Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irkların Class a etkisi

Deacon

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu racial büyülerin ne kadar etkisi oluyor class a ? ben undead mage açıcaktım, will of the forsaken çok büüyk avantaj bir mage için. ama arkadaşım tutturmuş ben paladin olucam diye.onun yoluna gidip alliance olursam hangi ırk açayım ? gnome mage iyi oluyor bildiğim kadarıyla ama avantajı ne bilmiorum :) napcam şaşırdım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

gnome olursan 10 arcane resist, %5 int bonus, 1.5 yada 1 saniye use time ı olan roottan kurtulma hedesi bide +15 engineering alıyosun yanlış hatırlamıyosam, human olabilirsin 15 saniye süren stealth detect arttırma, %5 spirit, %10 diplomacy gain bonus, bide mace ve sword skillin 1 lvl üst seviyede (5 puan) bunu salla :p
edit: emin diilim tam olarakta mage lerin spiritten çok intelligence ı tercih ettiklerini duydum, mana doldurma olayında en iyiler çünkü, spirit daha çok druid priest gibi savaşı uzun süren classlar tercih ediyo (raidlerde en önemli stat manan bitince daha az beklemek için)[signature][hline]trees and i are one...

[Bu mesaj Mirluin tarafından 25 Temmuz 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gnome'un da avantajları var aslında. çoğu zaman karambolde süper iş yapıyor, hele mage ise. "lan lan nerde lan" diyene kadar ölüyor hordeçuklar. +15 intelligence var ırk olarak hepsinde, kafa çalışıyor tabi. human daha çok priest olmaya yatkın %5 spirit artısı nedeniyle, ama perception da gayet güzel bi olay, kaç rogue'un canını acıttım öyle kim bilir.

gelelim olayın özüne. gnomelar bücürdür, humanlar normal. human aç sen. :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 25 Temmuz 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gnome mage vardı aynen bı karambolde tauren cesedı ıcınden buyu sallıodum cok komıktı zor buldular :) Sistem her yerde aynı fiziksel olarak yetersiz olanlar beyine abanık durumdalar gnome mage guzel sevıom :) daggerlarına icy ench yapınca yeni bi silah oluşuo resmen gnome da :D

[Bu mesaj n3mrut tarafından 25 Temmuz 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok ama cok etkisi var, öle gidp aptal kulaklı racelerle Warrior açma yazık olur ezerler lvl 60 da bastan kasman gerekir.

Mesela warrior'da tauren/dwarf şart cidden şart başka ırk olmaz olamaz. Dayak yersin paso.

Dwarf şart warrior'da ve priest'te.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Cok ama cok etkisi var, öle gidp aptal kulaklı racelerle Warrior açma yazık olur ezerler lvl 60 da bastan kasman gerekir.

Mesela warrior'da tauren/dwarf şart cidden şart başka ırk olmaz olamaz. Dayak yersin paso.

Dwarf şart warrior'da ve priest'te.

Dwarfı bilmem de tauren neden şart onu anlayamadım troll de çok iyi ayrıca ud de wof var war stomp da iyi ama bence olmazsa olmaz demek biraz abartılı olmuş...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

trollunde rege'in var cok iş goruryo.

Neden şart dedim dersen, cunki şarda ondan. Alliance'da Ne lerin warrior olması o kadar sacmaki ve hiçde olmuyo cok tipsiz alkasızlar. Baltanın keskin tarafını yukrı bakıcak şekilde tutuyolar faan rezalaet inanılmaz dandik animasyonları var. evet rogue'da uyuyo ama Dual wield'de bile gitmiyo.

Alliance'da humanlar bile duzgun olmuyo warrior'a tarz olara dwarf şart.

Akabinde horde'da undead dışında butun ırklar dört dörtlük warrior için.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende taktiksel açıdan diyosun sandım walla 60 bineği çok hoşuma gittiği için bide racialı çok iyi ondan ud açtım ben yoksa tauren açardım bide bi çok warrior tauren ben değişik herkeste olmayan bir şey olsun diye ud açtım gerçi ud de çok da bayan az :) o yüzden bayan ud açtım..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...