Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzleyince Gaza Getiren Filmler

Seperate

Öne çıkan mesajlar

10 yasinda falan babaannemlerde yatarak rocky izlerken gaza gelip sol elimle yumruk seklinde cama vurmustum kirdim hatta bi de utanmadan komikti..bi de space jam ne zaman izlesem cikar basket oynarim :)

bu kadar gaz oldugumu bilmiodum forumu okuyunca aklima geldi yaptiklarim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
crow
brave heart
lotr
matrix 1[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paparnoz, 24 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
birde zeynadan sonra herkül çıkardı hatta özel bölümler zeyna herkül bir arada :)

haha bilmez miyim :D sınıfta küçükken zeynacılık oynardık bide ben zeyna olurdum bi kız da herkül ehuh sapıtıkmışız bayaa o zmnlar :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Girl next Door( Komşu kızı ) aşk için neler yapılıyo be dedimve şimdi çıktıgım kıza o gazla çıkma teklif ettim kız şok oldu ne oldu bu kadar erken felan ddedim filmizledim güldü ve kabul etti[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Sosyal ağlarda paylaş

5 cdlik Kurtuluş muydu Cumhuriyet miydi filmin adı unuttum şimdi..her neyse ondan işte...çok pis gaza getiriyor...denendi onaylandı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

mortal kombat 1 ,
ilk izledimde 9 yaşındaydım sinemadaydık abi bi şarkı calıodu MOOORTALL KOMBAAT TININ dıe bı gırısı vardı ztn dırek sınemadan cıkınca karete yapmaya baslardık cadeenın ortasında :p bide bi yaz günü antalya sokakları bomboş arkadaşla sııkıldı 2f2f yenı geldıydı izledik ordaki karı kız potansiyeli süper tabı delirdik yollarda yürüyoruz böle komediydi fakat ciddi türkiyede genel ortalama filmde deilde bir dizide cok iyi gaza geliyor Kurtlar vadisi harby cuma günleri bizim okuldaki cocukların yüüryüşleri fln deişirdi yany o derce[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

İsyan filminde ilk baskın sahnesini izleyinc eçok pis gaza geliyorsun. (İsyan şey hani şu silahlarla dövüşen rahipler var. aynı anda ateş edip yumruğu oturtan falan. Gelecekte geçiyor duyguların silinmesiyle ilgili bir konusu vardı. Yavaş film ama hızlandımı tam gazlıyo :))[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...