Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Komşunun wireless net bağlantısını -özellikle kullanılmadığı saatlerde- sömürmek suç teşkil etmekte mi ? Sonuçta güvenliğini sağlamak onun sorumluluğunda. Ben alıp gelmişim dizüstümü salona. Açıp bir bakıyorum ki wireless bulunmuş. Çatır çatır kullanıyorum ama nerden bilecem komşunun olduğunu. Belediye hizmeti fln sanıyorum hani :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 suçtur.. git bi konuş tanış ehue.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kullan mis.Baglantısı ne ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Madcat, 27 Temmuz 2005 00:52 tarihinde demiş ki: suçtur.. git bi konuş tanış ehue. Ahah hayatta olmaz. Alayı avukat : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 27 Temmuz 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bağlantı bilgilerini bulmak cok kolay[signature][hline]SupeRock
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Cintonick, 27 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki: kullan mis.Baglantısı ne ? 256 yaw. İlk bağlanıpta 2mbit dediğinde bi uçmuştum ama yokmuş tabi öyle bişey .. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 somur somurebildigin kadar... ama unutmaki once komsunun girmedigi saatler olarka baslar, sonra ikiniz beraber kullanir kanki olursunuz ehe[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bizim eve gelip birinin bağlantısını sömürmüştü biri öyle.[signature][hline]g3nk.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla bizim salonda feci wireless var gelin sömürün üst komşunun sanırım. biz ailecek sömürüyoruz ahhaha.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tabii ki suç adres ver bi kontrole geleyim ben[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eh patiler kullan dedi ondan kullandım derim belediye hizmeti olayını yutmazlarsa .. eheh : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 afiyet bal şeker olsun :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bal deme dun balparmak cam bali aldim yarisini yeidim bir gunde , diger yarisini yememek icin zor tutuyorum kendimi...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Dorsia, 27 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: bal deme dun balparmak cam bali aldim yarisini yeidim bir gunde , diger yarisini yememek icin zor tutuyorum kendimi... uhhh !*#???...[signature][hline]SupeRock
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Dorsia, 27 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: bal deme dun balparmak cam bali aldim yarisini yeidim bir gunde , diger yarisini yememek icin zor tutuyorum kendimi... ahaha yavaşşşş ... yazık edecen kendine ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abi bir günde bir kovan bal mı yiyon sen?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Zopik, 27 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Komşunun wireless net bağlantısını -özellikle kullanılmadığı saatlerde- sömürmek suç teşkil etmekte mi ? Sonuçta güvenliğini sağlamak onun sorumluluğunda. Ben alıp gelmişim dizüstümü salona. Açıp bir bakıyorum ki wireless bulunmuş. Çatır çatır kullanıyorum ama nerden bilecem komşunun olduğunu. Belediye hizmeti fln sanıyorum hani :-p Yolda gördüğümde senin kafana bi el ateş edip seni öldürmek suç mu? Sonuçta kendi güvenliğini sağlamak senin sorumluluğunda ben alıp gelmişim tabancamı caddeye, çıkartıp vurcak adam arıyorum ki seni görmüşüm. Çatır çutur vuruyorum ama nerden bilcem yasak olduğunu. Belediye hizmeti falan sanıyorum hani :-p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Turk bali bu 1 yildir yemiyordum ozlemisim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! ...hatta gidip biraz daha yiyeyim [Bu mesaj Dorsia tarafından 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi gece gece yarıldım ya herif bala bulanmış vinnie the poo gibi klavye başında filan :lol:[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Afiyet olsun dorsia konu saptı falan ama canım cok fena bal cekti sımdı napıcaz bu saatte :d[signature][hline]SupeRock
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yiyecen benim gibi parmaklarindan damlaya damlaya:) ohh[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 canım bal çekti şimdi..aliim mis gibi var evde..bitirem.. obez olursam günahı size[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bal kilo yapmaz, tabi abartmazsan... ama iyi enerjo verir duvara tirmandirir[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! hmm bal muz kaymak cekti canim boyle cevizli falan bakayim evde var mi muz... [Bu mesaj Dorsia tarafından 27 Temmuz 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kız arkadaşına acıdım bir an.[signature][hline]g3nk.
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adamın bağlantısı kotalı ise yazık olur adama.en azından kotalı olup olmadığını öğren.ayrıca hırsızlık kötü bişidir yapmayın. ps:yapılan şeyden karşı taraf haberdar olmadığı için hırsızlıktan pekde farklı bişi değil bu
Öne çıkan mesajlar