Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=70907 bana da tıklayıın!! tıkladıınız her tık size tık olarak geri dönecektir![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 herkese tıklıyorum herkesden benzerini bkeliyorum :9[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 site açılmıyor..?[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 açılınca ordumla partiyi basıcam :P[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Listeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 benim cici orclarım ötekileri yemiyo galiba? attack log'da enemy loss hep 0 gözüküyo[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 ben dwarf ım isteyen girebilir http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=168002 herkes davetli fakat kim olduunuzu [email protected] veya 137100623 no lu icq ma atarsanız iyi olur (atmasanız da iyi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 ben dwarfım katılamk isteyeni beklerim site: http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=94563 herkes siteye tıklayarak bana yardım edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 said: Nefr, 31 Ocak 2003 13:07 tarihinde demiş ki:Haydaa, söylesene olm sallıyorum diye baştan, biz de bi bildiğin var diye dinliyoruz, bir de referans gösteriyoruz seni =] said: Ardeth, 31 Ocak 2003 12:54 tarihinde demiş ki: ...Hmm bi denemnk lazım.. [hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste Heheh[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 şu campı geliştirme olayını çözemedim nasıl oluyor geem bilir tabi ama başkasıda anlatsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Armoryde aşağıda olaylar var stockade long shields falan. Ordan upgrade ediyosun, stocakade zaten etrafı bariyer ve ve kazıklarla çevrili defansif pozisyon demek ondan sonra gelenleri görünce anlarsınız walled town fortress falan.... Siege equipment yani işgal etme silahları da long shield daha sonra battering ram ladders, dynamite (sırayla tek tek upgrade etceksiniz) birine saldırırken baya işinize yarıycak[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 SAOL ben onu biliyodumda onun kampı geliştirdiğini bilmiyordum bu arada yardımlarınızı esirgemeyin:) daha çok katılmak daha büyük ordu demek(bunu walla düşünmek çok zaman aldı:P)http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=94563 orduma katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Güç sizinle olacak join me[hline]http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=94563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 spam yapmayalım hamti kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: shapshal yanlışlıkla diğer topicte demiş ki: bikaç sorum olcak. - Commander ımın eşyalarından nası faydalanırım? -koruma dışında bi işe yaramaz mı commander? -şehir nasıl yapılır [Bu mesaj Nefr tarafından 01 Şubat 2003 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 commenderınızın ordusu buyudukce ve ıtemları kale upgradelerı arttıkca sızde bellı oranda savunmanıza bonus alıyorsunuz.[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 geem senin ordundaki simon_1 kim? bana saldırıyor 2 gündür.. söyle kaşınmasın..[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 byeler hepinizin bol bol saldıraabilşiceiği iyi para getirecek bi nick veriyorum bide ordu noyu veriyorum 84 ordusu var beyler yaşatmöıyalım adamı:)[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=94563 Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 beyler tıklıyo mtıklıyom gözümün onunde 50-60 oldunuz bana tıklayan yok çohk kırıldım.. :([hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: LethE, 02 Şubat 2003 15:23 tarihinde demiş ki: beyler tıklıyo mtıklıyom gözümün onunde 50-60 oldunuz bana tıklayan yok çohk kırıldım.. eneldeki listeye herkes kayıt olsun ve listedekilere surekli tıklıyalım duzenli olarak gavurlar 8k asker yapmıs.:( bizde yapalım ole deli gibi ordular adam 100k kazanıyor turn basına[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yok 8k asker kandırmışlar seni :)[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 most powerful listesinde suan yok ama dun gordum ciddiyim gordum.yoksa uyku basa vurduda 800 yerine 8k mı okuduk lol[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 savaslarda sans faktoru ne kadar etkili anlayamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bak senin mesela askerlerin 50-100 arası bi dmg ı var bu damge random işte..(değerler atmasyındur) yani bildiin longsowrd 1d6 gibi...[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 az önce girip bakim dedim ne haldeyim diye, bi baktım kasada 800 gold var.. oha dedi hemen attack log a baktım.. The5403 diye biri 100 kişilik ordusuyla benim 70 kişilik ordudan bir attack ta tam 63728 gold almış.. Mümkün mü bu ya! Ondan önce bir 15 lik attack daha denemiş onda yenilip 5 adamını kaybetmiş (bende kayıp yok).. Sonra bir 15 daha denemiş ve kasayı söküp götürmüş.. Var mıdır bir açıklaması?[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar