Rush Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yıllar önce Yıldo'yu Fenasi Kerim adıyla canlı yayında işleten Türk zekası bu kez aynı numarayı BBC'ye yaptı... İşte 28 yaşındaki "Fenasi Kerim"in Londra BBC'ye yaptığı açıklama... BBC'nin internet sitesinde bugün yer alan haberde görüş bildiren birinin, Fenasi Kerim takma adını kullanması, haberi yazan muhabir Joe Boyle'u fena tufaya düşürdü. BBC'nin sitesinde yer alan haberin son paragrafında bu sabah şu ifadeler yer aldı; "Fenasi Kerim, 28, a civil servant from west London, agreed. "The last thing we wants is a film like 'In the Name of the Father' made about British Muslims in 10 years' time." Haber, gün boyu mail listelerinde dolaşınca BBC durumu fark etti ve az önce söz konusu son paragrafı haberden çıkardı.http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4501311.stm[signature][hline]The RushingBasketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant[Bu mesaj Rush tarafından 25 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 açıldı dedim gitti :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 search dedim kaçtım. eevet post kastım![signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 açıldı be açıldı[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sanırsam bugün yer alan bir haber değil o,o gün yer almıştı[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 where is bonecrusher?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 açılık.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 açıldımı bilmiyodum :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar