Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyjal

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;
Bu bölge Kalimdor tarafı Felwood , WinterSpring , Azshara ve SplinterTree Post arasında kalan bi yer "M" ' ye basınca Yuvarlak bi bölge "Hyjal" olarak geçior girişi yok Felden sağa doğru dağları aşşanız bile o bölgeyi atlayarak Winter veya Azshara ' ya ulaşıosunuz :) Burası nedir arkadaşlar beta bitince başladım ozamandan beri dikkatimi çekmemişti 10 dakka önce "Hass" oldum :) Exp packle falan acılcak bı yermı..Yok eğer açılmaycaksa neden orda var.Eşşek kadar hyjal yazıo :D[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

nassı gittünüz ya,esasen ben duvarlara paralel yuruyerek her yere cıkıom ama oraya cıkamadım komple felwood basından basladım paralel atlayamadım bı kac ss var bı alana gırdım stuck oldum kare cok genıs

[Bu mesaj n3mrut tarafından 26 Temmuz 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

archimonde patlamadımı ya ne cesedi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

darkwhisper gorge'un sonlarına doğru oraya geçen bir portal gibi birşey var. onun önünde ölünce diğer tarafta resleniliyo :) zone baya büyük, onyxianın girişi benzeri bi instance portalı var içerde. en sonlarına doğru da archimonde'un kafatası olan world tree var[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...