Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule hakkında

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bi durum var bursaya giderken bilgisayarımı açık bıraktım geçen hafta 15-16 adet filmi indirmesi açısından.

Ama ben 256 K bağlantıyı yan komşum ile ortak kullanıyorum ve adam 2 gün boyunca hiç bir sayfa açamamış gelmiş benim makinayı kapatmış.

Ben nasıl bir ayar yapabilirim emuleye onun bağlantısını etkilemeyecek şekilde ?

Yani emule hem filmleri dw edicek hemde yan komşum rahatlıkla nette surf yapabilecek.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

emule bağlantıyı feci sömürüyor.
256k kablo kullanmama rağmen 10kb download 2kb upload etse bile benim net gidiyor.

belki netlimiter emule'un tüm net bağlantısını sömürmesini engelliyebilir, ama hiç denemedim daha[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o sorunun cevabini bulabilirsen(emule kullanirken ,rahat surf yapabilme olayi..) banada anlat lutfen ..yada dc ++ ,ares,kazaa lite tarzi port lari cok mesgul etmeyen turevleri kullanacaksin yoksa emule zimbirtisinda sistemin be bandwithin kasim kasim kasilacaktir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

sources ayarlerken (256 k icin mesela 2000 olsun ) senden o kadar istemde bulunuyo buda senin portlarini mesgul ediyo. baslat calistir/cmd/netstat dediginde hangi iplerden yada hangi istemcilerden yararlandigini goreceksindir buda 10 larcasi demek ,malesef ya hizi kisacaksin(ki buda bir cozum degil cunki hala portlar mesgul ediliyo)yada dedigim gibi baska bir p2p yazilimi kullanacaksin ..emule acikken msnin bile kopabilir o kadar bandi yer .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

cok ilginc,
emule ile 26 ile download yaparken cok az bi yavaslama ile sayfalari acabiliyorum.

emulede net limitere gerek yok , zaten freeangel veya gokhanda maxupload 1 e gore ayarlanmistir.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

sivka kullanıyorum (freeangel'in ve gokhanmod'un eleman tarafından cracklenmemiş hali) cfosspeed kullanmaya başladığımdan beri hem dl hem ul tavan yaptı hem de siteleri normal hızdan biraz daha yavaş açmaya başladım.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...