir konu aklıma takılıyor. İsim güzel bir yaratıcılık örneği kesinlikle, kadro da çok güzel, fakat Anatolian kelimesinin bulunması ne kadar doğru sizce bir WoW guildinde. Azeroth Sunrise falan olsa tamam da, bir guild simgesinin üzerinde Anatolian yazması, role play unsurlarına tamamen aykırı geldi bana. Yanlış anlaşılmasın, Scotland hede hödöyü de yanlış buluyorum yani.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Role play'i takan yok pek zaten. takan olursa da RP serverına gidiyor. zaten bizim bulunduğumuz serverda diğer arkadaşların da farkettiği gibi sırf iskandinav topluluğu var. isveç norveç danimarka falan. bunların guildlerinin ismi de hep kendileriyle alakalı olan şeyler. swedish alliance en güzel örnek bence.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 Ocak 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aslına çok iyi bir ingilizcem olsaydı rpye giderdim ama o zamana kadar pvpye devam...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Delidumrul, 14 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar. Olay da bu işte. RP kasılmaz delidumrul. RP yapmadan MMO oynayan adam da katıksız öküzdür. Sana veya buradaki hiç kimseye değil bu lafım çünkü öküz olduğunuzu sanmıyorum. Hiç farkında olmasan bile, bir şekilde özdeşleştiriyorsundur o karakterle kendini. Önündeki cücenin baltasını savurmasından zevk alıyorsundur, sessizce ilerleyen night elfin saçlarının hareketi bile ayrı tat veriyordur sana. Role play budur, o dünyayı yaşamaktır. Birebir çeviri ile rol yapmak olarak görülse de, bence iş bunda bitiyor, o karakterle kendini özdeşleştirmek. Eğer sadece item ve adam öldürmek için oynayan varsa bu oyunu, ne bunu oynasın ne de MMORPG oynasın zaten. Diablo II çok uygun mesela. Neyse, konu sapmasın, ben RP guildi olunsun falan demiyorum, ama RP sınırları dahilinde olmalı bence diyorum. RP serverı olmasa bile, bu sınırlar aşılmamalıdır çünkü. Ve bence bu sebeple Anatolian kelimesinin bulunması doğru değil diyorum. Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 14 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar. Olay da bu işte. RP kasılmaz delidumrul. RP yapmadan MMO oynayan adam da katıksız öküzdür. Sana veya buradaki hiç kimseye değil bu lafım çünkü öküz olduğunuzu sanmıyorum. Hiç farkında olmasan bile, bir şekilde özdeşleştiriyorsundur o karakterle kendini. Önündeki cücenin baltasını savurmasından zevk alıyorsundur, sessizce ilerleyen night elfin saçlarının hareketi bile ayrı tat veriyordur sana. Role play budur, o dünyayı yaşamaktır. Birebir çeviri ile rol yapmak olarak görülse de, bence iş bunda bitiyor, o karakterle kendini özdeşleştirmek. Eğer sadece item ve adam öldürmek için oynayan varsa bu oyunu, ne bunu oynasın ne de MMORPG oynasın zaten. Diablo II çok uygun mesela. Neyse, konu sapmasın, ben RP guildi olunsun falan demiyorum, ama RP sınırları dahilinde olmalı bence diyorum. RP serverı olmasa bile, bu sınırlar aşılmamalıdır çünkü. Ve bence bu sebeple Anatolian kelimesinin bulunması doğru değil diyorum. Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 okuzum ben.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Final beta EN 6 daki ASR uyeleri benım character gozukmıyor sanki silinmis gibi sizinkiler ne durumda.Nightstalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 demin serverda bir sorun vardı, belki ondandır. tekrar girmeyi dene[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ASR uyeleri bir bakın hala guildde gorunuyormuyum.ayrıca /who nightstalker yazıp bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Penthesilea, 14 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 14 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar. Olay da bu işte. RP kasılmaz delidumrul. RP yapmadan MMO oynayan adam da katıksız öküzdür. Sana veya buradaki hiç kimseye değil bu lafım çünkü öküz olduğunuzu sanmıyorum. Hiç farkında olmasan bile, bir şekilde özdeşleştiriyorsundur o karakterle kendini. Önündeki cücenin baltasını savurmasından zevk alıyorsundur, sessizce ilerleyen night elfin saçlarının hareketi bile ayrı tat veriyordur sana. Role play budur, o dünyayı yaşamaktır. Birebir çeviri ile rol yapmak olarak görülse de, bence iş bunda bitiyor, o karakterle kendini özdeşleştirmek. Eğer sadece item ve adam öldürmek için oynayan varsa bu oyunu, ne bunu oynasın ne de MMORPG oynasın zaten. Diablo II çok uygun mesela. Neyse, konu sapmasın, ben RP guildi olunsun falan demiyorum, ama RP sınırları dahilinde olmalı bence diyorum. RP serverı olmasa bile, bu sınırlar aşılmamalıdır çünkü. Ve bence bu sebeple Anatolian kelimesinin bulunması doğru değil diyorum. Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi. ben pvpde oynuyorum cunkı mılletı katletmek hosuma gıdıyor pvp serverında bırıne lordum dıyosun adam sana cınce bısıler yazıoyo nasıl zevk almayı dusunuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahaha sen oyunda lordum mu diyorsun sen koyunmusun? herneyse pvp de rp olmaz çünkü her zaman hırsların öne çıkıyor bunu kımse engelleyemez.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Penthesilea sen ne kadar çok sey biliyosun abi öle. kim nerde öküz kim katıklı kim katıksız hepsini döktün ortaya.[signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 15 Ocak 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eyvallah.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Karabulut, 15 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki:ben pvpde oynuyorum cunkı mılletı katletmek hosuma gıdıyor pvp serverında bırıne lordum dıyosun adam sana cınce bısıler yazıoyo nasıl zevk almayı dusunuyosun Gözü dönmüş bir katili oynatamazsın diyen yok ki zaten sana, oyun da buna gayet izin veriyor. Abi role play "lordum, leydim" le olacak şey değil zaten. Level 60 adam gelir tigerının üstünde, saygıdan lordum falan der konuşursun mesela, ama mob kesen bir adama gidip "Lordum, acaba sizle yaratık kesebilir miydim?" dersen tashak konusu olursun zaten =) Role Play'in bkunu çıkarınca zaten oyun tat vermez. Power playin dibine vurmak da aynı şekilde. Ortası var ve gayet güzel bulunabilir bence. Neyse, ASR başlığını piç etmeyelim iyice =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 RP "kasılmaz", "yaşanır" ; peki öküzlük ne alaka? (Bkz. imza) abartmayın[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 acaba benide alliance eklermisiniz hordaydım ama tum arkadaslarım alliance olcakları icin alliance olcam guilde yazarsanız sevinirim ßulldog-hunter yada rogue olcam[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben RP serverinda olacam ama sizin guilde de yardimci olurum kesinlikle. Rp'de oynamamin sebebi orda herkesin RP yapmasindan degil sadece insanlarin daha seviyeli olmasindan. Daoc'u sadece RP serverlarinda oynamistim zamaninda oyle RP adina birsey yoktu fakat herkes birbirine saygi gosteriyordu o kadar. Bu arada ben de tatiller disinda sadece haftasonlari oynayabiirim ancak.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dün girdim coldwind kenk saolsun[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 guild 40 kişi oldu. guildchat ise sırf geyik oldu :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 alınmayacak adam dediler ASR'ye yoldan çevirdim birini sordum da. pvp6'dayım , karakter de bana benzedi ufaktan ha ehehe[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 elinde fıçı birası yok head :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hehe biz geldik geyik basladı ya.ama böylesi daha zevkli umarım yabancı üyelerimiz rahatsız olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yabancı üye mi var?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 var 2 adet :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar