Ati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Arkadaşlar baya bi şiir yaziyorum ve yayinlamak istiyorum ayni zamanda sizin dusuncelrini almak isterim Şiirlerim _ _ _ _ [Edited by Ghaldszar->> Link düzeltildi] ismim Altuu İNAN ona gore :)[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... [Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 July 2003 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ati seni Karalama Defteri bölümüne alıyorum, orada Ghald ve ilgili arkadaşlar seni şefkatle kucaklayacaklardır =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bende ozelikle oraya yazmiştim ya insanlar gorsun okusunlar die buraya kimseler gelmiyor ama tmm :([hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Sen bu bölüme kimse gelmiyor deyip bu bölüme girmiyorsun, mesaj atmıyorsun. İyi de herkes senin gibi yaparsa tabii ki kimse girmemiş olur. Senin zannettiğinden daha fazla insan giriyor bu bölüme. O yüzden sen şiirlerini yaz. Yorum istediklerini buraya link ver. Bu günlerde şiir arşivimiz hızla arttığından gözden kaçabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ancak buraya senin yazdıın şeylerle gerçekten ilgilenen kişiler geliyor :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar