Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothic teen nasıl tanımlanır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen arkadaşlarla bara gittiğimizde sağ çaprazımızdaki bi masa full simsiyah kıyafet gözleri siyah kalemli turuncu kafalı kızlarla doluydo 6-7 tane çok ilginçti hahah. Hepsi birbirinin aynıydı[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
said:
DeamoN, 18 Temmuz 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
abi hatun dediğin tikky olacak bakımlı renkli cıvıl cıvıl olacak dünyevi olacak güzel oliim suramı düzeltiim buramı boyiyim dicek pozitif enerji alacaksın neşeleneceksin daha ileri gitmek istemiorum takdir edersiniz ki
goth yolu göt yoludur sakattır aman

+84388889548548989787958975[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
sewmem ben bu tipleri, bana hitap etmiyolar , kız dediğin biraz delikanlı olur efendi olur o ne bueh oz buyucusundeki dogunun kotu cadısı gıbı tıpler. ulaaa ulaaa nerey gıdıoz yaaaw aman dıyım gencler uzak durun bu ınsanlardan satanıst falan olmasınlar bu aralar cok yaygınmıs haberlerde werıyor...
Mesaj tarihi:
GOTİK GOTİK GOTİK ah ulan bir bulabilsem Türkiye'de daha tam karşılığını göremedim zaten genelde ergenlik depresyonu uzantılı tırt kişiler oluyolar ama çok da garip oluyolar :D
Daha çok FETİŞ duygumuzu KAMÇILIYAN bu hatunlar.... :-p[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
gotiklerle ilgili baya bir genelleme yapılmış.

oysa bu kadar keskin ve net genellemeler olmamalıydı bence, gotikleri fabrikasyon gibi algıladım bir an =)

en çok eleştirilmeleri gereken nokta, kendilerini belli bir gruba dahil etme çabaları ve kişilik sorunlarını çözümlemeye gitmek yerine kendilerine etiket seçme çabaları olmalı

ki bu eleştiri sadece gotiklere değil, bir çok "gruba" daha da yapılabilir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
Daesu, 18 Temmuz 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
sırtında kuzgun varsa gotiktir.

avatarında kurt varsa kesin mhp'lidir gibi olmuş bu heh.
şahsen kurtları ve kuzgunları severim ama gothic değilim.

ha gothic hatunlar ilginç oluyor orası ayrı :)
(misal ucanadam'ın koyduğu resim)

said:
HymnOfSnuk, 18 Temmuz 2005 07:04 tarihinde demiş ki:
siyah saş
siyah makyaj
siyah giysiler
siyah.

saçım siyah, siyah giyinirim. aman allahım ben de gothicmişim. tüh.
*! siyah makyaj yapmadığını hatırlar, rahatlar*[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Temmuz 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ucanadam, 18 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
gothic god(allah) kelimesinden türemiştir...

Goth ırkından gelmiyor mu gotik?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Temmuz 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Punk rullaz, birazda Gothiclik karıştımı içine yeah..

+1[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
said:
taz, 18 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
15 ila 17 yaş ergenlik sorunlarını kafasından atamamış. toplumda yer edinme çabaları içinde kendini göstermek için asi geçinen ve bu uğurda her şeyini feda eden kişilik bunalımlı siyah giyinen düz siyah saçlı amele metalci kızlar topluluğu.

makyajları silinince bir çoğu temizlikçi hacer kıvamında olan kadın modeli.
(darkwanderer, 25.05.2004 03:48)

ahah

Kesinlikle katılıyorum helal olsun...

Bir çok özenti metalciyim die takılan (ne demekse) tiplerdir çoğu blackmetall ile uyuşturucunun dibine vurup kendini pofuduk koltuklarda tecavüze uğrarken uyanan tiplerdir lanet olsun özentilğe toplumda herkezin yeri var kendin olucaksın..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
ehoeho, genelleyin anasını satayim. ama unutmayın, bir yerlerde, bir şekilde, hatta tam şu dakika sizi de hiç hoşlanmayacağınız bir şekilde genelleyen "bir bok bilmezler"(bak yine genelledik, bulaşıcı bu) vardır.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 25 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
said:
ucanadam, 18 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
gothic god(allah) kelimesinden türemiştir...

Goth ırkından gelmiyor mu gotik?

evt goth soyundan geliyor, kavimler göçünden önce kuzey avrupada(iskandinav bölgesi değil ama, yani ben öle biliorm yanlış olabilir) yasayan önemli bi kavim. hatta roma imparatorluğunun erken dönemleriyle ilgili filmlerdeki kuzeydeki barbarlar gothlardır.[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Diyorum işte soysuzlar.. Acaba merak ediyorum türkiyede gothic takılmaya çalışan kızlar anlamlarını biliyorlarmı..

Alev- Ben gothic im

Melek- O ne demek kızım...

Alev- Ne biliyim dötveren felan dır...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 25 Temmuz 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bunlar Wasteland da geziyor dimi :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
  • Yeni Oluştur...