Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Miqrop_AmidoN, "Screen Shots(SS) ve illustrasyonlar"başlığında şunu yazmış : said: Miqrop_AmidoN, 25 Temmuz 2005 02:52 tarihinde demiş ki: abi yanlış anlamayın ama duyduğuma göre bu the others clanı hack ile türemiş bööle aresin D.ssaklı clanlarındaki adamları hackleyerek bu clanı kurmuslar dooru mu acaba Konu ile alakasız olduğu için oradan sildim. Ama buna bir cevap verme ihtiyacı duydum... Miqrop_AmidoN, bugüne kadar bu forumda kimseye çok ağır hakaret etmedim veya tehdit etmedim ama böylesine asılsız bir iftirayı çıkaran adamı 7 cihanda arar bulurum... Sana bu asılsız sözleri söyleyen kim bana bi söylesene özel mesajdan filan? Yada msn den ulaş bana söyle onunla itina ile ilgileneyim... The_Others clanından 1 kişi bile hiç bir zaman hack ile uğraşmamıştır. 1 tek kişi çıksın desinki "sizden biri beni hackledi" Bu clan geldiği yere bileğinin gücüyle, alnının teriyle gelmiştir. Aksini iddia eden biri varsa ispatlasın. Ama aksini iddia edipte ispatlayamazsa çok fena kapışırız. Bu iftirayı atanların hepside kıskanç it sürüleri ! Aileme laf edeni, iftira atanı, kötülük yapmaya çalışanı yaşatmam bu oyunda ! Edit : Miqrop_AmidoN, bu sözlerim sana değil yanlış anlama.. Sana bu yalanları söyleyenlere...[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Temmuz 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Temmuz 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 25 Temmuz 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nası ya? alan yetkilisi mi?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Herkesin bir bam teli var doruk. Bu iddia çok kötü bam telime bastı..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fatih sakin ol... unutma ki başarılı olanlar kıskanılır. biz bizi biliyoruz, bizi tanıyanlarda bizi biliyorlar.diğer lerini boşver. çekememezlik söz konusu.böyle şerefsizler her zaman, her yerde, her başarılının karşısında var olmuştur ve olacaktır.[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Cinlerim zıpladı sabah sabah ya... :hrr:[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ha sen fatihkaraca sın galba.. bilmiyorum şaşırdım ne olduğunu da anlayamadım ama biraz sakin ol yine de bence..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Evet ben fatihkaraca'yım.. Ya adamın teki eski clanım için "onlar milletin charını hackleyerek clanı kurdular" demiş.. Nolur benden bu konuda sakin olmamı istemeyin. Çünkü ben kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendiğim zamanda kolay kolay durulmam.. Bu iftirayı atan şerefsizi eninde sonunda bulucam... :hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben The_Others clanına Aralık ayında girdim. 7-8 ayım o clanda geçti. Üstelik o clanın liderliğinide yaptım. Clan kurucuları olan Cru3L ve JadeRuyDiaz bu oyunun bu güne kadar görebileceği en dürüst, en mükemmel ve oyun konusunda en bilgili insanlardır. Bırakın hacklemeyi, tam aksine insanlara yardım ederler... Clandaki diğer kullanıcıları bi kenara bırakın, benide bi kenara bırakın ama o insanlara bu suçlamayı yapmaya kimsenin hakkı yok !!![signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şu mevzuya bi dokundursam nasıl olaylar gelişir allah bilir neyse kolay gelsin[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Fatih gel bu topic'i de patlatak seninle. Hem sinirin yatışır ha? Olma mı?[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Alan yetkililerinide şikayet butonu sayesinde bildirebilmek güzel bişey.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 erdimi tavana bi yerin millet zannedioki yetkililer uzaylı insan değil.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 her ne kadar fatih arkadasımızla tartısmıs olsakda bu konuda sonuna kadar haklıdır benımde skı clanım olan others kesinlikle oyle işe bulaşmamıstır eğer bir kişi bunu su sekılde yaptınız esin herseyımı evet herseyımı kosulsuz verırım ama bu sekılde sacma sapan ıftıraları atan kişi bızden deıldır aslı astarı olduğunu bılmedığınız konularda arastırma yapmadan yada kanıt bulmadan konusmayın lutfen others zengın bı clandı guclu bı clandıcok sağlam tıcaret yapanlar vardı yıne cok sağlam cz ekıbı vardı ama kımse bu clanda hacker vardı dıemez yalandır ...[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Malibu, 25 Temmuz 2005 06:36 tarihinde demiş ki: Alan yetkililerinide şikayet butonu sayesinde bildirebilmek güzel bişey. Şikayet etmek isteyen etsin ,hemde elinden ne geliyorsa ardına koymasın.......Ama şunu unutmayın alan yetkilileride insan.Biri sizi yapmadığınız bir şey için suçlarsa hele birde emek varsa ortada hoşunuza gidermi?Oh ne ala size yalancı,sahtekar,düzenbaz,hilekar,hacker........desinler alan yetkilisisiniz diye cevap vermeyin, konuşmayın...Oldu canım sen kapat ben aricam........:yapma:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 The_Others Cru3L sonra bir şekilde fatihkaraca aldı clanı ve bende bir zamanlar o clandaydım.Beni tanıdıkları 2.Gün bana lazım eden ne var ise karsılıksız verdiler.Karsılık istemediler.Bu clanki magelerle Boss kesebilen,Deru kesebilen mageler ile.Her parti seklını bulabilecegin bir clandır.Fatih'in dediği gibi Tamamen bir Aile clanıdır.Herkesi kolay kolay clana almazlardı.Ama gercekten o lafları yapan adamlar bu clanı cekemeyen clanlardır. Kafana takma fatih senin ve clanını tanıyan tanıyor.Sıkma tatlı canını.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kardeş it ürür kervan yurur sittir et bole adamlar anca laf kalabalıgı yar ondan bundan duyar ustune ekler beterini sallar hic urasmayın hatta ustune yaptım varmı ispatla sonra konus dersen zati yeterli cvp olur yapmadım dedikce ustune gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: BuRiAL_TR, 25 Temmuz 2005 09:38 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 25 Temmuz 2005 06:36 tarihinde demiş ki: Alan yetkililerinide şikayet butonu sayesinde bildirebilmek güzel bişey. Şikayet etmek isteyen etsin ,hemde elinden ne geliyorsa ardına koymasın.......Ama şunu unutmayın alan yetkilileride insan.Biri sizi yapmadığınız bir şey için suçlarsa hele birde emek varsa ortada hoşunuza gidermi?Oh ne ala size yalancı,sahtekar,düzenbaz,hilekar,hacker........desinler alan yetkilisisiniz diye cevap vermeyin, konuşmayın...Oldu canım sen kapat ben aricam........:yapma: çok dogru noktalar var. bunlardan en önemlisi alan yetkililerininde karakter sahibi olması. forum olarak olmasada bi konuda yetkili olmak nedir iyi biliyorum. söylenenler hakaret midir yoksa iftira mıdır yada dogru mudur onu bilemem çokta umurumda degil ama fatihin verdigi tepkiyi anlıyorum. fakat bunu tehdit yadırarak yapması pek yakışık almadı bir alan yetkilisine. tabii ki böyle durumlarda cevap vericek haklı olarak ama formatı bu olmamalı çünkü bu foruma karşı bir sorumluluk aldı.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hiiç sevmediğim bi kelime; 3 harfli L ile başlıyo L ile bitiyo Hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fatih beni h4xx0rladı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Buzkirpisi, 25 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: Hiiç sevmediğim bi kelime; 3 harfli L ile başlıyo L ile bitiyo Hah. Laughing Out Loud böyle yaparsan o kadar da tiksinmezsin :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lol o zaman haha. Bu lafı unutmadım; İmam osurursa cemaat ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 iocny :p[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 haklısın fatih yaptığın doğru okuduğum gibi Haklıysan çık , bağı , hakkını savun. Haksızsanda kabul et. Haksız olan nerde?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: BuRiAL_TR, 25 Temmuz 2005 09:38 tarihinde demiş ki: Şikayet etmek isteyen etsin ,hemde elinden ne geliyorsa ardına koymasın.......Ama şunu unutmayın alan yetkilileride insan.Biri sizi yapmadığınız bir şey için suçlarsa hele birde emek varsa ortada hoşunuza gidermi?Oh ne ala size yalancı,sahtekar,düzenbaz,hilekar,hacker........desinler alan yetkilisisiniz diye cevap vermeyin, konuşmayın...Oldu canım sen kapat ben aricam........:yapma: Cevap vermeninde bir adabı var. Hele bir alan yetkilisiysen daha çok dikkat etmen gerekiyo bu olaya. Bu konu "Alan Yetkilisi"ne ait olmasaydı görürdüm ben sizin tepkinizi 3.dk da edit 10. dakikada kilit gelirdi. Neyse siz takılın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Efet... Milletin The_Others ile ugraşmasını anlıyorum hemde gayet ii anlıyorum... Bunu zaten bekliyorduk biz... Adı da kendi gibi guzel olan miqrop arkadasımız lafa girmiş "Beni yanlış anlamayın ama duygudumu soyluyorum" bu nedirki şimdi... Ben de duydugumu soylıyım sana miqrop için neler diyorlar neler!!! Bumudur birisini karalamak hakkında ileri konusmak... Hangi gerizekalı çıkarıyorki bunu klanda hackleniyorlarmısda yok oymusda buymusda... Biliyorsan konus alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar demişler... 7 aydır klandayım bölebişey duymadım hacklenenler var efet ama hepsi arkadasım saf adamlar bir n00b partiye geliyor itemim yok param yok diyor bizim klandaki iyi niyetli saf arkadaslarımda trade yapıyorlar ve tabi beklenen sonuc hack!!!... Herkesin ve butun klanların yaşadıgı bir gerçek hack... Bunu bir klanı karalamak için kullanmak ise çok yanlış bir yöntem... Bir olay anlatayım size isimde vererek, birisi geldi bana NCS yaptıgım için sen Kasimpati_1 misin dedi, efet benim NCS yaptım dedim... Sen beni hacklemişsin öle dediler bana dedi (tövbe tövbe) adıda Marla_Singer arkadasın... Dedimki: Beni tanırmısın? Cvp: yok Dedimki: Benimle bir alış verişin oldumu? Cvp: yok Dedimki: Aramızda bir tatsızlık kavga gibi bişey mi oldu Cvp: yok Ya sen manyakmısın ben seni nie hackliyim sana kim dedi bunu dedim... Valla abi nickini unuttum dedi... Dedimki: sie git... Ya bu insanlar bi takım şeyleri marifet sanıyor ya... Dip not: Ben Alan Yetkilisi degilim, herkes lütfen ispatlı delilli gerçekleri konussun, yada sussun adam sanalım...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar