Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya bisey sorucam size,3-4 aydir mobil ogrenci denen,cok cok hesapli olmasi gereken bu hatti kullaniyorum,ama masallah ayda 500-600 kontor bitiyo..Durup duruken kontor gidio bu Avea da,paso dikkat ediyorum..Kontoru sorguluyorum 35 diyelim,hic bi yeri aramiorm,bi iki saat sonra 32 veya 30 fln olmus oluyo.5-6 tane ark larimdan m ogrenci ile konustum,onlarda su gibi kontor gidio,biz de anlamioz diolar,hatta biri direk bnm gibi dikkat etmis,durup duruken gidio diyodu. Merak ettim,elbet aranizda Mobil ogrenci kullanan vardir,nedir sizde durumlar?Avea resmen benle dalga geciyo,tum parayi kontore vercez bu gidisle..CepAile iken bile yetiodu ayda 150 kontor fln-ki aile we partnerin disinda telsim turkcell,avea,sabit hat aradigin zmn dk si 10 kontordu,ona ragmen zorlanmiodm[signature][hline]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 10dk 1.5 kontör olduğundan , yarım kontörleri sonradan toptan biçimde silio :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yok mesela ogrenci bi ark imi arayip 2 dk konutusgmda,bzn 1 bzn 2 kontor gidio direk,yani bucuk hesabi kalmio,.bi 1 bi 2 gittigi icin ort lamayi 1.5 a getiriolar. Gecen 100 kontor u yukledim,daha kimseyi aramadim eve geldim 15 dk gecti , 98 kalmisti !!![signature][hline]
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sorun Avea'nın kullandığı kontör sorgulama servisinde. Konuştuğun zaman giden kontörün direk oraya yansımıyor. Ben de ilk zamanlarda konuştuktan sonra "aaa kontör gitmiyor" diye önüme geleni arar olmuştum, fakat daha sonra kontörüme baktığımda su gibi azaldığını farkettim... Sende haklısın Avea'nın bazı oyunlar oynadığı apaçık ortada. Ben ve çevremdeki herkesin konuşurken hattı kesiliyor durup dururken. Bu genelde 5 dakika ve üstü sürelerde oluyor. Ayrıca 10 dakikası da 1.5 kontör, 1 saniyesi de. Bu yüzden bir konuşma sırasında 2 kere hat kesilse, 3 kere aramış olsan 4.5 kontör püffff. Bir ara tüketici haklarına yazı yazıcam bu konuda, sizlerin de duyarlı davranmasını beklerim...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 vaLLa eğer aradığın numaraya uLaşıLamıyor ve o kişinin mesaj kutusu çıkıyorsa kontür yiyor. Ama bazen hattında kontür yokken arama yapıp uzun uzun konuşabiLiyorsun. Bu da artıLarından biri[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gprs veya wap'ın acık olup olmadığına bak eğer bunları acık unuttuysan ve telefonunu hıc kapatmadıysan bu paso kontor yıyor.Yoksa bendede var aynısı ama hiç durup dururken gitmiyor ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 alacam sonunda bi avea hat dayanamayıp :D[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mave, 15 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki: vaLLa eğer aradığın numaraya uLaşıLamıyor ve o kişinin mesaj kutusu çıkıyorsa kontür yiyor. Evet sanirim bu sorun var,aradigim kisinin tel i kapali olunca mecburen bende paso ariyorum,acik olunca yakalamak icin , sanirim ordan sokuyorlar kontoru...Mesaj kutusuna mesaj birakmama ragmen gidiyor.. Avea hattimi aticam sanirim,Telsim CepAile ye gecicem...O bile daha ii , diger gsm ler 10 kontor / dk olmasina ragmen , bi ara 4-5 kullandiydim yetiodu ayda 200 kontor falan rahat ..[signature][hline]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya benimde mobil ögrenci ama bende dedginiz gibi kontür eksilmiyo walla..ben memnunum ama su gibi kontor harcıyorum..acaba turkcelle geçip 3000 mesajımı alsam..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... [Bu mesaj Loli-pop tarafından 18 Temmuz 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 turkcell in 3 k mesaj olayi neyin nesiymis?[signature][hline]
