Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu scrptis denen sey ne ıse yarar yardımcı olun ben onu nerden ındırırım ? yardımlarınız ıcın tesekkur ederım sımdı den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Script kısaca serverın çalışması için gereken programdır mesela sen şimdi Evlilik deadı yapmak istiyorsun bunu script ile yapabilirsin kısaca ultima onlinenin içindeki itemleri yapmak için gereken şey...[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Arkadaslar Scripts nedir yani ne ise yarar?arkadaslar ben sımdı bır sunucudan mı aççam server ı nasıl accam su anda axıs ve spehre yı ındırdım ? indirecegım baska bırsey var mı scriptis i nerden ındırcem ?onu ındırdıkten sonra sunucuya nasıl baglancam ?Arkadaslar lutfen bu sorularımı yanıtlayın lutfen sızden rıca edyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 peki gordıos arkadasım onu anladım da nerden ındırcem o scrıpts ı anladmım tmm Saol da sitesı ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 scp ne demek bilmessin.. daha taptaze bi pati üyesisisn. bırak . açılan topicleri oku. bilgi kapmaya çalış. hazıra konmadan biraz başka sitelerde fln öğrenmeye çalış akıllı dur yaa biz bölemiydik of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 scp mi İmdaaak[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 script s bir fenomen ve ayrıca mavi işeme çeşididir.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Salak sulak cevap vererek ne yapmaya çalısıyorsun anlamıyorum,hiç kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi,kimsenin de kimseyle alay etmeye hakkı yok,burası yardımlaşma platformu yardım etmiyecekseniz kapayın çenenizi lüfen.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu konu hakkında oldukça fazla konu açıldı ve cevap verildi.Rica etsem forumlarda arama yaparmısın??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bakın arkadaslar bende yardım etmek ısterım sıze ama benım su sorunu halletmem lazım.tmm anlıyorum hepınızın sınrlerı tepesınde ama napabılırım elımde deyıl benım hayalım bı sız bılmıyorsunuz ama ekranda nasıl heyecanlıyım bı acılsada oynasam dıye bı staff olup keyfımı cata cata kendımce oyanamk ıstıyorum :( Ne olurda Sphere yı nasıl accagımı soylesenız Ne olur Yanı forumları yeterınce arastırdım ama yeterlı bılgıyı bulamadım benım ıstedım tek sey su sphre yı acmak herkey azır ama sphere hazır deyıl tıklıyorum bombos sıyah bı ekran kaıyorum orda ıste ne yacam bı fıkır versenız Ahh :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @ Dmx, said: - sphere script ing nedir? sphere script ing, adindanda belli olabilecegi gibi sphere emulator'une ozgun bir script ing dilidir. kendi icinde pointer, trigger, event, function, tag gibi $eylere sahiptir. bu kavram'larin anlamini yazinin devaminda anlatacagim, eger sphere script ing'in mantigini kisaca ozetlemek gerekirse mantigi benim du$uncemle: eger X, Z ise V i$lemini gercekle$tir. sphere script ing'in tabani bu sistemdir.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar