Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece ne yenir ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar doğru yere mı actım bilemiyorumda şu anda cok acıktım ve evde yemek olarak ıspanak ve barbunya var şimdi ıspanak ısıtamam ve barbunya yiyecek havamda değilim evde cok fazlada mazeme kalmamış almamışlar heralde şunlar var;
Mısır Konserve
Ton balığı
zeytin
beyaz peynir
domates
soğan
falan filan ne yapılabilir ufak 1 yarım ekmeğe mesela cok yüklenmeden salam sucuk yok mesela of of ne yenebilir gerçekten ufak tefek tarif var mı sizlerde ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

sucuk salam falan yok yani ayıp ettiler .. insan alır bişiler ya .. Şimdi Ekmek arasına mısır,ton balığı domates koysam yenir mi acaba ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

tonbalığı doldur o yarım ekmeğe içinede domates doğra[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim 14 milyona film aldm bütün paramla param yok :P imkanlar kısıtlı arkadaşlar .. Şu yukarda yazdım ufak sandviç girişimi olabilir mi ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 25 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ne bulursan o yenir...

şişko diye dalga geçılır sonra[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ton balık + mısır guzel bi kombinasyon bide kolan varsa buz g,ibi sık limonu balıga ham yap.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hafif yemekler tercih et derim ne biliim peynirdi zeytindi ekmek fazla tüketme aşırı su tüketme yani karnın tamamen doymasın ama açda kalma sabah kalktığındada bol iştahla kahvaltı yapabilesin[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 25 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
sucuk salam falan yok yani ayıp ettiler .. insan alır bişiler ya .. Şimdi Ekmek arasına mısır,ton balığı domates koysam yenir mi acaba ?

Mısır Ton Balığı Domates peynir içecek varya akşam akşam süper olur :D Ulan ton balığı alasım geldi :D Ama çok uzak şimdi açık market. Soğanı önermem akşam akşam. Zaten pekde sevmem gerçi :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

mısır konservesinin içine domates doğranır,peynirler ezilerek domatesli mısırların içine katılır,ton balığıda katılır evde olan diğer herşeyler de katılır,yenir,sonrada kusulur:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 25 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
mısır konservesinin içine domates doğranır,peynirler ezilerek domatesli mısırların içine katılır,ton balığıda katılır evde olan diğer herşeyler de katılır,yenir,sonrada kusulur:)

Yada sabaha kadar tuvalete koşmaktan yerinde oturamazsın :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

yardmlarınızdan oturu cok teşekkür ediyorum.
Mısır,ton balığı ve domates + %100 portakal suyu( dimes'in katıksız ) hazırdır.Herkeze cok tesekkurler bana afiyet olsn :p[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
en kolay hazmedilen şey ettir. bilmeden konuşmayalım.

Affedersiniz. Aydinlattiginiz icin tesekkürü borc bilirim size.
kendi adima konusmustum .
ton baliginin yaglari aklima gelince ,hazmedilemez gibi bir düsünce gecti aklimdan.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 25 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
yardmlarınızdan oturu cok teşekkür ediyorum.
Mısır,ton balığı ve domates + %100 portakal suyu( dimes'in katıksız ) hazırdır.Herkeze cok tesekkurler bana afiyet olsn :p

Bende gidim bişiler bulim bari topic acıktırdı beni :P[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...