Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake -- Kral Bir Oyun Geliyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

said:
remedy firması yaptığı açıklamada Alan Wake'in Xbox 360'a özel olacağını söyledi. PC versiyonu süresi belli olmayacak bir şekilde rafa kaldırıldı.

Yapımcıların şu anda tamamen Xbox 360 versiyonuna odaklanmasını dağıtımcı firma olan Microsoft'un istediği söyleniyor. Remedy firması yetkilileri "PC versiyonunu yapmayı ve Xbox 360 versiyonu ile aynı anda çıkarmayı çok isterdik. Ancak, dağıtımcımızın kararına saygı duymak durumundayız. İki platforma aynı anda çıkarmak şu anda imkansız görünüyor. Bu tamamen dağıtımcı firmamızın kararıdır." dediler.

Kendilerini god of war sandılar puh. Alsınlar başlarıca calsınlar oyunlarını

acaba xbox360 exclusive'i yapmaya mı çalışıyo microsoft bunu.iki gün sonra pc versiyon cancelled derlerse şaşırmıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Abi yazık olmuş da, senin alet fwli falan da değildi bildiğim kadarıyla, garanti falan?

Gerçi her şekilde kızmakta haklı değil kimse çünkü exclusive olayı piyasanın en büyük olayı. Ben de sony'ye ne küfürler ettim demon's souls u oynayamadığım için ama sonra oturup düşündüm, kendime küfür ettim; niye hem xbox hem ps3 alacak kadar zengin değilim diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi alet FW'siz olsa da fark etmiyor ki pek. Olay ısınma problemi. Ben PS3'ü 1 sene kullandım. Günde 12 saat açık olduğu da sık sık oldu bişey olmadı. Bilgisayar dediğin zaten öyle kullanılıyor sorun olmuyor. xbox'ı 1 hafta günde 10 saat gibi bi yoğunlukta kullandım alet görüntü hataları vermeye başladı. Isınabilecek yerde de değildi yani önü arkası sağı solu üstü açıktı. E bi yerde de durması lazım yerçekimini yok edemedik daha :P PS3 bozulmazken, PC'ler bozulmazken xbox da bozulmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...