Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 güzelmiş unchartedımsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Alan Wake çok 2005 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Masticore said: said: remedy firması yaptığı açıklamada Alan Wake'in Xbox 360'a özel olacağını söyledi. PC versiyonu süresi belli olmayacak bir şekilde rafa kaldırıldı. Yapımcıların şu anda tamamen Xbox 360 versiyonuna odaklanmasını dağıtımcı firma olan Microsoft'un istediği söyleniyor. Remedy firması yetkilileri "PC versiyonunu yapmayı ve Xbox 360 versiyonu ile aynı anda çıkarmayı çok isterdik. Ancak, dağıtımcımızın kararına saygı duymak durumundayız. İki platforma aynı anda çıkarmak şu anda imkansız görünüyor. Bu tamamen dağıtımcı firmamızın kararıdır." dediler. Kendilerini god of war sandılar puh. Alsınlar başlarıca calsınlar oyunlarını acaba xbox360 exclusive'i yapmaya mı çalışıyo microsoft bunu.iki gün sonra pc versiyon cancelled derlerse şaşırmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi yeter biri durdursun su oyunun calısmalarını. vallahi saldıracam adamlara ya. gelmis gecmis en boktan olacak oyun icin 5 senedir dırdır dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 isim yanlız konu ile çok alakalı olmuş wake up alan wake up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.strategyinformer.com/news/6978/microsoft-alan-wake-will-no-longer-be-coming-to-the-pc microsoft oyun piyasasının içine zıçmaya devam ediyor gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ay ne üzüldük ne üzüldük. pc'ye gelmiyo da konsola gelicek sanki sdfsdf. duke nukem'den sonra cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Şerefsizler ya :( Hayır xbox dediğin konsol düzgün bişey olsa eyvallah da. Bozuluyo yani. Aldım oynadım çok güzel ama bozuluyo bi yerden sonra. PS3 yada normal PC dayanıklılığı yok. 6 ayda bir yeni konsol mu alalım? =( of pis microsoft, ben bu oyunu oynamak istiyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi senin xbox un yok mu nilep, niye ağlıyosun ki babacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bozulmuş işte. galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Evet :( yenisini de almak istemiyorum yani yeni laptop aldım bi de ps3 alcam tamam işte. Gidip 6 aya bozulcak makinaya para veremem tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi yazık olmuş da, senin alet fwli falan da değildi bildiğim kadarıyla, garanti falan? Gerçi her şekilde kızmakta haklı değil kimse çünkü exclusive olayı piyasanın en büyük olayı. Ben de sony'ye ne küfürler ettim demon's souls u oynayamadığım için ama sonra oturup düşündüm, kendime küfür ettim; niye hem xbox hem ps3 alacak kadar zengin değilim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi alet FW'siz olsa da fark etmiyor ki pek. Olay ısınma problemi. Ben PS3'ü 1 sene kullandım. Günde 12 saat açık olduğu da sık sık oldu bişey olmadı. Bilgisayar dediğin zaten öyle kullanılıyor sorun olmuyor. xbox'ı 1 hafta günde 10 saat gibi bi yoğunlukta kullandım alet görüntü hataları vermeye başladı. Isınabilecek yerde de değildi yani önü arkası sağı solu üstü açıktı. E bi yerde de durması lazım yerçekimini yok edemedik daha :P PS3 bozulmazken, PC'ler bozulmazken xbox da bozulmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ps3>>>xbox360 microsoft çok reröre, sony şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 360 tequila shot, PS3 bir kadeh viski. Biri çok kısa ömürlü ama iyi keyif veriyor diğeri hem daha süper, hem daha uzun ömürlü hem de aynı keyfi veriyor. Ama çok zengin olsam bozuldukça yeni xbox alırdım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 heyecana gerek yok, bir sure sonra Remedy publisher olarak EA ile falan anlasinca PC versiyonu cikar "Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen." ahahaha de yuru git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pc'yi 106 ekrana bağlayınca nasıl şahane doom 3 oynamıştım piksel piksel olmayan dokularla bilmiyorlar tabii. yallah mahsun wake viktor'un kasabasına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pc ye de gelsin diye imza kampanyası başlamış. http://www.petitiononline.com/AlanWake/petition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 It's just good business... İmza kampanyasını filan tınlamazlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 10yildir geliyomu bu affadasds bune 20025den beri yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Duke Nukem Forever gibi hiç gelmeyebilirdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hani gelmiyodu bu pcye ya preview versiyonu sızmış ahgfdhs 1 nisan şakasıymış, bi an heyecanlandım siz de heyecanlanın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bu Asya dagitimcilarida gelecek diyor ama hala ses seda yok goremedim ben :) birde mekanlar MYST aldi oyundan cakma gibi duruyor ama olsun :) Cennet ve Cehennemi karistirip Cehennet bir ortam hazirliyorlarsa ne ala tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar