Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ışık hızının daha hızlı oldugu kesın kanıtlanmısmı ? eger oyleyse super :D hrkeze ıı aksamlar[hline]:tebrikz:
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Peradur, 24 July 2003 23:59 tarihinde demiş ki: Bu olayı tartısmadan once görmenin ne oldugunu kavrasanız tartısmaya gerek bile olmaz. Görmek;ışığın göz merceginden geçip sarı benek'e düşmesi ve oradan da sinirlerle beyne ulasması ve burada yorumlanmasıdır. Yani görüş hızı diye bir kavramın olması mümkün degil ki! Sabahdan beri bas bas barıyorum aaaaaa Dinleyen yok[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: -xception-, 24 July 2003 23:36 tarihinde demiş ki: said: CEDAY, 24 July 2003 23:31 tarihinde demiş ki: abooo, bosuna okuosunuz siz :) ben mi daha hızlıyım, gölgem mi? ahah farklı şeyler.. laf olsun torba dolsun seninki..[hline]Save me from the nothing i've become... laf olsun torba dolsunmus.. sabahtan beri neyi tartıstıgınıza bi bakın siz önce :)
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesajları biraz okudum da, ( hepsini değil ), her ne kadar soru bir hayli yanlış sorulmuş olsa da, dediğinizin cevabı Işık. Çünkü sarı benekten görüntünün beyne aktarılıp sizin bunu anlamanız için de minik bir süre geçmekte.. Eh bu süre de miyelin kılıflı sinirlerde bir hayli kısa bir şeydi ( 300 m/sn miydi ? ). Biraz saçma bir soru olmuş. Böyle bir şeyin cevabı düşünülmeden verilebilir, bence fazla gereksiz şeyleri tartışmaktan kafanız karışmış, neyin doğru neyin yanlış olduğunu hemen farkedememişsiniz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 walla boşa okumuşunuz okadar sene... no comment...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ilk mesajdan sonrasını okumadım ama soru şuna benzemiş: araba mı daha hızlıdır, tekerlek mi?[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 dediğin ne kadar doğru bone tam noktasını koymuşsun işin ama bi konuda katılmadım sana görme hızı diye bişi olamaaz[hline]
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 algı hızı var ama sonuçta. ama önem teşkil eden bi bekleme olmuyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Gorme hizi = isik hizi... Aciklama: Biz sadece isik bir cisimden bizim gozumuze yansirsa o cismi gorebiliyoruz... [Bence] [Bu mesaj Mendoza tarafından 25 July 2003 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 6 sayfa dır dır ettiniz yine benim dediğime geldiniz; said: Shock_The_Bizkit, 24 July 2003 21:57 tarihinde demiş ki: Işık hızı görme hızından daha hızlıdır bence. Işık göz merceğinden geçicekte sinirleri uyarıcak sinirler beyine haber yollıycakta görüntü ters olucak mercekten bilmemne sonra düzelicekte. Ölme eşşeğim ölme bu ne lan? :P :tebrikz:[hline]ymumcuoglu
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 arkadaslar küçük mesafelerde ölçmeniz cok zor. bence en iyisi geceleyin bi el feneri alıp dısarı cıkın. yanınızda bir arkadasınız da olsun..iki kişi test edin.. daha sonra hazır oldugunuzda el fenerini aya dogru tutun, siz aya baktıgınızda ayda el fenerinin yarattıgı aydınlıgı görebiliyosanız ısık sizden hızlıymıs demekki.. aksi halde sizin gözünüz daha hızlıdır.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 25 July 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 tam randıman almak için iris felan şekil değiştiricek daha ohoo[hline]valandil ownz j0o!
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu konu kapanmamışmıydı[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Harbi kermit hemen sölemiş olayı 6 sayfa bıdı bıdı etmişiniz.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: CEDAY, 25 July 2003 02:27 tarihinde demiş ki: arkadaslar küçük mesafelerde ölçmeniz cok zor. bence en iyisi geceleyin bi el feneri alıp dısarı cıkın. yanınızda bir arkadasınız da olsun..iki kişi test edin.. daha sonra hazır oldugunuzda el fenerini aya dogru tutun, siz aya baktıgınızda ayda el fenerinin yarattıgı aydınlıgı görebiliyosanız ısık sizden hızlıymıs demekki.. aksi halde sizin gözünüz daha hızlıdır.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 25 July 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] puhahaha[hline]
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Cedayınkine alternatif olarak biriniz aya çıkın. El fenerini tutun aşağı.(Dünyaya) Feneri yakar yakmaz bağırınki. Arada ses hızınıda çıkarın. Elli kere indi bindi olmasın.
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bide ordan sidik yarışı yaparız.[hline]ymumcuoglu
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ne güzel dimi uzay sonsuz boşluk sal gitsin. tööbee. :)[hline]www.rpgcorner.com
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 biz bu açıklamayı arkadaşımız jaws a 50 kere yaptık en azından ama adam kendi dediğinin doğru olduğunu kabullendği için bizi anlamadı.o yüzden bu konuyu forumlara taşıdık ve sonunda haklı olduğumuzu gördü :)
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: blue_demon, 25 Temmuz 2003 21:16 tarihinde demiş ki: Cedayınkine alternatif olarak biriniz aya çıkın. El fenerini tutun aşağı.(Dünyaya) Feneri yakar yakmaz bağırınki. Arada ses hızınıda çıkarın. Elli kere indi bindi olmasın. bitirdi beni ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bi fizikçi olaraktan bu konuya barnak basmadan geçmicem :) ışık hızı E=m.ckare c ışık hızını ifade eder... m de kutleyi... demekki ışık hızının bi kutlesi vardır... ama goruş hızının kutlesi yoktur...ışık hızıyla kıyaslanamaz.[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi görüş hızı diye bişi olurmu ya. bu "karanlıkmı daha hızlı yayılır ışıkmı?" sorusunun aynısı.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: kermit_frog, 24 Temmuz 2003 19:52 tarihinde demiş ki: aynı değilmidir zaten görüşümüzde ışığın yayılma hızına bağlı değilmi sonuçta ışık olmazsa bizde göremiycez saçmaladım tamam düşündümde benim dediğim gayet mantıklı sonuçta ışığın yayılma hızına bağlı olmuyomu bizde ışık olduğu zaman görüyoruz tabi night elf olanlar yoksa o ayrı mesele :) [hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates hala savunuyorum bu yazdıklarımı aynen böyle bencede ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bende öle demistim önceden[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne demiştin[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Öne çıkan mesajlar