trapt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Valeron, 25 Temmuz 2005 02:47 tarihinde demiş ki: buluşulur mu öyle netten tanımadığın adamla hocam ya .. Ben buluşmam mesela tanımadıklarım hariç.Bi pati buluşması olsa gitmem . Neden gitmem ? cok siyasi yazı yazıyorum orda bide adamlarla kavga edicem kanlı bıcaklı olcak olmaz..Kız'da olsa buluşulmaz.Nerde kuku saldır oraya diye bişey olmaz .. ben ne diim sana öh... ruhhastası dicem de ayıp olcak.. :) öle bişi olmaz merak etme ama çocuğa acıdım ya ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 doruk pardon demiştim uzatma bence..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla öyle anlatıldı öyle duydum :) Eğitim şart :) Gittle bunu hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar