n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Selamlar; Bu bölge Kalimdor tarafı Felwood , WinterSpring , Azshara ve SplinterTree Post arasında kalan bi yer "M" ' ye basınca Yuvarlak bi bölge "Hyjal" olarak geçior girişi yok Felden sağa doğru dağları aşşanız bile o bölgeyi atlayarak Winter veya Azshara ' ya ulaşıosunuz :) Burası nedir arkadaşlar beta bitince başladım ozamandan beri dikkatimi çekmemişti 10 dakka önce "Hass" oldum :) Exp packle falan acılcak bı yermı..Yok eğer açılmaycaksa neden orda var.Eşşek kadar hyjal yazıo :D[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bide night elf olcaksın world tree'nin nerde olduğunu bilmiosun :D büyük ihtimalle acılcaktır.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oraya winterspringdeki darkwhisper gorge'dan gidiliyo sanırım ama hiç uğraşmadım screenshotlar falan bulabilirsin orayla ilgili blizzard tabela falan koymuş çalışma var diye heralde expansionda falan eklenecek bi bölge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mount Hyjal ve benzeri birkaç yer kapalı. Northrend de açık değil mesela. expansionda görürüz artık[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 orda taa en uçta onyxia lair'ın aynısı bir ejderha mağarası girişi var, entereasan bi bölge, deve gibi bir uçurum var bide:)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 nassı gittünüz ya,esasen ben duvarlara paralel yuruyerek her yere cıkıom ama oraya cıkamadım komple felwood basından basladım paralel atlayamadım bı kac ss var bı alana gırdım stuck oldum kare cok genıs [Bu mesaj n3mrut tarafından 26 Temmuz 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Orada World tree ye sarılı archimondein cesedi var. bi kafasıyla shoulder ı kalmış :) altındada well of eternity var hepsinin arkasındada blizzardın tabelası var ehehheehhe şahsen gittim bi bug sayesinde giriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 archimonde patlamadımı ya ne cesedi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kalmış işte iskeleti. bir ss'de görmüştüm, leaked alpha felan diyordu resim için. şu bahsettiğin bug ne ki? mount hyjal'a mı girebiliyoruz?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 darkwhisper gorge'un sonlarına doğru oraya geçen bir portal gibi birşey var. onun önünde ölünce diğer tarafta resleniliyo :) zone baya büyük, onyxianın girişi benzeri bi instance portalı var içerde. en sonlarına doğru da archimonde'un kafatası olan world tree var[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar