Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi oyun gamespot'ta user'lar tarafından 8.8/10 almış nasıl dediğiniz kadar kötü olabilir ki. Hayir ayrıca 70 tane oyun sitesinin critical reviews ortalamasıda 8.4 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 başlığı yalan bir oyun geliyor diye dğeiştirsek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Console wars a döndü yine konu. Kilitleyelim bence bu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Masticore said: abi oyun gamespot'ta user'lar tarafından 8.8/10 almış nasıl dediğiniz kadar kötü olabilir ki. Hayir ayrıca 70 tane oyun sitesinin critical reviews ortalamasıda 8.4 yani http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/064/369/small/haters_gonna_hate.gif?1281161429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 is guc sebebiyle uyuyacak zamani bile bulamadigimdan kuzu kuzu duruyordu oyun rafta, bir saat falan oynayabilmistim anca. simdi ilk episode'u bitirdim ve baya guzel abi oyun, halt etmissiniz siz yemin ediyorum nasil bir nefret lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Oyunun ilk kısımları iyide sonraları fener tut 2 el sık, fener tut 2 el sık, flashbang at, fener tut 2 el sık şeklinde gitmeye başlıo. Oralarda baymıştı biraz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oyun iyi, ama vaat edildiği ve beklenildiği kadar iyi değil, o yüzden bu nefret senelerdir ne yaptınız bre Remedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Beklenti büyük olunca beğenilmiyor tabi. Nerde Max'in yarattığı etki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi iyi de burada bidibidi yapan adamlarin neredeyse hicbirinin xbox'i bile yok yahu, oynamadan yeriyorlar :) episode olayi inanilmz guzel olmus ya feci hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sadece pc ye çıkacakken sonra ps3 xbox pc çe çevirilip, tek xbox a çıktığı içindir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Behlul said: sadece pc ye çıkacakken sonra ps3 xbox pc çe çevirilip, tek xbox a çıktığı içindir =) ÇÜNKÜ DVDYE OYUN YAPMAK DAHA KARLİ!!!birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abiii cok guzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi oyun cooooooooooooooooooooooooook iyi, episode 5'in ilk bolumunu bitirdim yeni, son episode bu sanirim yarin tadini ala ala bitiricem oyunu. ama sozum haterlara, malsiniz abi cok guzel oyun cidden ya. yani baya kasarsam tek sikayet edilebilecek yanlar hard'in zor olmayisi ve nightmare'den baslanamamasi, ammo'nun cok bol olmasi. combat sistemi asiri yaratici bence, hic baymadi beni, baydim diyenler falan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ps3 ya da pcye çıkmaz mi hiçbir şekilde?:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 PS'e cikma imkani yok, umarim PC'ye cikar ama, zira az once bitirdim oyunu ve inanilmaz abi, tuylerim diken diken oldu. bildigin kitap yazmis abi adamlar bildigin stephen king kitabi. bitisi falan cooook cok iyi. ve oyunun gectigi mekanla ayni eyaletteyim lan, hayatta bi daha daga tirmanisa falan gitmem ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 üşeniyodum ne zamandır buna başlamaya. dün gece oturdum,başından kalkamadım. mükemmel olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 episode 3'e geldim oyunda, fakat oyunun iki sorunu var. birincisi gameplay bayağı zayıf, ikincisi sürekli aynı şeyler tekrarlıyor. ışık tut vur ışık tut vur. baydım bi yerden sonra. oyun hakikaten oyun dünyasına hiçbir yenilik kamtıyor vs, fakat atmosfer, şimdiye kadar da hikaye çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 evet maalesef kendi içinde öyle bir çelişkisi var oyunun. atmosfer ve senaryo ne kadar kolay kolay rastlanmayacak kadar sağlam ve sürükleyici olsa da,tekrar eden sıkıcı gameplay bir yerden sonra itmeye başlıyor. ama yine de senaryo, oyunu sonuna kadar oynattırıyor insanı sürekli merak içinde bırakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar