Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

Bak şimdi, benim imzaya tıklıyorsun, o sana join the war seçeneği sunuyor, hemen pes etmiyorsun ona da tıklıyorsun, arcane yazıyorsun oraya, knight_of_rose'un officerı olan benim officerım olmuş oluyorsun. Olay dış kapının mandalı gibi değil ama, biraz daha avantajlı oluyor çünkü rose kardeşimiz bütün parasını pulunu defansa yatırdığı için gece rahat uyuyoruz officerları olarak. Ben de paramı pulumu attack bonuslara yatıracağım ve böylece saldırı konusunda da başarılı olacağız, hededehödödö işte. Sen tıklayarak başla imzaya işte, gerisi gelir ehe =]

[hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe yok order morder rahat ol, olay Kings of Chaos zaten. Ileride iyice güçlenip bütün kralları yok etmeyi ve zor kullanarak Kings of Order adıyla oyunu yeniden başlattırmayı planlıyorum ama şimdilik yok yani =P

Iğrenç kelime oyunu fizbanden esinlenilerek yapılmıştır..

Edit: Krallığını yiyeyim, zaten bi sen bi ben varız koca krallıkta, boşver sen onu =]

[hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 31 Ocak 2003 12:03 tarihinde demiş ki:
Ardeth anlatsana nasıl yaptığını o işi, yani şimdi ben mesela monarchıma ihanet edip bütün asker ve officerlarımla beraber başka bir monarchın himayesine girebiliyor muyum kayıpsız?

Hmm bi denemnk lazım istediin monarşın linkine gir işte join the war diye ( ama logged in iken) olabilir diğer şekilde aklıma tek gelen yol monarşına saldırmak[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, şimdi diyorum ki knight_of_rose'un bütün officerları bana pmden nick ve linklerini gönderirlerse buraya liste yapar düzenli update ederim. Böylece herkes kendi monarchına ve ona bağlı officerlara tıklama şansına sahip olur kolayca, hızlı gelişir bol para kazanır etrafı yağmalayıp eğleniriz. (Evet, aslında order diilim ben, rol yapıyordum Olymposta)

Ayrıca diğer monarchlarda bana listelerini gönderirlerse aynı şekilde, onlara da ayrı listeler düzenlerim, onların istekleri doğrultusunda da update ederim. Zaten bu topicin buraya geri taşınmasının nedeni de bu; 30 dk. hedesi olduğu için updateleri benim yapmam gerekecek. PMlerinizi bekler, saygılar sunarım efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ICQ olayı baymış herhalde, mümkün mertebe bundan kaçınmak için liste düzenleyelim diyorum zaten ben de.
Sadede gelelim, şimdilik bildiklerim;

knight_of_rose listesi;
nefr, arcane, commander, azmodai, mandrake

geem listesi;
setroth, kenderleme, tunca, lethe

Bana bildirilen eklemeleri buraya düzenli yapacağım, pmden ulaşırsanız iyi olur.

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...