Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyasayı düşürdüğüm için yedigim damga

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

X iteminin piyasası ortalam 32g den gidiyorken biri benimki satılsın diye bugun 31g y koyuyor yarın bir başkası onunki 31 ken benimki satılmaz en iyisi 30.5g yapayım diyor derken digeri ve digeri..

Böylece 3 hafta once 32gden satılan birşey 23g lere kadar inmiş oluyor..

Ha o sürekli 1-2g aşşaya koyanlar düşünmüyorki bi süre sonra o koydugun fiyatın 3/4 üne bile zor satacagını yani dolaylı yoldan kendi fiyatını ve kazancına balta vurdugunun farkında bile olmuyor..

Bu ticarettir fln dır diyenler olarak ama merak ediyorum gerçek yaşamda emek vererek yaptıgınız bir ürünü sırf çabuk satmak için yapılabilecek en basit taktik olan sürekli fiyat indirimine gidermi o insanlar merak ediyorum..

Sözüm sana degil dostum bende bazen insanlar bişiler yap dedigi için 3g 4g ye yaptıgım oluyor ama lütfen yanlış anlama yukarda dediklerim farklı mantıkta amaçta olan insanların yaptıkları..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 25 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
adam piyasayı düşürüyosun diye tepki vermiş, sende hayır bana geliri 1g satışım 4 olunca 3 g kar yapıyorıum, toptancım iyi deseydin bu kadar uzamazdı konu yani, amma abartmışsın

lütfen komple okuyup msj at arkadasım benım tepkım o şahsın fıyat olayında sorununa deil...

Tepkim Türk genelleme muhabbetlerı bu işinde abartması olmaz[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

zaten olay o deıl osursak "Sen Türksün dimi ? " imajı oluşmus sankı bız dunyanın en kotu en fesat milletiyiz gibi...böle bir imaj oluşmakta...Buna dikkat diorum sadece..Bide reklam demişsin bişeyler yaparız demek benim lügatımda bedava demektir bedava şeyin reklamı olmaz promosyonu olur :)

[Bu mesaj n3mrut tarafından 25 Temmuz 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 gold pıyasası olan bıseyı 4 ten satmak bence cok normal bunu bı kenara koy 1 den bıle satarım onane ben cd ye gırıom ben kayıba ugruyorum ama bak bunun cooldownu olmasa ben bunu 4-5 yerıne 1 den bassam ok ben bıle bırısıne derım belkı napıosun abı falan dıe...Herneyse suraya 30 kısı yazmıs takma bosver salla demis aradan haksız bulanda cıkcak cıksın..Üzülme Türk çıktıgına paso..Sevinmen lazım. Ne mutlu Türküm diyene :)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu olayda sana destek veriyorum.. kardeşim haklısın..... Ticaret konusuna gelince affım yok.. WTB Portal Darnasuss gordummu /w 80s... genelde hepsi kabul ediyor.. weya pazarlık yapıyor.. bide WTB auqamarina gorunce dayanamıom /w 1.3g adam 70s in ah ! dior.. ama yinede alıyor.. caiz midir :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 24 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
Bu ticarettir fln dır diyenler olarak ama merak ediyorum gerçek yaşamda emek vererek yaptıgınız bir ürünü sırf çabuk satmak için yapılabilecek en basit taktik olan sürekli fiyat indirimine gidermi o insanlar merak ediyorum..

Piyasada az bulunan bir mal çok yüksek fiyatlarla satılabilir (in real, in cyber) ama eğer etrafta sana rekabet edecek çok kişi varsa. Rekabet piyasası adı verilen nerdeyse maliyetine kadar giden satış rakamlarıda mevcuttur. Ayrıca fiyat kırmak zarar etmediğin sürece sorun değildir. Yani burada bu arkadaşa mesaj atan adam her iki konuda da haksız durumda.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında öyle birine ne desen boş..
dün bankada yer olmadıgı için biriken 100runeclothu ah da 20lik stacklerini 1.8 gye koyduklarını gorunce 100lüğü 9g den wts diye yazdım aynı anda 180 tanesini 18g miydi neye satan bi tip vardı elimdekinleri satınca 9g ye bi baktım WTS 180 Runecloth 15g :)

Yani sanki benimkide satılsında nolursa olsun mantıgı var o yüzden millet illaki kendi malı daha once satılsın diye indirimler yapıyor bu çok normal ama işin komik yani bu indirimlerim sonu gelmemesi..

Türkmüsün geyiginide sadece türkler birbirlerine yapıyorlar dikkat edersen çünkü kendimizi dışarıya öyle göründüğümüzü düşünenler çıkarıyor böyle saçmalıkları..

Ha bide şey var hayatımda mana water istedim diye tek para isteyen mage de bi türk'tü ama adama hak vermemek elde degil çünkü hergün 10larca adama mana water vermek hiç eğlenceli birşey olmadıgını soyluyordu..

Bırakalım bu türk mürk davalarını biri bişi yapıyorsa türk oldugu için degil kendioldugu için yapıyordur bunu türklüğe almanlıga ingilizlige vurmak normal genellemenin dışına aykırılığa kaçar bence..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

beyler çok haklısınız valla bazı oyuncular ya yaşları çok ufak olduğu için yada afedersiniz ama harbi sorunlu oldukları içinmi bilemiyorum geçen gün BL da general de 3eleman nası küfürleşiyolar bi görseniz ss de aldım ama kim oldukları belli olmasın diye koymıcam buraya kendi aralarında şakalaşılaor göye ama benim gurup ta yabancılarda vardı onlar bile anlamadıkları halde yazı karakterlerinden rahatsız oldular böle abuk uzun gülmeler kelimeleri uzatmalar bana sordular ne olduğunu tabiki sölemedim anlamını ama ben utandım ve uyardım bana da sert çıkmaya kalktılar ama bu tarz bi olay daha olursa ss leri bilizz e yollayıp banlamalrını isticem lütfen böle olaylar görürseniz o kişileri uyarın.
Sosyal ağlarda paylaş

Adını vermek istemediğin char benim charım nemrut :)

Bu arada
said:
BloodMaster, 26 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
beyler çok haklısınız valla bazı oyuncular ya yaşları çok ufak olduğu için yada afedersiniz ama harbi sorunlu oldukları içinmi bilemiyorum geçen gün BL da general de 3eleman nası küfürleşiyolar bi görseniz ss de aldım ama kim oldukları belli olmasın diye koymıcam buraya kendi aralarında şakalaşılaor göye ama benim gurup ta yabancılarda vardı onlar bile anlamadıkları halde yazı karakterlerinden rahatsız oldular böle abuk uzun gülmeler kelimeleri uzatmalar bana sordular ne olduğunu tabiki sölemedim anlamını ama ben utandım ve uyardım bana da sert çıkmaya kalktılar ama bu tarz bi olay daha olursa ss leri bilizz e yollayıp banlamalrını isticem lütfen böle olaylar görürseniz o kişileri uyarın.

Bu olay Barrens general chatinde olduysa, ben de gördüm, kınadım. Hatta sana ss al diyen kişi ben olabilirim sana :)

[Bu mesaj Lith tarafından 26 Temmuz 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 26 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
Senın charın eet ama başkası oynuodu ona tepkım zaten sana neden olsun :) bıde keske kendı forum hesabınla yazsaydın reklam olak :P

yok hayır o ss al dediğin kişi ben deilimde:D o anda orda olan türklerden biriyim olay çok yanlış olduğu için ss aldım umarım o arkadaşlar bidaha öle bişey yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...