Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'de özür dileten operasyon!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Londra'da ardarda düzenlenen terör saldırılarında şehrin simgesi çift katlı otobüslerin hedef olması, 11 Eylül'ün etkilerini üzerinden atamamış ABD ve New York'ta garip olayların yaşanmasına neden oldu.
İngiltere'deki patlayan bombalardan etkilenen 43 yaşındaki çift katlı otobüs şoförü Muhammed Stout, otobüsünü durdurdu ve 5 yolcudan şüphelendiğini söyleyerek 911'i aradı. Sürücü ve yardımcısının panik olmasının nedeni "Turistlerin sırt çantası taşıması ve ceplerinin dolu olması" idi. Ancak bu ifadeler New York polisini alarma geçirmeye yetti.

TRAFİK DURDU, RESTORANLAR BOŞALTILDI

Ağır silahlarla otobüse operasyon düzenleyen ve üzerlerinde şortları bulunan beş masum gencin kaldırımda diz çökmesini sağlayan yaklaşık 100 kadar polis, üst araması yaptı ve yaşları 22 ile 40 arasında değişen şüpheli gençlere kelepçe taktı.
New York polisi, trafiği kestikten sonra tüm yolcuların çantalarını sokağa dizdi ve eğitimli köpekler yardımıyla bomba araması yaptı. Olay mahaline yakın restoranlar boşaltıldı.
Operasyon sonrası bombacı olmadıkları anlaşılan şüpheliler serbest bırakıldı. ABD basınına konuşan Ortadoğu ve Güney Asya kökenli gençler, öfkelerini sert bir şekilde dile getirdi.

BLOOMBERG ÖZÜR DİLEDİ

New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg ise yaşanan olaylardan ötürü özür diledi. Çoğu turist 60 yolcuyu taşıyan otobüs şoförünü eleştiren Bloomberg, "Acil durumlarda profesyonelleri çağırma konusunda halkımızı destekliyorum ama sağduyumuzu kaybetmemeliyiz" diye konuştu. Bloomberg, "Bu olay bir utançtır ve şehir adına özür diliyorum" dedi.

Mesaj tarihi:
paranoyak olmus millet..
iyi bari bide sirf esmer diye, terörist oldugundan süphelenén tipler var.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Mesaj tarihi:
gidip adama bom desen kafandan vururlar orası ole bu aralar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ooh sakalları da uzatıyorum hacı gibi bakalım ne zaman tutuklanacam =P
göbeğimin bomba sanılmasından korkuyorum =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog

[Bu mesaj Chiptech tarafından 26 Temmuz 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ihbar eden adamın adına da dikkat çekmek gerek

o bile paranoyaksa artık bilemicem[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
guluceksiniz simdi ama yazicam :) ginede; gecen gun otobuste esmer birisi hintlilere benziyor ayaginin dibinde siyah kocaman 1 canta cantayida surekli koltugun altina dogru itiyor, cep telefonuyla oynuyor "cogu bomba cep ile harekete geciriliyor" tabi eve gidene kadar kac kez otobusten inmeyi dusundum kalbime agrilar girdi zaten hastayim :( offff laa[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf
Mesaj tarihi:
koyunlar bir kere huylandı...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 26 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
guluceksiniz simdi ama yazicam :) ginede; gecen gun otobuste esmer birisi hintlilere benziyor ayaginin dibinde siyah kocaman 1 canta cantayida surekli koltugun altina dogru itiyor, cep telefonuyla oynuyor "cogu bomba cep ile harekete geciriliyor" tabi eve gidene kadar kac kez otobusten inmeyi dusundum kalbime agrilar girdi zaten hastayim :( offff laa

ehehe ınseydın =) de hazır bıletlere de zam gelmıs kım tekrar para vercek mı dedın =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 26 Temmuz 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
ooh sakalları da uzatıyorum hacı gibi bakalım ne zaman tutuklanacam =P
göbeğimin bomba sanılmasından korkuyorum =P

Ehee benim bira göbegini tnt falan zanneder bunlar sımdı :D[signature][hline]SupeRock
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 26 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
ihbar eden adamın adına da dikkat çekmek gerek

o bile paranoyaksa artık bilemicem

mısıra düzenlenen saldırının sonuçları...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
paranoyak olmus millet..
iyi bari bide sirf esmer diye, terörist oldugundan süphelenén tipler var.
[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 26 Temmuz 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
guluceksiniz simdi ama yazicam :) ginede; gecen gun otobuste esmer birisi hintlilere benziyor ayaginin dibinde siyah kocaman 1 canta cantayida surekli koltugun altina dogru itiyor, cep telefonuyla oynuyor "cogu bomba cep ile harekete geciriliyor" tabi eve gidene kadar kac kez otobusten inmeyi dusundum kalbime agrilar girdi zaten hastayim :( offff laa

:) haha çok iyiymiş. gülüyorum ama ben olsam kesin inmiştim heralde.
Mesaj tarihi:
mwhaha :D sız burda gorceksınız, otobusun altkatı tıkıs tıkıs ust katında kesın yer buluyosunuz, metroda herkes bırbırıne bakıo bırı elını cantasına gotusun herkesın suratı deısıyo cok super komıkler :D
Mesaj tarihi:
Muhammed Stout ne ya?[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Demir Dilek New Yorktan bildiriyor
Evet Demir son dakika haberlerini alabilirmiyiz?Polis alarmdaymış galiba.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
  • Yeni Oluştur...