Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake -- Kral Bir Oyun Geliyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

abi oyun cooooooooooooooooooooooooook iyi, episode 5'in ilk bolumunu bitirdim yeni, son episode bu sanirim yarin tadini ala ala bitiricem oyunu.

ama sozum haterlara, malsiniz abi cok guzel oyun cidden ya. yani baya kasarsam tek sikayet edilebilecek yanlar hard'in zor olmayisi ve nightmare'den baslanamamasi, ammo'nun cok bol olmasi. combat sistemi asiri yaratici bence, hic baymadi beni, baydim diyenler falan olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

PS'e cikma imkani yok, umarim PC'ye cikar ama, zira az once bitirdim oyunu ve inanilmaz abi, tuylerim diken diken oldu.
bildigin kitap yazmis abi adamlar bildigin stephen king kitabi. bitisi falan cooook cok iyi.
ve oyunun gectigi mekanla ayni eyaletteyim lan, hayatta bi daha daga tirmanisa falan gitmem ehuehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
episode 3'e geldim oyunda, fakat oyunun iki sorunu var. birincisi gameplay bayağı zayıf, ikincisi sürekli aynı şeyler tekrarlıyor. ışık tut vur ışık tut vur. baydım bi yerden sonra. oyun hakikaten oyun dünyasına hiçbir yenilik kamtıyor vs, fakat atmosfer, şimdiye kadar da hikaye çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

evet maalesef kendi içinde öyle bir çelişkisi var oyunun. atmosfer ve senaryo ne kadar kolay kolay rastlanmayacak kadar sağlam ve sürükleyici olsa da,tekrar eden sıkıcı gameplay bir yerden sonra itmeye başlıyor. ama yine de senaryo, oyunu sonuna kadar oynattırıyor insanı sürekli merak içinde bırakarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...