Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Last Castle izlerken aklıma geldi,böyle filmler var mıdır önerebileceğiniz?Bana lazım oluyor da bazen :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Blues Brothers 2000 ve XXX2 en gaz olduğum filmlerdi..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ocean's Eleven bu filimsen sonra gaza gelip kumarhane soymaya gittim yolda dedim ulan türkiyede kapatıldı kumarhaneler taaaaa KKTC ye kim gidecek :)[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 rambo[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 matrix 3, çıktım dışarı ulan biz amma sakin yaşıyoruz lan dedim[signature][hline]Fire in the Darkness...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 matrix 1[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Crossroads Vai'yi dumur eden çocuğu görünce "ulen ben de yaparım" diye gitara asılmıştım.[signature][hline]peace!
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 lotr rotk.. kral'in minas'daki orclara saldirmadan önce ordusuna gaz vermesi... DEATH!!! diye bagirmayada baslayinca ben direk "hanim, kilic kalkani hazirla.." moduna girmiştim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fight club sigara icme gazi getirmisti mesela ya da the doors weed istemisti canim[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Braveheart ( Cesur Yürek) Lotr Eurotrip ( bende toplucam arkları böle yapcam diye .. :P ) Supersize me ( fast food a son demeler.. ) Italian Job ( tmm zaten hastaydım artık kesin mini cooper s alıyorum)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 RoadTrip ve EuroTrip süperdir yapılması gereken aktiviteler onlar :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ulan en gaza geldiğim filmi yaza yok :) Fast & Furious[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fight club sanırım, kredi kartı şirketlerinin binalarını mı patlatsam, dövüş klübü mü kursam diye düşünmüştüm :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 blade lotr[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 (alpaçino ve robert de niro) heat
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 brave heart scarface the godfather star wars...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 taxi ve serisi.. rocky ve serisi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fast and furious ve tabiki Fight Club[signature][hline]FB Sailing Team
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Blade , Matrix , Mortal Kombat (müziğiyle beraber acayip gaza getiriyo haa )[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Loli-pop, 16 Temmuz 2005 13:06 tarihinde demiş ki: taxi ve serisi.. rocky ve serisi.. [signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Butterfly Effect. acayip bi etki bırakmıştı bende :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 16 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Öyle bir yeteneğim olsa gaza gelirdim de böyle birşeyin imkanı yk :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Blade II - de blade'in kan havuzundan çıkıp polisleri patakladığı sahne ve arka plandaki müzik... Matrix II - Neo'nun filmin başlarında üç ajanla dövüştüğü sahne...Ajanlar dokunamıyodu bile eheh...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 16 Temmuz 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mortal Kombat gerçekten müziğiyle gaza getiriyo kalkıp kavga edicek adamlar arıyodum .. Mesela butterfly effect'i izleyince direk olarak kafamı vurup böyle şeyler yaşamak istedim :-P[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Öne çıkan mesajlar