Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece ne yenir ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

hocam fazla mısır koydum :p ama benm bünye kuvvetlidir bişi olmaz heralde :p[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 25 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
aman yemek demeyim bugün gece bi combo yapmışım ölüyorum hala
domates salçalı sosis + makarna/kaşar rendeli + şinitzel hepsinden birer tabak olduğunu düşünün hala karnım ağrıyor :)

Bunu okudunuzmu yukarıdaki linte verilen topicte. Oha bee. Ben bunları yesem sabaha çıkamam :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

@vanilya:
tmm dövseydin bari. düşündüğü yansıtamamışsın sanırım mis gibi ton balığından aciz bırakacaktın çocuğu benim ona moralim bozuldu öyle yazdım kusra bakma sen biliyor olabilirsin ama bilmeyenler vardır elbet.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten onu yağını süzmeden yemek özellikle gece düşünemiyorum bile :D İyice süzmek lazım :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bitmesin istedim yerken ama her güzel şeyin olduğu gibi bununda sonu vardı ve bitti . Karnım doydu allaha bin şükür .. Şimdi bide ülker antep fıstıklı cikolata'mı yiyim yeter artık :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 25 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
@solufain

imzana bi göz at bence..

şöyle yaptım olmuşmu?[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 25 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
said:
elaidi, 25 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
@solufain

imzana bi göz at bence..

şöyle yaptım olmuşmu?

Eh helal olsun hocam iğnelemeden karşılık vermeden imzanı editlemişsin.

Senin gibi kullanıcılar gerek bize.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 25 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ne bulursan o yenir...

konunun özeti...

walla gece ne cıkarsa dolaptan onu yerim, şansıma kızartma cıkar bazen, cok mutlu olurum=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam ağır kaçmasın diyorsan
beyaz peynir, domates, yeşil biber, kola ya da çay

Lazımsa tabi kendim bulduğum, marul, domates rendesi yada püresi, soğan ve biberle yapılabilecek, benim tad zevkime göre mükemmele yakın bir makarna sosu tarifide veririm. Ama mutfak robotu da içeriyor, yanlız değilsen fazla gürültüye sebebiyet verebilir.
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler, gece istenilen kadar yenebilen ve kilo yapmayan doyurucu ve lezzetli bişiyler söylermisiniz :)(içecekte olabilir)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...

[Bu mesaj reyou tarafından 26 Temmuz 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...