Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Alliance Guild - Anatolian Sunrise kurulmuştur.

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Ya oluşum çok güzel de, bir konu aklıma takılıyor.
İsim güzel bir yaratıcılık örneği kesinlikle, kadro da çok güzel, fakat Anatolian kelimesinin bulunması ne kadar doğru sizce bir WoW guildinde. Azeroth Sunrise falan olsa tamam da, bir guild simgesinin üzerinde Anatolian yazması, role play unsurlarına tamamen aykırı geldi bana. Yanlış anlaşılmasın, Scotland hede hödöyü de yanlış buluyorum yani.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Role play'i takan yok pek zaten. takan olursa da RP serverına gidiyor. zaten bizim bulunduğumuz serverda diğer arkadaşların da farkettiği gibi sırf iskandinav topluluğu var. isveç norveç danimarka falan. bunların guildlerinin ismi de hep kendileriyle alakalı olan şeyler.
swedish alliance en güzel örnek bence.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 Ocak 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 14 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar.

Olay da bu işte. RP kasılmaz delidumrul. RP yapmadan MMO oynayan adam da katıksız öküzdür.
Sana veya buradaki hiç kimseye değil bu lafım çünkü öküz olduğunuzu sanmıyorum. Hiç farkında olmasan bile, bir şekilde özdeşleştiriyorsundur o karakterle kendini. Önündeki cücenin baltasını savurmasından zevk alıyorsundur, sessizce ilerleyen night elfin saçlarının hareketi bile ayrı tat veriyordur sana.
Role play budur, o dünyayı yaşamaktır. Birebir çeviri ile rol yapmak olarak görülse de, bence iş bunda bitiyor, o karakterle kendini özdeşleştirmek. Eğer sadece item ve adam öldürmek için oynayan varsa bu oyunu, ne bunu oynasın ne de MMORPG oynasın zaten. Diablo II çok uygun mesela.
Neyse, konu sapmasın, ben RP guildi olunsun falan demiyorum, ama RP sınırları dahilinde olmalı bence diyorum. RP serverı olmasa bile, bu sınırlar aşılmamalıdır çünkü. Ve bence bu sebeple Anatolian kelimesinin bulunması doğru değil diyorum.
Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ocak 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
said:
Rp icin Rp serverlarini oneririm, Pvp serverlarinda eger RP dushunuyosan hayal kirilgiligna ugrarsin.kimse rp kasmaz buaada lvl item ve pvp kasar.

Olay da bu işte. RP kasılmaz delidumrul. RP yapmadan MMO oynayan adam da katıksız öküzdür.
Sana veya buradaki hiç kimseye değil bu lafım çünkü öküz olduğunuzu sanmıyorum. Hiç farkında olmasan bile, bir şekilde özdeşleştiriyorsundur o karakterle kendini. Önündeki cücenin baltasını savurmasından zevk alıyorsundur, sessizce ilerleyen night elfin saçlarının hareketi bile ayrı tat veriyordur sana.
Role play budur, o dünyayı yaşamaktır. Birebir çeviri ile rol yapmak olarak görülse de, bence iş bunda bitiyor, o karakterle kendini özdeşleştirmek. Eğer sadece item ve adam öldürmek için oynayan varsa bu oyunu, ne bunu oynasın ne de MMORPG oynasın zaten. Diablo II çok uygun mesela.
Neyse, konu sapmasın, ben RP guildi olunsun falan demiyorum, ama RP sınırları dahilinde olmalı bence diyorum. RP serverı olmasa bile, bu sınırlar aşılmamalıdır çünkü. Ve bence bu sebeple Anatolian kelimesinin bulunması doğru değil diyorum.
Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Ocak 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
said:

Sadece düşüncemi söylüyorum zaten takdir edersiniz ki. Aylar önce kurulmuş, web alanı alınmış, şu anda betada açık durumdaki bir guildin adı değişsin demem saçma olur zaten, sadece bir eleştiriydi.

ben pvpde oynuyorum cunkı mılletı katletmek hosuma gıdıyor
pvp serverında bırıne lordum dıyosun adam sana cınce bısıler yazıoyo nasıl zevk almayı dusunuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karabulut, 15 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki:ben pvpde oynuyorum cunkı mılletı katletmek hosuma gıdıyor
pvp serverında bırıne lordum dıyosun adam sana cınce bısıler yazıoyo nasıl zevk almayı dusunuyosun

Gözü dönmüş bir katili oynatamazsın diyen yok ki zaten sana, oyun da buna gayet izin veriyor.
Abi role play "lordum, leydim" le olacak şey değil zaten. Level 60 adam gelir tigerının üstünde, saygıdan lordum falan der konuşursun mesela, ama mob kesen bir adama gidip "Lordum, acaba sizle yaratık kesebilir miydim?" dersen tashak konusu olursun zaten =)

Role Play'in bkunu çıkarınca zaten oyun tat vermez. Power playin dibine vurmak da aynı şekilde. Ortası var ve gayet güzel bulunabilir bence.

Neyse, ASR başlığını piç etmeyelim iyice =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

Ben RP serverinda olacam ama sizin guilde de yardimci olurum kesinlikle. Rp'de oynamamin sebebi orda herkesin RP yapmasindan degil sadece insanlarin daha seviyeli olmasindan. Daoc'u sadece RP serverlarinda oynamistim zamaninda oyle RP adina birsey yoktu fakat herkes birbirine saygi gosteriyordu o kadar.
Bu arada ben de tatiller disinda sadece haftasonlari oynayabiirim ancak.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dün girdim coldwind kenk saolsun[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı üye mi var?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...