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mobil ogrenci ole 1 sn de konussan 10 dk da konussan 1.5 kontor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 10 tane mesaj atıyorsun. kontörün gitmiyor. sonra bi anda hepsini düşüyor bi 2 saat sonra falan. o tür şeyler oluyor mesela ben 2 kontörüm kalmışken ve hiç beleş mesajım yokken 15 tane atmıştım. sonra düşmüştü :) ama 0a. ve yeni kontor yukledigimde azalmadı[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Kithnos, 15 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Ya bisey sorucam size,3-4 aydir mobil ogrenci denen,cok cok hesapli olmasi gereken bu hatti kullaniyorum,ama masallah ayda 500-600 kontor bitiyo..Durup duruken kontor gidio bu Avea da,paso dikkat ediyorum..Kontoru sorguluyorum 35 diyelim,hic bi yeri aramiorm,bi iki saat sonra 32 veya 30 fln olmus oluyo.5-6 tane ark larimdan m ogrenci ile konustum,onlarda su gibi kontor gidio,biz de anlamioz diolar,hatta biri direk bnm gibi dikkat etmis,durup duruken gidio diyodu. Merak ettim,elbet aranizda Mobil ogrenci kullanan vardir,nedir sizde durumlar?Avea resmen benle dalga geciyo,tum parayi kontore vercez bu gidisle..CepAile iken bile yetiodu ayda 150 kontor fln-ki aile we partnerin disinda telsim turkcell,avea,sabit hat aradigin zmn dk si 10 kontordu,ona ragmen zorlanmiodm ya evet ben de merak tek bende mi böyle die..ben çok konuşurum telefonla ondan takip ediyorum kontörleri örneğin 1 saat konuşuyorum ama 9 kntden daha fazla gidiyo sanırım üstüne katlıyo ..olsun turkcell olsa daha beter.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İlk aldığım hat hala duruyor üzerine gül koklamadım daha. Hatta sim kart aşındı yenisi ile değiştirdim. Her hat aşağı yukarı aynı paraya mal oluyor.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Türkcell'den kralı yok abi kim ne derse desin..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: insight, 18 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Türkcell'den kralı yok abi kim ne derse desin.. öyle..ama çok kontör gidiyo ya.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 accık pinti-çingen sanki turkcell:horace:
helena Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 rekabet piyasanın kalitesini artırır her ne kadar turkcellden vazgeçmesem bile aveanın atağı piyasayı canlandırdı, hoş oldu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Valla kafasına göre kontör azalma olayını birkaç yerden bende duydum ama doğruluğu hakkında bir şey söyleyemem. En iyisi Müşteri Hizmetlerini arayıp olayı sormak ve mümkünse döküm falan aldırmak.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ark. gözümün önünde 1 knt vardı ve hem 5 dk konuştu hemde 20 tane msj attı Hepside (Seni seviyourm)Diye bi yarar ıda bu :D[signature][hline]SoLiD_SnAkE
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tuş kilidine almaya dene[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 öyle bir şey varsa tüketici koruma hatlarını falan arayın, en azından tam olarak ne olduğunu bilirsiniz, kafanız rahat olur. herhangi bir oyun falan da varsa onlar üzerine giderler zaten.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 napıyonuz ne konuşuyorsunuz be 500-600 kontorluk ayda? eskiden 1-2 haftada bir alırdım 100'lük kontor. şimdi avea mobil ile, ayda 100 kontor alıyorum. bu da şeyden. o beleş mesajlar bitmiyor ay içinde, bittiği günlerde de sona yaklaşıyor, kalan kontorler de mesaja gidiyor filan falan. 1 ay 2 günde bir alıyorum yani en fazla.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Valla bn hiç öle bi sorunla karşılaşmadm.İlk çıktıından beri üyeym mobil öğrenci ye çok ta memnunm yani.Rahat rahat yetio 100 kntr ay sonuna kadr.[signature][hline]Apeiron...
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oha nası yettiriosn..bn turkcelleri bile aveadan aramadıım halde yetmio...bide eger uzun uzun konustuysam daha 10 dakika olmadıı halde kapanıyo tekrar aramak zorunda kalıorm bu sefer de yine kntr gidio..kapalı olduunda da kontr gitmesi hariden sacmalık..[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Öne çıkan mesajlar