Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Love Death

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 27 Temmuz 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=124355
bonecrusher'i şimdi anlayabiliyorum :)

Adamlar doğru düzgün bi başlık açarsa bende aramaya inanmaya başlıcam dikkat edersen benim açtığım başlık filmin adı yane ileride biri bunu bi daha bulur koymak isterse foruma önce bi aramadan ismini yazdığında direk bulur. Ama ben müneccim bi hatunla ilişkiye girmediğimden dolayı 20000000000 tane topic arasından İnsan hayatından alıntı guzel bır flash bu başlığın bu flashla alakalı olduğunu pek anlayamam doğrusu...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Mesaj tarihi:
hakikaten süper ama. müzik ayrı bi güzel. bunun müziğini mp3 yapayım ben :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
bi tip geçen banada aynısını yaptı.
"Cep telefonu kaydıdır" diye başlık atmışlar.
Benim açtığım ise hayalet sevgilim mp3

meğerse aynı konularmış

Doğru düzgün yazın şu başlıkları !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
İsmi duyunca hatırladım Alice Coope'ın i love the death diye bir şarkısı vardı sex pistols'un üyelerinden johnny ile sid liseye giderken metroda birinde akustik gitar birinde keman (ikiside çalmasıni bilmiyo tabiki :D) saatlerce aynı şarkıyı çalarlarmış/çalamazlarmış insanlarda sadece sussunlar diye onlara para verirmiş :D
ama burada çalan şarkı sanırım benim dediğim şarkı değil...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
  • Yeni Oluştur...