ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ya beyler yardımıcı olabilirmisiniz lag sız level kasmalı bol itemli ve parasız oyun arıyorum lutfen yardımıc olun........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 www.mapleglobal.com[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 canim sen bu oyunu daha once oynadınmı ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet oynadım :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bu oyun benim hosuma gitmedi baska onere biliecewgin oyun varmı??? 3d olurs sevinirim knight online gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya ben o oyunun sitesinde accout linkini bulamadım bi link varirseniz bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Level 13 Archer Account satılır :D 5k Mesaj isterim...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: ikox, 14 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: canim sen bu oyunu daha once oynadınmı ????? bebeğim bellow oynadın mı bitanem ? oyunu daha önce[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evt birtanem oynadım sence nasıl canım[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dark age of camelot. Piyasadaki en sağlam mmorpg bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 DAOC rullez silip süpürür hepsini.Wow diyenlerin kafasına kafasına dipçiklenir...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 DaOC !! her kuruşunu hak eden tek oyun !! kurban olam ben sana !![signature][hline]*who dares to cross this line ? * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 adresi varmı bu DAOC un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oyun paralı.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 www.darkageofcamelot.com www.camelotherald.com sipariş için www.cdromshop.com aylık 14.95 $ bence wow felan yalan piyasadaki kesinlikle en kaliteli MMORPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 parasız demiş yaw pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dünyadaki en saçma mmorpg daoc en iyi mmorpg de daha çıkmamış olan sun bence hade iyi eğlenceler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Spectre hiç Rvr Yaptınmı oyunda? Yada bi 8 kişilik gruba girip full geyik yaptınmı? Umarım yapmışsındır.Yapmamışsanda oyunu nası oynadın merak ediyorum.Ha free serverda 40 50 kişi ile oynamışsan ondan zevk alınmaz e haliyle saçma sapan bişey olur.Gir bi 2k kişilik serverlarada gör.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 DaOc zevklidir laf yok daoca aa :D İlk aldığımda haritada keşif yaparken beni hayretler içinde kendine hayran etmişti. Dağın tepesinde güneşin batışının önünde bir büyücü ve bir savaşçı bir ejderha ile (ama yavrulardan) savaşırken görmüştüm muhteşem bir görüntüydü asla unutamam ...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bence Mu'yu dene bazılarına göre eski olabilir ama Uo gibi guncelligini yitirmiyor. Server olarak 1000+ kişi bulabilecegin http://www.psychic-doom.com/index.php u oneririm clienti cek register ol direk gir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İki yıl MU oynadım, en sonda psychic-doom da. Boşa geçen iki yıl oldu. Şimdi Lineage2 oynuyorum ve memnunum. Şu anki serverim bu http://www.soulpact-l2.com/[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 810 reset Magic gladiator Dunc@n[Natilius] 570 reset Blade Knight Optiuchus[JawBoneS] 75 Reset Soul Master Speeder[İmmortal] psychic-doom sux artık[signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar