Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=70907

bana da tıklayıın!!

tıkladıınız her tık size tık olarak geri dönecektir![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 31 Ocak 2003 13:07 tarihinde demiş ki:
Haydaa, söylesene olm sallıyorum diye baştan, biz de bi bildiğin var diye dinliyoruz, bir de referans gösteriyoruz seni =]

said:
Ardeth, 31 Ocak 2003 12:54 tarihinde demiş ki:
...Hmm bi denemnk lazım..

[hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste

Heheh[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Armoryde aşağıda olaylar var stockade long shields falan. Ordan upgrade ediyosun, stocakade zaten etrafı bariyer ve ve kazıklarla çevrili defansif pozisyon demek ondan sonra gelenleri görünce anlarsınız walled town fortress falan.... Siege equipment yani işgal etme silahları da long shield daha sonra battering ram ladders, dynamite (sırayla tek tek upgrade etceksiniz) birine saldırırken baya işinize yarıycak[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal yanlışlıkla diğer topicte demiş ki:

bikaç sorum olcak.

- Commander ımın eşyalarından nası faydalanırım?
-koruma dışında bi işe yaramaz mı commander?
-şehir nasıl yapılır

[Bu mesaj Nefr tarafından 01 Şubat 2003 05:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 02 Şubat 2003 15:23 tarihinde demiş ki:
beyler tıklıyo mtıklıyom gözümün onunde 50-60 oldunuz bana tıklayan yok çohk kırıldım..

eneldeki listeye herkes kayıt olsun ve listedekilere surekli tıklıyalım duzenli olarak gavurlar 8k asker yapmıs.:( bizde yapalım ole deli gibi ordular adam 100k kazanıyor turn basına[hline] click here join the war
Sosyal ağlarda paylaş

az önce girip bakim dedim ne haldeyim diye, bi baktım kasada 800 gold var.. oha dedi hemen attack log a baktım.. The5403 diye biri 100 kişilik ordusuyla benim 70 kişilik ordudan bir attack ta tam 63728 gold almış.. Mümkün mü bu ya! Ondan önce bir 15 lik attack daha denemiş onda yenilip 5 adamını kaybetmiş (bende kayıp yok).. Sonra bir 15 daha denemiş ve kasayı söküp götürmüş.. Var mıdır bir açıklaması?[hline]Chaos can begin! Let it in!
Join my army!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...