Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail adresi almak istiyorum ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle düzgün paralı veya parasız dili türkçe olan mail adresi almak istiyorum .. bir kaç adres verirseniz sevinirim..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''

[Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 25 Temmuz 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gmail kullan.
daha ciddi bir şey istersen kendi adınla domain al ve pop3 kullan. outlook ya da thunderbird (ya da bir mail client ile işte) ile çok kullanışlı oluyor pop3 ler.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
kayip_cocuk sen otobüsü kaçırmış bir milletin cocugusun(musu nacaba? yoksa degilmisin, yoksa bu bir çelişkimidir?)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
microsoft kendi işlerindne başını kaldıramıyo oturup bide mail sitesi mi yapcek :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Hadescik = Plutøn

Mesaj tarihi:
yahoo da oldukca iyidir,millet neden 1 gb email box istiyor anlayabilmis de degilim henuz.Yahoo yu da 6-7 senedir kullaniyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
insight, 25 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
Gmail'den kralı yok walla
yapsa yapsa microsoft yapar..
O da uğraşmaz :P

İyi de hotmail microsoft'un zaten. :p Gerçi sonradan satın almışlardı, ama hotmail gibi dünya devi bir mail zımbırtısı varken niye yenisini yapsınlar ki.

Ayrıca evet, bence de gmail :rock:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 25 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Paraliya raziysan www.mail.tr.tc derim ben. Iki senedir kullaniyorum, gayet hizli ve sorunsuz. [email protected] seklinde mail alinabiliyor, pop3 ve webmail var, yilda 19 milyon 30mb kotalisi.

yilda 25milyona [email protected] alinir ayni kotada daha mantikli[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle gmail en iyisi oldu. hatta şu an 2.4 gb alan veriyo. Ne işe yarar o kadar demeyin harbi işe yarıyo. mesela bazı sitelerde gmail'e oyun yüklemişler, adresi şifreyi vermiş girip çekiyosun.
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 26 Temmuz 2005 08:52 tarihinde demiş ki:
ne doldurdun o kadar?

Dosya :-P, dergi :-). Kardeşim indiremiyom ki 2gb oldu be bende 256 adsl var 3 gb sınırlı puf :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 26 Temmuz 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
yilda 25milyona [email protected] alinir ayni kotada daha mantikli
Sagol da, soyadin birak .com'u, .biz'de .us'da bile alinmis olunca olmuyor o is iste, bende oyle.. Yilda 20 milyon da para degil, serverlari da yurtici.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
  • Yeni Oluştur...