-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Millet Fake Account acarak kendi kendine giriyor :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 ole fake acc felamda kasılmaki yaw.benim ne guzel 200 askeri gectim stocade aldım long shield aldım felam :) hic gerek yok fake acc falan kasmaya[hline] click here join the war [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 29 Ocak 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 1 2 3 4 5 6 7 Hergün birerkez tıklarsanız çok memnun olurum. Hem legal bişi.[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Tıklarım tabii, niye tıklamayayım. Onlara ek olarak bir de buna tıklayın bari, benim de iki tane adamım olsun, saldırayım sonra size =P Ofiste sıkıntıdan ne yaptığım belli değil ha =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 lol dalgınlıkta tıkladım pis orderlar 4 kişi oldular Nefr'e saldıranın linkine günde 5 kere tıklarım :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 bana da tıklayın ehu. ben tıkladım 5 oldu[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 13 kişilik ordumla GeeM in hizmetideyim officerım yok.. 3 helmet 3 de club aldım 10-15k parası olan humanları eziyorum.. çok zevkli daha dalan olmadı biras para biriktirip 40 def veren aletlerden alıcam.. (bu arada orc lar artık sadece adamları yiyince deil normal saldırıncada para alıyor..çok daha iyi olmuş. ama yeme şanslarıazalmış..yani bi elf çok daha güçlü olabilir)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 tüh ya.. geem sen yiyebildin mi bari bi kaç kişi..? karnımız aç bizim! arggh![hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Banada tıklayın ama[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Solucanımı salarım üstüne bak, kaşınma =P said: arcane, 29 Ocak 2003 14:15 tarihinde demiş ki: lol dalgınlıkta tıkladım pis orderlar 4 kişi oldular Nefr'e saldıranın linkine günde 5 kere tıklarım [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Ya o solucan diil Mr.Christmas Poo lütfen[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Bir Human buldum sürekli ona saldırıyorum adam çıldırıyordur eminim.Sizede vereyim nickini sizde saldırın :) 1/29 AkumaDaimao 8 Money Taken: 10787 0 0[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 E parası bitiyodur yazık adama[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Buarada adının değilde asker sayısını versen daha kolay olur :p mhahaha *!kötüdür*[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 65 yada 64 idi sanırım.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 cok gereksiz bir oyun olduguna karar verdim.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay[ hline ] [ /quote ] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Name: AkumaDaimao Race: Human Power: 66 Soldiers Wealth: 30113 Gold Fortifications: Camp Sieging Capability: Long Shields[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 banada tıklayın =) http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=45156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay[ hline ] [ /quote ] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 said: Estel_Anorien, 29 Ocak 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][ quote ]Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay[ hline ] [ /quote ] Querquobad Quane [SnowLords] Hepsini birden kullanma sende.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Aslında hepimiz birleşsek ve hergun birine saldirsak 1 kişi eksilir oyundan :)[hline]tHe Original fi$h Join My Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 hergün okuldan giriyorum Ardethle manyak olyo bu arada imzaya koymaya çalıştım, büyük bir ihtimalle becerememişimdir. Ama siz gene tıklayın, tıklanmazsa copy-paste yapın benim de adamlarım olsun ben de kıç tekmeleyeyim Geem bu arada kusura bakma senin officerın olmaya çalıştım ama reset falan yaptılar kafayı yedi bende kötü bir "dwarf" olarak Ardeth in kara tahtına katıldım kötülüklerime kötülük katıyorum muhaha muhaha çok kötüyüm MÜHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bu arada pepelek ordusu kurma işi vardı nölcek?[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Böyle olacak: (url=http://www.hede.com)Hödö(/url) [Bu mesaj Nefr tarafından 29 Ocak 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 dediğim gibi becemememişim biri tam olarak nası link verilir ve aksiyonlar nası yazılır anlatabilir mi(ne de olsa yeni "sayılırım")[hline][url=http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=143807]/Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Geem iyi mi ettin simdi millete bulastirdin bu oyunu?? Icqdan 30 milyon tane king of chaos linki geliyor. Gina geldi bana ha..[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Rezil olduk hhe [Bu mesaj -Wissy tarafından 29 Ocak 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar