namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Normalde ADSL hızımız ne olursa olsun sadece %80 ni kullanabiliyoruz. Çünkü geriye kalan bu %20 Windows kendi yapacağı işlemler için ayırıyor. Ben bu yazımda size İnternet hızımızın %100 ünü kullanmayı anlatacağım. Bu işlemle artık internet hızınız %20 artacak. Bu işlemler sadece Windows Xp kullanıcıları için. Başlat >>> Çalıştır >>> gpedit.msc yazıp Enter basıyoruz. Buradan Bilgisayar Yapılandırması >>> Yönetim Şablonları >>> Ağ >>> QoS Paket Zamanlayıcısı >>> Ayrılabilir Bant Genişliğini Sınırla yı buluyoruz Tıkladıktan sonra Etkin Bant genişliği sınırına 0 yazıyoruz. Uygula ve tamam diyoruz. Hızlanmştır artık.Kalın sağlıcakla.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 0 ' mış zaten :)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hızlandı biraz :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hissetmeyeceksiniz bile 1k belki :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kaynak da belirtirsen mutlu olacağız. örneğin byte forumları gibi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 napacaksın kaynağı? belki kendi yazdı.. neyse sağol 1 k 1 k dır :)[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben aylardan beri kullanıyorum bunu =) bkz: donanım/yazılım bolumu xp tricks bolumu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 pek sanmıyom hızlancanı ama yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dial uplar icin de Internet Optimizer diye bi program var.Hıı link mi?Aratın bulursunuz yaw![signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 darkend trükçe knouşrsmusun anşıllanmıyor en yazğındı (yada hiyeroglifini be ntürkçeye çevireyim, netlimiter kullanın downloadlarınız yavaş ise upload u sınırlandırıp download u hızlandırın diyor) tabi konu ile uzaktan alakası var..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bilmiyorum etkisi oldumu sanmam ama 32kb çekip 12kb upload veriyorum huh?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu olay benim xp imde niye olmadı gpedit.msc diye bişey bulunamıyor.home edition ondan mı acaba?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 deniyelim bakalım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2048 kullan hızlandırma gibi bi sorunun olmasın :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oda olacak oda :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 "yapılandırılmadı" seçili bende. heralde 0'la aynı şey di mi?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İşe yarıyor.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Dextra, 25 Temmuz 2005 22:47 tarihinde demiş ki: "yapılandırılmadı" seçili bende. heralde 0'la aynı şey di mi? hayir ayni sey degil ,eger sende o dword degeri atanmamissa sag tiklayip kendin atayacaksin(0 olarak )[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Akerfeldt, 25 Temmuz 2005 19:00 tarihinde demiş ki: bu olay benim xp imde niye olmadı gpedit.msc diye bişey bulunamıyor.home edition ondan mı acaba? evet orada en azından prof lazım diyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yusa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kablonet /adsl fark eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çalıştıra gpedit.msc yazıyorum bulunamadı diyor. Xp kullanıyorum?[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 professional gerekiyor home editionda polmuyor[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Külliyen yalan. Bağlantımızın %80 ini kullanabiliyoruz. Bunun sebebi Xp miz fln değil telekomun hatları. Unutmayınki her iletken nekadar iletken olursa olsun belirli bir miktar kayıp yaşanır. %20 kaybın sebebi de bu. Evimize kadar fiberoptik olsaydı kaybımız daha az olurdu örneğin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 diyorsun her iletken bir yalıtkandır :) az yalıtan iletir :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bravo! :) Az yalıtan çok iletir hehe[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar