Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Şimdi şöyle bi durum var bursaya giderken bilgisayarımı açık bıraktım geçen hafta 15-16 adet filmi indirmesi açısından. Ama ben 256 K bağlantıyı yan komşum ile ortak kullanıyorum ve adam 2 gün boyunca hiç bir sayfa açamamış gelmiş benim makinayı kapatmış. Ben nasıl bir ayar yapabilirim emuleye onun bağlantısını etkilemeyecek şekilde ? Yani emule hem filmleri dw edicek hemde yan komşum rahatlıkla nette surf yapabilecek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Netlimiter indireceksin önce sonra kurup emule.exe 'nin upload limitini 3k yapıp kitleyeceksin. Bunu yaptıktan sonra komşun rahatlıkla nette dolanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 upload ile mi alakalı yoksa download ile mi ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 emule bağlantıyı feci sömürüyor. 256k kablo kullanmama rağmen 10kb download 2kb upload etse bile benim net gidiyor. belki netlimiter emule'un tüm net bağlantısını sömürmesini engelliyebilir, ama hiç denemedim daha[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Pardon, search yaptım fazlasıyla cıktı ordan bakıyorum.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Temmuz 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Eh yok benim sorunu anlamadınız zaten ben crackli freeangel mod kullanıyorum. Ama bağlantıyı yina kasıyor upload ve download limitimide ayarladım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o sorunun cevabini bulabilirsen(emule kullanirken ,rahat surf yapabilme olayi..) banada anlat lutfen ..yada dc ++ ,ares,kazaa lite tarzi port lari cok mesgul etmeyen turevleri kullanacaksin yoksa emule zimbirtisinda sistemin be bandwithin kasim kasim kasilacaktir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Çözümü yok yani.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sources ayarlerken (256 k icin mesela 2000 olsun ) senden o kadar istemde bulunuyo buda senin portlarini mesgul ediyo. baslat calistir/cmd/netstat dediginde hangi iplerden yada hangi istemcilerden yararlandigini goreceksindir buda 10 larcasi demek ,malesef ya hizi kisacaksin(ki buda bir cozum degil cunki hala portlar mesgul ediliyo)yada dedigim gibi baska bir p2p yazilimi kullanacaksin ..emule acikken msnin bile kopabilir o kadar bandi yer .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cok ilginc, emule ile 26 ile download yaparken cok az bi yavaslama ile sayfalari acabiliyorum. emulede net limitere gerek yok , zaten freeangel veya gokhanda maxupload 1 e gore ayarlanmistir.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gokhan mod da clients ban (299 /60 dio) download hizini ne kadar etkiliyo yada genel performanslariniz nasil[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 freeangel kullanıyorum benide çok etkiliyor dw varken.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sivka kullanıyorum (freeangel'in ve gokhanmod'un eleman tarafından cracklenmemiş hali) cfosspeed kullanmaya başladığımdan beri hem dl hem ul tavan yaptı hem de siteleri normal hızdan biraz daha yavaş açmaya başladım.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gokhan mod kullanıyorum 4k upload 20-25k dl hiç kasmadan webde dolaşabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yok dc ++ dan sonra harbi katir gibi geliyoda program artik mazur goreceksiniz :)lazim olmasa kullanmamda catia tarzi ozel dosyalar hep bu zimbirtida ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben netlimiter kullanıyorum. Gerektiğinde kısıyorum emule' u. Kullanmadım ama cfossspeed aradığın program olabilir bir araştır istersen. O duruma göre otomatik ayarlıyor galiba.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 http://emulex.evinrude.org 0 upload[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 26 Temmuz 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar