kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Şöyle düzgün paralı veya parasız dili türkçe olan mail adresi almak istiyorum .. bir kaç adres verirseniz sevinirim..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 25 Temmuz 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 turkce mail/google [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gmail kullan. daha ciddi bir şey istersen kendi adınla domain al ve pop3 kullan. outlook ya da thunderbird (ya da bir mail client ile işte) ile çok kullanışlı oluyor pop3 ler.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yahoo'nun da artık Türkçe mail hizmeti mevcut. Gerekli ayarlamalar ve bilgi için; http://spaces.msn.com/members/ygt/Blog/cns!1p1maFy_9IByOCgS5-BHXAbA!585.entry[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kayip_cocuk sen otobüsü kaçırmış bir milletin cocugusun(musu nacaba? yoksa degilmisin, yoksa bu bir çelişkimidir?)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence en iyisi gmal[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Pluton, 25 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: bence en iyisi gmaIl valla bencede[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Gmail'den kralı yok walla yapsa yapsa microsoft yapar.. O da uğraşmaz :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 microsoft kendi işlerindne başını kaldıramıyo oturup bide mail sitesi mi yapcek :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yahoo da oldukca iyidir,millet neden 1 gb email box istiyor anlayabilmis de degilim henuz.Yahoo yu da 6-7 senedir kullaniyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ne sayıklıyorsunuz siz ya ? hotmail kimin gençler? msn kimin?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 mynetten al türkçedir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paraliya raziysan www.mail.tr.tc derim ben. Iki senedir kullaniyorum, gayet hizli ve sorunsuz. [email protected] seklinde mail alinabiliyor, pop3 ve webmail var, yilda 19 milyon 30mb kotalisi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 myneti oneren zihniyeti acikcasi kiniyorum :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: insight, 25 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Gmail'den kralı yok walla yapsa yapsa microsoft yapar.. O da uğraşmaz :P İyi de hotmail microsoft'un zaten. :p Gerçi sonradan satın almışlardı, ama hotmail gibi dünya devi bir mail zımbırtısı varken niye yenisini yapsınlar ki. Ayrıca evet, bence de gmail :rock:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gmail veya superposta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Gmail den şaşmam Ayriyeten Yahoo da 1GB yer veriyor.[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Baggio, 25 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Paraliya raziysan www.mail.tr.tc derim ben. Iki senedir kullaniyorum, gayet hizli ve sorunsuz. [email protected] seklinde mail alinabiliyor, pop3 ve webmail var, yilda 19 milyon 30mb kotalisi. yilda 25milyona [email protected] alinir ayni kotada daha mantikli[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kesinlikle gmail en iyisi oldu. hatta şu an 2.4 gb alan veriyo. Ne işe yarar o kadar demeyin harbi işe yarıyo. mesela bazı sitelerde gmail'e oyun yüklemişler, adresi şifreyi vermiş girip çekiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: streamin, 25 Temmuz 2005 22:14 tarihinde demiş ki: myneti oneren zihniyeti acikcasi kiniyorum :) türkçe istemiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: streamin, 25 Temmuz 2005 22:14 tarihinde demiş ki: myneti oneren zihniyeti acikcasi kiniyorum :) Bende :-)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 You are currently using 2169 MB (89%) of your 2430 MB. Benim gmail'de en altta bu yazıyor o_O[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne doldurdun o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Eternalus, 26 Temmuz 2005 08:52 tarihinde demiş ki: ne doldurdun o kadar? Dosya :-P, dergi :-). Kardeşim indiremiyom ki 2gb oldu be bende 256 adsl var 3 gb sınırlı puf :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: tAKA, 26 Temmuz 2005 05:33 tarihinde demiş ki: yilda 25milyona [email protected] alinir ayni kotada daha mantikli Sagol da, soyadin birak .com'u, .biz'de .us'da bile alinmis olunca olmuyor o is iste, bende oyle.. Yilda 20 milyon da para degil, serverlari da yurtici.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar