Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

13 kişilik ordumla GeeM in hizmetideyim
officerım yok..
3 helmet 3 de club aldım 10-15k parası olan humanları eziyorum.. çok zevkli daha dalan olmadı biras para biriktirip 40 def veren aletlerden alıcam..
(bu arada orc lar artık sadece adamları yiyince deil normal saldırıncada para alıyor..çok daha iyi olmuş. ama yeme şanslarıazalmış..yani bi elf çok daha güçlü olabilir)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Sosyal ağlarda paylaş

cok gereksiz bir oyun olduguna karar verdim.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
"The performance of dark-dr is a must-see of the year..."

- New York Times

"...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.."

- BBC

"...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor."

- Atilla Dorsay[ hline ] [ /quote ]

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
- New York Times

"...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.."
- BBC

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 29 Ocak 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
- New York Times

- BBC

Hepsini birden kullanma sende.[hline]tHe Original fi$h
Sosyal ağlarda paylaş

hergün okuldan giriyorum Ardethle manyak olyo
bu arada imzaya koymaya çalıştım, büyük bir ihtimalle becerememişimdir. Ama siz gene tıklayın, tıklanmazsa copy-paste yapın benim de adamlarım olsun ben de kıç tekmeleyeyim
Geem bu arada kusura bakma senin officerın olmaya çalıştım ama reset falan yaptılar kafayı yedi
bende kötü bir "dwarf" olarak Ardeth in kara tahtına katıldım kötülüklerime kötülük katıyorum muhaha muhaha çok kötüyüm
MÜHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bu arada pepelek ordusu kurma işi vardı nölcek?[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için!

Böyle olacak: (url=http://www.hede.com)Hödö(/url)

[Bu mesaj Nefr tarafından 29 Ocak 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geem iyi mi ettin simdi millete bulastirdin bu oyunu?? Icqdan 30 milyon tane king of chaos linki geliyor. Gina geldi bana ha..[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
- New York Times

- BBC

- Atilla Dorsay

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...