ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 üf üf üflesene ımm cok guzel ıste hadı hadı cabuk ol bırseyler oluyo üflede gecsın yaram eheuh umarım sarkı farukcuum!!undur bıde dogru yazmısımdır[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Adamın fan club'ı bile var be, siz sevmeyin, adam götürüyor işi :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ve ısın kotu yanı toplam zıyaretcı sayısı 68778[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Voys, 23 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: bu adam her türlü şeye karşı koruma sağlıyor.bırak ekranı, evımın kapısına resmını assam misafir - dilenci - hırsız lara karşı koruma falanda sağlar. [signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bu adamı ilk defa duyuyorum. Harbi dinozor kaldım yahu. Yerden bitiyorlar her gün biri mi çıkıyor :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yok be 3 senelik bi herif bu , o zamanlar daha beterdi hehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 soyadını sorduklarında karabaş diyodu bu adam...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Tokat gibi patladı bu laf ya, adam 3 senedir piyasada ben adını bile duymamışım, biri bana günümüz trendleri hakkında ders versin o zaman :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Spastik_Serce, 23 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Faruk K rulaz..... RULAZ diye bir ingilizce kelime bilmiyorum ben. mana sı varmıdır? yazılışı böylemi* o aslında rules dur zıttı da sucks'tır. Paticik rules others sucks. (cümle içinde kullandım) :D Yani o kadar süper ki kuralları o koyar diğerleri de suck eylemini gerçekleştirir. ama nette kullanıla kullanıla biri rullaz(z) öteki sux olmuştur. İnşallah çok sallamadım.:D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aman allahım resme bak :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 keisnlikle en güzellerinden biri fatih ürek ve ayakkabusunu dağlara fırlatan adamın resimleri.. gece gece yerlere yattım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 lol ya hastayim faruk'a :P[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ekolümüzdür Faruk K. Kendisine tapıyoruz. * Tap * Onun için ölüyoruz. * Öl * [signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 25 Temmuz 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya ekşisözlük'teki yorumları okuyun bu adama yazılan , bomba şeyler var. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar